merhaba sizileri en bastan beri takip ediyorum benide icinize alirsaniz cok sevinirimbenimde 16 haziran dogumlu bi oglum var
peki benden bi soru rkadaşlar mesla kahvaltı yaptı nekadr veriyorsunuz sonra nekdr arayla veeriyorsunuz mesala çorba verdiniz emmek kalıyo nezaman emiyo kfam karşıyo artık bi düzen kuramadım he saat yetmyo buseferdeya
benim kızım çok çabuk acıktığı için öyle saatle beslemiyorum.ne zaman acıkıp huysuzlanırsa veriyorum.ben kızıma kahvaltıda herşeyi tek tek veriyorum.mama tarzında sevmiyor.genelde yarım yumurtayı geçirmiyorum.peynir birde pekmezle tatlandırılmış ıhlamur bazen adaçayı.olmazsa olazımız ekmek içi de var tabiki.beb bisküvisinide keçi sütüyle karıştırıyorum.
ya benimkinin açıkma ggibi bi hissi yok ben nasıl verirsem zorla yiyo işte bde az vedigim halde hareketsiz oldugundan kilo alıyo ondan sordummm sagol cevabın için benimki çok tembellllll:ecrin_bebek:
PİLSAN MAMA SANDALYESİ - En ucuz fiyat 138 TL
ben bunun lacivertini 125 tl ye aldım.kızım çok hareketli olduğu için fazla uzun süreli oturmaz diye fazla pahalıya kaçmadım.biz memnunuz ama siz memnun kalır mısınız bilemiyorum.
kızım çok hareketli ondan çabuk acıkıyor galiba.birde yemeğini yemiş oluyor biz yemek yerken bizimkindende yemek istiyor bende veriyorum yiyor maşallah.genelde bizimle yemek yemeye bayılıyor.bence senin bebişde sizinle yer.hiç denedin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?