2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Hepinizi çok özledim ben ya((
Evde misafir var, yaklaşık bir aydır görümcem bende ve haliyle çok nete takılamıyorum. Arada girip okuyup kaçıyorum.
Biz oğlumla sabah sarmaş dolaş yatmaya alıştık valla ne olacak halimiz bilmiyorum.ıkimizde babamızı işe gönderince birbirimizin kokusundan mı ne deliksiz uyuyoruzbayanssulusmile

merhaba sizileri en bastan beri takip ediyorum benide icinize alirsaniz cok sevinirimbenimde 16 haziran dogumlu bi oglum var

Hoşgeldin aramıza canım
Ben Emel , senin ve oğluşunun isminiz ne ?

Nazancım hoşgeldin sende Ahmetimiz nasıl
bir aydırmı kalıyor görümcen , misafirliği abartmış o

merhaba arkadaşlar.hasta olan bebişlere geçmiş olsun ınşallah çabuk iyileşirler.

Emelcim gece beslenmesine alışırlarsa aç olmasalar bile her gece aynı saatte kalkıp yemek istiyorlarmış. Kuzenimin oğlu 3 yaşında hala gece uyanıp süt ver diye ağlıyor. Normalde uykularının bölünmemesi gerekiyor gelişimleri için. Zaten artık gece uykusunda 8 saat beslenmeden kalabiliyorlarmış.
Ben Elifin gece uykularının bölünmesi taraftarı olmadım hiç. YAvaş yavaş açtım gece beslenme aralarını. 4 saat, 5 saat, 6 saat derken şimdilerde 8 saati buluyor emzirmem. Tabi çok ağlarsa ve emziği kabul etmezse emziriyorum. Bazen de susadıkları için uyanırlarmış aklınızda olsun. Ek gıda yiyorlar artık çünkü. Gece bizim bile bazen içimiz yanıyor. Su da veriyorum gece uyandığında 30 cc filan içiyor bazen lıkır lıkır demekki susamış oluyor. Sonra tekrar uyuyor. Acıktığını ağlamasından anlıyorum zaten. Acıktığını hissedersem hemen emziriyorum. Aç bırakmıyorum yani hain anne değilim :) Bazen de beni özlüyor galiba kucağıma alır almaz hemen uyuyor geri emmeden. Öyle işte... Bebeğe göre davranmak lazım.
Ama bence gece her uyandığında ya da her ağladığında emzirmemek lazım

ben geldim bende kızımı yıkadım ay çok yoruldum içeri küvetini taşı kovaını taşı yıkmak degilde ya bunları taşıması yoruyo kililerinideattım amkineya yıkanıyo bende bikve molası verdim gelin içelim kızlar
eni gelen arkadaşda hoş geldin ben hülya

peki benden bi soru rkadaşlar mesla kahvaltı yaptı nekadr veriyorsunuz sonra nekdr arayla veeriyorsunuz mesala çorba verdiniz emmek kalıyo nezaman emiyo kfam karşıyo artık bi düzen kuramadım he saat yetmyo buseferdeya

ay bugün sevindirik oldum.kızım artık apalama pozisyonu alıyor birde dizlerini hareket ettiripte gitmeyi keşfetti mi tamamdır.

peki benden bi soru rkadaşlar mesla kahvaltı yaptı nekadr veriyorsunuz sonra nekdr arayla veeriyorsunuz mesala çorba verdiniz emmek kalıyo nezaman emiyo kfam karşıyo artık bi düzen kuramadım he saat yetmyo buseferdeya

benim kızım çok çabuk acıktığı için öyle saatle beslemiyorum.ne zaman acıkıp huysuzlanırsa veriyorum.ben kızıma kahvaltıda herşeyi tek tek veriyorum.mama tarzında sevmiyor.genelde yarım yumurtayı geçirmiyorum.peynir birde pekmezle tatlandırılmış ıhlamur bazen adaçayı.olmazsa olazımız ekmek içi de var tabiki.beb bisküvisinide keçi sütüyle karıştırıyorum.

ya benimkinin açıkma ggibi bi hissi yok ben nasıl verirsem zorla yiyo işte bde az vedigim halde hareketsiz oldugundan kilo alıyo ondan sordummm sagol cevabın için benimki çok tembellllll:ecrin_bebek:

ya benimkinin açıkma ggibi bi hissi yok ben nasıl verirsem zorla yiyo işte bde az vedigim halde hareketsiz oldugundan kilo alıyo ondan sordummm sagol cevabın için benimki çok tembellllll:ecrin_bebek:

kızım çok hareketli ondan çabuk acıkıyor galiba.birde yemeğini yemiş oluyor biz yemek yerken bizimkindende yemek istiyor bende veriyorum yiyor maşallah.genelde bizimle yemek yemeye bayılıyor.bence senin bebişde sizinle yer.hiç denedin mi?

evetcanım yemek istiyo ama pitürlü yeiyo 1.2 alıyo sonraa ögürüyo çokda zorlarsam nevar ne yok kusuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…