2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar oğlum sabah 9 da emdi ve bir daha emmedi bende sağdım kaşıkla verdim yarısı ağzına yarısı dışarıya gitti. Ve göğsüm inanılmaz dolu heryer süt çarşaflar pantolonum çocuk emerken süt çok geliyor ve genzine kaçıyor sanırım o yüzden emmek istemiyor sütleri sağıp sağıp atıyorum valla bi çocuk olsada emzirsem diyorum.
Süt oğlum olsun çok isterdim.

peki benden bi soru rkadaşlar mesla kahvaltı yaptı nekadr veriyorsunuz sonra nekdr arayla veeriyorsunuz mesala çorba verdiniz emmek kalıyo nezaman emiyo kfam karşıyo artık bi düzen kuramadım he saat yetmyo buseferdeya

Boşver arkadaşım saati ya biz saatlemi yiyoruzda çocuk saatle yesin ne zaman acıkırsa o zaman ver, ana öğün ara öğün muhabbetinide hiç sevmiyorum. Ç ocuk neyi ne zaman yemek istiyorsa ver.

kızlar ben geldimmm kızımla gezmeye gittik arkdaşa geldik yorulmuş uyudu kucağımdaaa uyuyooo

Boşver arkadaşım saati ya biz saatlemi yiyoruzda çocuk saatle yesin ne zaman acıkırsa o zaman ver, ana öğün ara öğün muhabbetinide hiç sevmiyorum. Ç ocuk neyi ne zaman yemek istiyorsa ver.

canım cocuk emdiği haldemı o kadar süt artıyor pekı...progesteron hormonunda bır sorun olmasın....sagdıgın sütleri kasıkla vermekte zorlanırsın canım...aksamkı muhallebı ogununde süt ile hazırlanan kasık mamaları anne sutuylede yapılabılıyor...onlardan bırıyle karıstırıp verebılırsın...mesela hippp yulaflı, hipp pirinçli,bbelac mısırlı çavdarlı, mılupa 7 tahıllı,mılupa 8 tahıllı ballı gibi....

kızın ev gezmelerini seviyor mu?benim kızım hiç sevmiyor ev gezmelerini.çarşı pazar gezmelerine bayılır.

cnm gittiğimiz ark kızı vardı ama oynamadılar büyük 1buçuk yaşında kendi kendine oynadı ama buğün farkettim elinden oyuncağını alınca ağlıyooo herşey benim diyo resmen ttopladı önüne neden öyle yaptı analmadım seviyo öyle gezmeyi ama ev dışar farketmiyoo

kızlar doğumünü topiğine bütün bebeklerin isimlerini doğum tarihlerini listeleyelim diyorum yazarsanız sevinirim doğum günü topiğine

canım unıverste hastanelerınde oluyor allerjı bolumu...bazı bebeklerın kan tetkıklerınde neye allerjısı oldugu cıkıyor...ama bıszım gınbı bazı bebeklerın neye allerjısı oldugu cıkmayabılıyor...gozlemlerınle neye allerjısı oldugunu anlayabılırsın...derı dokuntusu oldugu zaman cocuga farklı olarak ne verdıysen o allerjı yapmıstır muhtemelen....ya da sayet emzırıyorsan sen farklı olarak ne yedıysen...mesela benım bebegımın sut ve yumurtaya allerjısı oldugunu dusundugumuzden ben sut ve sut urunlerıı ve ıcerısınde yumutrta oldugunu dusundugum hıcbırseyı yemıyorumda yedırmıyorum da...hatta bugdaya allerjısı olduguna daır bır suphemızde var....ama eger oyle bısey varsa bendemı ekmek vs. yememelıyım onu bılmıyorum...ama sanırım oyle olmaz cunku anne sutunden gecen proteuınler genelde zarar verıyor bebege....allerjık besınler süt, yumurta,bal,balık,kabuklu denız mahsullerı,cevız badem gıbı kabuklu yemişler,muz,narenciye grubu....eger bunlardan bırını yedırdıgın zaman dokuntulerı olduysa bunlardan bırıne allerjısı olabılır....allerjısı olma ıhtımalı olan besınlerı verme...bu cok zararlı...bırde kakasında mukus, kan gormen allerjı belırtısı...karın agrısı ve gecelerı bu yuzden ınıltemesı de allerjı belırtısı,...hırıltılı solunum,gozlerını burnunu kasıması,oksurmesı kusması allerjı belırtılerınden....acil şifalar...

kızlar doğumünü topiğine bütün bebeklerin isimlerini doğum tarihlerini listeleyelim diyorum yazarsanız sevinirim doğum günü topiğine

yazalım canım ii olur
bu gün hava cok güzeldi parka gittik kızımla cok eglendi yavrum
arabasında gezmeyi cok seviyor etrafını seyrederken uyudu kaldı
ela
canım üstün dökmeni dinlemiştim bir ara demişti ki
cocuklara kızıyoruz oyuncaklarını paylaşmadıkları için
normaldir kızmaya da hakkınız yok çüntü o oyuncaktan başka bir şeyi yok tabi ki onu sahiplenacek vermek istemiycek demişti

bebeği gelişiminin geregını yapıyor canım sevınmelısın....bebegınız ınsanları yabancılayıp agladıklarındada uzulmeyın arkadaslar...gelısımlerının geregını yapıyor onlar sevınmelıyız...sadece fızıksel olarak degıl zıhınsel olarak da gelısıyor yavrularımız......

herkese iyi akşamlar.bugün hava çok güzeldi tam çıkıcaktık yağmurla ağmur başladı.
kayınvalidemi aaradım o geldi yağmurun yanında durdu ben alışweriş yaptım geldim..
kızım uyumuş çorbasını yemiş kakasını yapmış..
şimdide yemek hazırlıyoruz babamız gelicek..
görüşürz öptk hepinizi....

benkendimi kisaca tanitayim 2 yillik evliyim almanyanin hamburg sehrinde yasiyorum elazigdan buraya geldim tek basima hayat mucadelesi veriyorum 24 yasindayim bebek sahibi olmak dunyanin en guzel duygusu

sizleri hamileligin basindan sonuna kadar her zaman takip ediyodum hic bilmedigin seyleri sizden ogrendim ve halada ogreniyorum hepinize tesekkur ederim
gercekten hepiniz harikasiniz iyi annelersiniz buna cok inaniyorum

slm kızlar nasılsınz?
benım kızımda gece 100 cc mamasını bıle zor içiyor dr zorlama düzenını nerdeyse olusturmus dedı.11 gıbı mhallebısını yeyıp cuuup yataga sabaha karsı 5 cıvarı acıkıyo tabı aralarda emzık düşünce uyanıyoruz sanmayınkı delıksız 5 e kadar uyuyoruz.ne yapalım bunada şükür...
vaion hosgeldın canım iyi paylasımlar dılıyorum.

Evet canım çocuk emdiği halde o kadar sütüm oluyor bak şimdi korkuttun beni. Ben tam 4 kutu göğüs pedi bitirdim, ilk aylarda kilolarca süt döktüm bu yüzden sağlık ocağına bile gittim hemşire süt salgın fazla dedi geçer dedi ama hala bişey yok, hazır gıda vermiyorum ben o yüzden evde mama vb bişey yok. Hero baby 8 tahıllı gönderdi ama içinde yok yok gluten içerir yazıyor bir kez yaaptım oğlum yemedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…