peki benden bi soru rkadaşlar mesla kahvaltı yaptı nekadr veriyorsunuz sonra nekdr arayla veeriyorsunuz mesala çorba verdiniz emmek kalıyo nezaman emiyo kfam karşıyo artık bi düzen kuramadım he saat yetmyo buseferdeya
kızlar ben geldimmm kızımla gezmeye gittik arkdaşa geldik yorulmuş uyudu kucağımdaaa uyuyooo
Boşver arkadaşım saati ya biz saatlemi yiyoruzda çocuk saatle yesin ne zaman acıkırsa o zaman ver, ana öğün ara öğün muhabbetinide hiç sevmiyorum. Ç ocuk neyi ne zaman yemek istiyorsa ver.
kızın ev gezmelerini seviyor mu?benim kızım hiç sevmiyor ev gezmelerini.çarşı pazar gezmelerine bayılır.
canım çook geçmiş olsun bebeğine. benim kızımda alerji oldu.herşeyi yiyebiliyordu alışmıştı ama. 2 hafta önce çok korkuttu bizivucüdünda kırrmızılıktan cildi görünmüyordu. doktorda pansuman verdi. sabah akşam yıkayıp pansuman yaptık. neye alerjisi olduğunu da bilemedik.burda alerji testi yapmıyorlar bebeğim çok küçük olduğu için.
kızlar doğumünü topiğine bütün bebeklerin isimlerini doğum tarihlerini listeleyelim diyorum yazarsanız sevinirim doğum günü topiğine
cnm gittiğimiz ark kızı vardı ama oynamadılar büyük 1buçuk yaşında kendi kendine oynadı ama buğün farkettim elinden oyuncağını alınca ağlıyooo herşey benim diyo resmen ttopladı önüne neden öyle yaptı analmadım seviyo öyle gezmeyi ama ev dışar farketmiyoo
canım cocuk emdiği haldemı o kadar süt artıyor pekı...progesteron hormonunda bır sorun olmasın....sagdıgın sütleri kasıkla vermekte zorlanırsın canım...aksamkı muhallebı ogununde süt ile hazırlanan kasık mamaları anne sutuylede yapılabılıyor...onlardan bırıyle karıstırıp verebılırsın...mesela hippp yulaflı, hipp pirinçli,bbelac mısırlı çavdarlı, mılupa 7 tahıllı,mılupa 8 tahıllı ballı gibi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?