2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

benimde sütüm yetiyor bebişime hatta artıyor..belkide bu yüzden ek gıdaya gecişte zorlanıyor kızım...nede olsa meme var diyip mamaları reddediyor. 2 gündür sadece beni emiyor...CADIARZU...7 aylyk olupta 1 cay kasığı yumurtayla 2 gün geçirmesi normal mi?

gulsumce canım sutunun olmadı cok guzel , ama bı zaman sonra sutundekı vıtamınler bebegın gelısımı ıcın yeterlı degıl. yanı söle dusun 2 gun su ıcıp yasa ne sebze ne meyve ne et yemezsen nekadar vıtamınsız kalırsın.
tabı doktorun bu konuyla alakalı ne dıyor bılmıyorum ama sen bıraz memeyı kes bence bebısınden , hergun 1 kofte buyuklugunde kıyma , haftada en az 2 gun balık , sebze corbaları, cevızlı meyveler vermeye bak canım :) kaydirigubbakcemile5

günaydınnn filizcim
ela yine ağlayarak kalktı neden böyle yapıyo gece çok karnı açıkıyo 9 buçu kibi kaşık maması yiyor gece 12 buçukta 180cc devam maması içiyor 5te yine mamaya kalkıyo 180cc içiyo buğün 7 de yine klktı gözler yumuk ağlıyo karnı doymaımı dedim 60cc mama içti 7 buçukta kalktı gece zaten 12 geliyodu yattığında çok karnı açıkıyoooooo sizinkiler nasıl süttü olmayan devam sütü mü veriyonuz kızlar

valla güzelim maşallah yesin ne güzel işte keşke bizimkilerde yese benim ki saat 21.00 100 cc mama saat 2.00 100 cc bide 7.00 de 100 cc

Son düzenleme:
ben sütümü böyle veriyorum gündüzleri ben yokken , biberon almıyor

Hiç böyle düşünmemiştim, sağol canım paylaştığın için

sizleri hamileligin basindan sonuna kadar her zaman takip ediyodum hic bilmedigin seyleri sizden ogrendim ve halada ogreniyorum hepinize tesekkur ederim
gercekten hepiniz harikasiniz iyi annelersiniz buna cok inaniyorum
a.s.

Arkadaşım 2 sene boyunca sadece emziren annler varmış, bak siteyi bulursam linkini veririm , ama sen alıştırmaya çalış yavaş yavaş ek gıdalara ama yemiyor diye takma okadar kafana bence

Ecemcim balığı nasıl veriyorsun ?

Gündüz azmı yiyor canım acaba gece acıkıyor
Yusuf kayrada çok kalktı gece çok uyklusuzum , akşam tahıllı mama denicem bakalım yatmadan tok tutar belki

Kızlar günaydın , Günümüz süper geçsin inşallah....
Akşam eşim yerde oturuyordu , Kayrada kanapede babasının sırtında, babasının saçlarıyla oynamaya başladı, sonra elini kendi başına götürdü baktı onunda saçı var bir sevindi zıplamaya başladı, bir kendi saçını tutuyor bir babasının , akıllı bıdıkıma maşallah
çok hoşuma gitti ya

maşallah maşallah keşfediyolar artık

inş güzel gecer cnm hepimizin artık anneyi babayı iyice tanıyolar çok sekerler ya elada kalktı baba baba diyo göremeyince cnm gündüzleri güzel yiyor ama çok haraketli kanepe üzerinde hep koşturmaca iyice sıralıyoz emekleme zaten iyice ilerletti sanıyorum harektinden gecelri acıkıyo

kızlar sorum olacak ama mandalina bebeği rahatsız ederim bilgisi olan var mı

yok canım neden rahatsız etsin, ben veriyorum
bazende dilim dilim oluyor ya ağzına tutuyorum emzik gibi emip suyunu içiyor :)

günaydın herkeze

filizcim ben 2 güne bir kahvaltısını öyle hazırlıyorum mandalina suyuma cici bebe veriyorum niye rahatsız olsun ki bu kış ayında c vitamini bence

emelimmmm
yerim ben damadını demek saçlarını keşvetmiş maşallah ona yeni şeyler öğrenince çok seviniyorlar

portakal 1 yaşına kadar yaşak demişti doktorumuz mandalina arada veriyorun bende elma havuç mandalina karışık sıkıyorum suyunu 1 litre felan oluyo buzdolabında saklıyorum 3 günde tüketiyoz ısıtıp veriyorum

yok canım neden rahatsız etsin, ben veriyorum
bazende dilim dilim oluyor ya ağzına tutuyorum emzik gibi emip suyunu içiyor :)

günaydın herkeze

filizcim ben 2 güne bir kahvaltısını öyle hazırlıyorum mandalina suyuma cici bebe veriyorum niye rahatsız olsun ki bu kış ayında c vitamini bence

kızlar valla akşam verdim ilk defa uyuyamadı zır zır ağladı durdu acaba dedim mandalinadan mıdır

diş çıkardımı canım, ağrısı vardır belki
ben öyle çok ağladımı uyumadımı, bir çay kaşığı calpol veriyorum, rahatlıyor yavrum , uyuyor sonra

bu dr larda 1yaşına kadar yasak diyo ama milupanın portakallı mamaları 6. aydan sonrakilerde var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…