Evet canım çocuk emdiği halde o kadar sütüm oluyor bak şimdi korkuttun beni. Ben tam 4 kutu göğüs pedi bitirdim, ilk aylarda kilolarca süt döktüm bu yüzden sağlık ocağına bile gittim hemşire süt salgın fazla dedi geçer dedi ama hala bişey yok, hazır gıda vermiyorum ben o yüzden evde mama vb bişey yok. Hero baby 8 tahıllı gönderdi ama içinde yok yok gluten içerir yazıyor bir kez yaaptım oğlum yemedi.
günaydınnn filizcim
ela yine ağlayarak kalktı neden böyle yapıyo gece çok karnı açıkıyo 9 buçu kibi kaşık maması yiyor gece 12 buçukta 180cc devam maması içiyor 5te yine mamaya kalkıyo 180cc içiyo buğün 7 de yine klktı gözler yumuk ağlıyo karnı doymaımı dedim 60cc mama içti 7 buçukta kalktı gece zaten 12 geliyodu yattığında çok karnı açıkıyoooooo sizinkiler nasıl süttü olmayan devam sütü mü veriyonuz kızlar
ben sütümü böyle veriyorum gündüzleri ben yokken , biberon almıyorcanım cocuk emdiği haldemı o kadar süt artıyor pekı...progesteron hormonunda bır sorun olmasın....sagdıgın sütleri kasıkla vermekte zorlanırsın canım...aksamkı muhallebı ogununde süt ile hazırlanan kasık mamaları anne sutuylede yapılabılıyor...onlardan bırıyle karıstırıp verebılırsın...mesela hippp yulaflı, hipp pirinçli,bbelac mısırlı çavdarlı, mılupa 7 tahıllı,mılupa 8 tahıllı ballı gibi....
Hiç böyle düşünmemiştim, sağol canım paylaştığın içinyazalım canım ii olur
bu gün hava cok güzeldi parka gittik kızımla cok eglendi yavrum
arabasında gezmeyi cok seviyor etrafını seyrederken uyudu kaldı
ela canım üstün dökmeni dinlemiştim bir ara demişti ki
cocuklara kızıyoruz oyuncaklarını paylaşmadıkları için
normaldir kızmaya da hakkınız yok çüntü o oyuncaktan başka bir şeyi yok tabi ki onu sahiplenacek vermek istemiycek demişti
a.s.sizleri hamileligin basindan sonuna kadar her zaman takip ediyodum hic bilmedigin seyleri sizden ogrendim ve halada ogreniyorum hepinize tesekkur ederim
gercekten hepiniz harikasiniz iyi annelersiniz buna cok inaniyorum
Arkadaşım 2 sene boyunca sadece emziren annler varmış, bak siteyi bulursam linkini veririm , ama sen alıştırmaya çalış yavaş yavaş ek gıdalara ama yemiyor diye takma okadar kafana bencebenimde sütüm yetiyor bebişime hatta artıyor..belkide bu yüzden ek gıdaya gecişte zorlanıyor kızım...nede olsa meme var diyip mamaları reddediyor. 2 gündür sadece beni emiyor...CADIARZU...7 aylyk olupta 1 cay kasığı yumurtayla 2 gün geçirmesi normal mi?
Ecemcim balığı nasıl veriyorsun ?gulsumce canım sutunun olmadı cok guzel , ama bı zaman sonra sutundekı vıtamınler bebegın gelısımı ıcın yeterlı degıl. yanı söle dusun 2 gun su ıcıp yasa ne sebze ne meyve ne et yemezsen nekadar vıtamınsız kalırsın.
tabı doktorun bu konuyla alakalı ne dıyor bılmıyorum ama sen bıraz memeyı kes bence bebısınden , hergun 1 kofte buyuklugunde kıyma , haftada en az 2 gun balık , sebze corbaları, cevızlı meyveler vermeye bak canım :) kaydirigubbakcemile5
Gündüz azmı yiyor canım acaba gece acıkıyorgünaydınnn filizcim
ela yine ağlayarak kalktı neden böyle yapıyo gece çok karnı açıkıyo 9 buçu kibi kaşık maması yiyor gece 12 buçukta 180cc devam maması içiyor 5te yine mamaya kalkıyo 180cc içiyo buğün 7 de yine klktı gözler yumuk ağlıyo karnı doymaımı dedim 60cc mama içti 7 buçukta kalktı gece zaten 12 geliyodu yattığında çok karnı açıkıyoooooo sizinkiler nasıl süttü olmayan devam sütü mü veriyonuz kızlar
ben sütümü böyle veriyorum gündüzleri ben yokken , biberon almıyor
Hiç böyle düşünmemiştim, sağol canım paylaştığın için
a.s.
Arkadaşım 2 sene boyunca sadece emziren annler varmış, bak siteyi bulursam linkini veririm , ama sen alıştırmaya çalış yavaş yavaş ek gıdalara ama yemiyor diye takma okadar kafana bence
Ecemcim balığı nasıl veriyorsun ?
Gündüz azmı yiyor canım acaba gece acıkıyor
Yusuf kayrada çok kalktı gece çok uyklusuzum , akşam tahıllı mama denicem bakalım yatmadan tok tutar belki
Kızlar günaydın , Günümüz süper geçsin inşallah....
Akşam eşim yerde oturuyordu , Kayrada kanapede babasının sırtında, babasının saçlarıyla oynamaya başladı, sonra elini kendi başına götürdü baktı onunda saçı var bir sevindi zıplamaya başladı, bir kendi saçını tutuyor bir babasının , akıllı bıdıkıma maşallah
çok hoşuma gitti ya
ben sütümü böyle veriyorum gündüzleri ben yokken , biberon almıyor
Hiç böyle düşünmemiştim, sağol canım paylaştığın için
a.s.
Arkadaşım 2 sene boyunca sadece emziren annler varmış, bak siteyi bulursam linkini veririm , ama sen alıştırmaya çalış yavaş yavaş ek gıdalara ama yemiyor diye takma okadar kafana bence
Ecemcim balığı nasıl veriyorsun ?
Gündüz azmı yiyor canım acaba gece acıkıyor
Yusuf kayrada çok kalktı gece çok uyklusuzum , akşam tahıllı mama denicem bakalım yatmadan tok tutar belki
Kızlar günaydın , Günümüz süper geçsin inşallah....
Akşam eşim yerde oturuyordu , Kayrada kanapede babasının sırtında, babasının saçlarıyla oynamaya başladı, sonra elini kendi başına götürdü baktı onunda saçı var bir sevindi zıplamaya başladı, bir kendi saçını tutuyor bir babasının , akıllı bıdıkıma maşallah
çok hoşuma gitti ya
yok canım neden rahatsız etsin, ben veriyorum
bazende dilim dilim oluyor ya ağzına tutuyorum emzik gibi emip suyunu içiyor :)
günaydın herkeze
filizcim ben 2 güne bir kahvaltısını öyle hazırlıyorum mandalina suyuma cici bebe veriyorum niye rahatsız olsun ki bu kış ayında c vitamini bence
portakal 1 yaşına kadar yaşak demişti doktorumuz mandalina arada veriyorun bende elma havuç mandalina karışık sıkıyorum suyunu 1 litre felan oluyo buzdolabında saklıyorum 3 günde tüketiyoz ısıtıp veriyorum
kızlar sorum olacak ama mandalina bebeği rahatsız ederim bilgisi olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?