ben meyva suyunun içine katıyorum bazen elimlede emdiriyorum çok seviyor benim cadı bişeycik olmaz ver tam mevsimi şimdikcokacimcoook
canım ben doğduğunden beri tek yıkıyorum ama hala file kullanıyorum benbişi sorcam hanımlar bebişleri tek başınıza yıkıyabiliyor musunuz
ben biri olmadan daha hiç yıkamadım nasıl yapcam anlatırmısınızzzzz lütfeen
tatlım dişiniz hayırlı olsunnkızlar gunaydınnnnnnnnn
kızımın dişi cıktııııııııııııısositososito:Saruboceq:
ucu var gerısı ne zaman gelirCADIARZU
ay cok mutlu oldum sorunsuz atlattık sukur:Saruboceq:
inşallah pıtı pıtı yürüdüğü günlerde yakındır canım daha bizde bişey yoookSelam kızlar, dün elif hanım ilk emeklemesini gerçekleştirmiş maşallah. Ama ben işteydim.Çalışan anne olmanın en berbat kısmı bu işte
ahhh kilo olaylarına girmyiyn hiiç derim bennKızlar zayıflamak için neler yapıyorsunuz ,ben çok acıkıyorum emzirdiğim içinmi acaba
rakamı söylemeyim benden kilolu yoktur burda(
takma kafana biliyorum uzaktan söylemek kolay yaşayınca öyle olmuyo ama eğer sağlığı yerindeyse ço dert etme önemli olan kg deilkislm kızlar kontrolden geldık kafayı yııcem yaaa kızım kac kılo bılıyomusunz 7500 ay herseyıde yıyor neden kılo almıyor bu kız?boyu 70 cm.dr saglıklı dedı.dogum kılosu düşük onunla alakalı dedı.2.700 dgdu.offf offff
ohh rahatlar tabi bende artık her gece uyumadan önce yıkıyorum deliksiz uyuyo tavsiye ederimkızlarrr yıkadım kızımı bugün tek başıma koydum dizime bende soyundum beraber yıkandık kızıla şimdi uyudu canım ya banyo rahatlatyo miniğimi
bende emziriyorum canım ne kdr süt alırsa o kdr iyi benceMaşallah Elife , yarasın lop lop et olsun :)
bizimde öğlende yeşil fasulye-domates-patates püresi var :)
ben gece uyanınca emziriyorum hala, kesmekmi lazımmış? kafamçokkarıştı
hoşgeldin canım ben neslihan oğlum batuhan 17 haziran doğumlu benim oğluşumdamerhaba sizileri en bastan beri takip ediyorum benide icinize alirsaniz cok sevinirimbenimde 16 haziran dogumlu bi oglum var
ikeanın mama sandalyeleri çok uygun çokda pratik cnm annem almış kendi evine batuhan için çok rahat beniim evdeki kraft 150 tlye aldım ama şimdik aklım olsa ikeanınkini alırım çok pratik ve az yer kaplıyobirde ben mama sandalyesi almak istiyorum ama uygun olanlarından bilen varmı
benim oğluşun süt annesi olabilrsin meselananiknanik benimde sütüm azzzKızlar oğlum sabah 9 da emdi ve bir daha emmedi bende sağdım kaşıkla verdim yarısı ağzına yarısı dışarıya gitti. Ve göğsüm inanılmaz dolu heryer süt çarşaflar pantolonum çocuk emerken süt çok geliyor ve genzine kaçıyor sanırım o yüzden emmek istemiyor sütleri sağıp sağıp atıyorum valla bi çocuk olsada emzirsem diyorum.
Süt oğlum olsun çok isterdim.
canım o gerçek portakal deilki aroması sadecebu dr larda 1yaşına kadar yasak diyo ama milupanın portakallı mamaları 6. aydan sonrakilerde var
ohh gezin gzinnmandalina portakal asit üreten meyveler.bebeklerde pişik yapabiliyo.oyüzden sakıncalı die biliorum..
herkese selamm.biz bugün gezmeğe gidiyoruz hava süper.hepinizi öptükk.hoşçakalın...
bi kaç gündür girememiştim gezmektenzemuszemus
oh gez bakalım biz evden çıkamayalım:)))))
canım ben doğduğunden beri tek yıkıyorum ama hala file kullanıyorum ben
iyi doruyo filede artık o bende düg yıkadım kızımı oturtturdum küvetine
tatlım dişiniz hayırlı olsunn
inşallah pıtı pıtı yürüdüğü günlerde yakındır canım daha bizde bişey yoook
aynen bizdede bişeyyok daha yeni yeni duruyo ayakta
ahhh kilo olaylarına girmyiyn hiiç derim benn
aynen bende ne olcak bütün gün evdeyim biyerede gdemiyorum çok sıkıldımya artıkkk aglamak istiyorum
takma kafana biliyorum uzaktan söylemek kolay yaşayınca öyle olmuyo ama eğer sağlığı yerindeyse ço dert etme önemli olan kg deilki
aynen valla bende kiloalıyo diye azveriyorum artık zaten az yiyodu benimki alan cinslerden anasına çekmiş
ohh rahatlar tabi bende artık her gece uyumadan önce yıkıyorum deliksiz uyuyo tavsiye ederim
aman benimki tam tersi uyumuyo uyanıyo
bende emziriyorum canım ne kdr süt alırsa o kdr iyi bence
evet bide güzel emse benimki
hoşgeldin canım ben neslihan oğlum batuhan 17 haziran doğumlu benim oğluşumda
ikeanın mama sandalyeleri çok uygun çokda pratik cnm annem almış kendi evine batuhan için çok rahat beniim evdeki kraft 150 tlye aldım ama şimdik aklım olsa ikeanınkini alırım çok pratik ve az yer kaplıyo
çok sagol cnım burda ikea varmıydıya merkezde var galiba o nekadarmış
benim oğluşun süt annesi olabilrsin meselananiknanik benimde sütüm azzz
aslında benim az gıı
canım o gerçek portakal deilki aroması sadece
ohh gezin gzinn
maşallah kuzuma yerim onu ben sandıgımızdan daha zekilerben sütümü böyle veriyorum gündüzleri ben yokken , biberon almıyor
Hiç böyle düşünmemiştim, sağol canım paylaştığın için
a.s.
Arkadaşım 2 sene boyunca sadece emziren annler varmış, bak siteyi bulursam linkini veririm , ama sen alıştırmaya çalış yavaş yavaş ek gıdalara ama yemiyor diye takma okadar kafana bence
Ecemcim balığı nasıl veriyorsun ?
Gündüz azmı yiyor canım acaba gece acıkıyor
Yusuf kayrada çok kalktı gece çok uyklusuzum , akşam tahıllı mama denicem bakalım yatmadan tok tutar belki
Kızlar günaydın , Günümüz süper geçsin inşallah....
Akşam eşim yerde oturuyordu , Kayrada kanapede babasının sırtında, babasının saçlarıyla oynamaya başladı, sonra elini kendi başına götürdü baktı onunda saçı var bir sevindi zıplamaya başladı, bir kendi saçını tutuyor bir babasının , akıllı bıdıkıma maşallah
çok hoşuma gitti ya
bende veriyorum canım portakal mandalin bi şikayetimiz olmadı şimdiye kadarkızlar sorum olacak ama mandalina bebeği rahatsız ederim bilgisi olan var mı
merhaba arkadaslar benim oglum ust dislerini cikartiyo galiba butun gece agladi durdu
bittercim boşver yaa temizle temizle nereye kdr yine kirleniyoosositososito
hülyacım valla karışmış gitmiş yazdıklarınnn iyiki söyledin okuyamıcaktım yoksa tatlım ikeanın mama sandalyesi45 tlmiş canım gel bu tarafa gezdireyim ben seniiii
hoşgeldin canımbi kaç gündür girememiştim gezmektenzemuszemus
canım ben doğduğunden beri tek yıkıyorum ama hala file kullanıyorum ben
tatlım dişiniz hayırlı olsunn
inşallah pıtı pıtı yürüdüğü günlerde yakındır canım daha bizde bişey yoook
ahhh kilo olaylarına girmyiyn hiiç derim benn
takma kafana biliyorum uzaktan söylemek kolay yaşayınca öyle olmuyo ama eğer sağlığı yerindeyse ço dert etme önemli olan kg deilki
ohh rahatlar tabi bende artık her gece uyumadan önce yıkıyorum deliksiz uyuyo tavsiye ederim
bende emziriyorum canım ne kdr süt alırsa o kdr iyi bence
hoşgeldin canım ben neslihan oğlum batuhan 17 haziran doğumlu benim oğluşumda
ikeanın mama sandalyeleri çok uygun çokda pratik cnm annem almış kendi evine batuhan için çok rahat beniim evdeki kraft 150 tlye aldım ama şimdik aklım olsa ikeanınkini alırım çok pratik ve az yer kaplıyo
benim oğluşun süt annesi olabilrsin meselananiknanik benimde sütüm azzz
canım o gerçek portakal deilki aroması sadece
ohh gezin gzinn
tünaydın canımGÜnaydın kızlar İŞler yoĞun yazamıyorum.İnŞallah herŞey yolundadır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?