2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

mandalina portakal asit üreten meyveler.bebeklerde pişik yapabiliyo.oyüzden sakıncalı die biliorum..
herkese selamm.biz bugün gezmeğe gidiyoruz hava süper.hepinizi öptükk.hoşçakalın...

bi kaç gündür girememiştim gezmektenzemuszemus

bişi sorcam hanımlar bebişleri tek başınıza yıkıyabiliyor musunuz
ben biri olmadan daha hiç yıkamadım nasıl yapcam anlatırmısınızzzzz lütfeen
canım ben doğduğunden beri tek yıkıyorum ama hala file kullanıyorum ben

kızlar gunaydınnnnnnnnn
kızımın dişi cıktııııııııııııısositososito:Saruboceq:
ucu var gerısı ne zaman gelirCADIARZU
ay cok mutlu oldum sorunsuz atlattık sukur:Saruboceq:
tatlım dişiniz hayırlı olsunn

Selam kızlar, dün elif hanım ilk emeklemesini gerçekleştirmiş maşallah. Ama ben işteydim.Çalışan anne olmanın en berbat kısmı bu işte
inşallah pıtı pıtı yürüdüğü günlerde yakındır canım daha bizde bişey yoook
Kızlar zayıflamak için neler yapıyorsunuz ,ben çok acıkıyorum emzirdiğim içinmi acaba
rakamı söylemeyim benden kilolu yoktur burda (
ahhh kilo olaylarına girmyiyn hiiç derim benn

takma kafana biliyorum uzaktan söylemek kolay yaşayınca öyle olmuyo ama eğer sağlığı yerindeyse ço dert etme önemli olan kg deilki

kızlarrr yıkadım kızımı bugün tek başıma koydum dizime bende soyundum beraber yıkandık kızıla şimdi uyudu canım ya banyo rahatlatyo miniğimi
ohh rahatlar tabi bende artık her gece uyumadan önce yıkıyorum deliksiz uyuyo tavsiye ederim
Maşallah Elife , yarasın lop lop et olsun :)
bizimde öğlende yeşil fasulye-domates-patates püresi var :)
ben gece uyanınca emziriyorum hala, kesmekmi lazımmış? kafamçokkarıştı
bende emziriyorum canım ne kdr süt alırsa o kdr iyi bence

merhaba sizileri en bastan beri takip ediyorum benide icinize alirsaniz cok sevinirimbenimde 16 haziran dogumlu bi oglum var
hoşgeldin canım ben neslihan oğlum batuhan 17 haziran doğumlu benim oğluşumda

birde ben mama sandalyesi almak istiyorum ama uygun olanlarından bilen varmı
ikeanın mama sandalyeleri çok uygun çokda pratik cnm annem almış kendi evine batuhan için çok rahat beniim evdeki kraft 150 tlye aldım ama şimdik aklım olsa ikeanınkini alırım çok pratik ve az yer kaplıyo

benim oğluşun süt annesi olabilrsin meselananiknanik benimde sütüm azzz

bu dr larda 1yaşına kadar yasak diyo ama milupanın portakallı mamaları 6. aydan sonrakilerde var
canım o gerçek portakal deilki aroması sadece
mandalina portakal asit üreten meyveler.bebeklerde pişik yapabiliyo.oyüzden sakıncalı die biliorum..
herkese selamm.biz bugün gezmeğe gidiyoruz hava süper.hepinizi öptükk.hoşçakalın...
ohh gezin gzinn

ya oturmaya gidecektim komşumla hava birden döndü fırtınayaya nekadar şansısız kırkylım başında evden çıkacaktımmmm

kendin gezmişsin gezsinler gı nerlerdeydin bakam kaçak

hülyacım valla karışmış gitmiş yazdıklarınnn iyiki söyledin okuyamıcaktım yoksa tatlım ikeanın mama sandalyesi45 tlmiş canım gel bu tarafa gezdireyim ben seniiii

maşallah kuzuma yerim onu ben sandıgımızdan daha zekiler

kızlar sorum olacak ama mandalina bebeği rahatsız ederim bilgisi olan var mı
bende veriyorum canım portakal mandalin bi şikayetimiz olmadı şimdiye kadar
merhaba arkadaslar benim oglum ust dislerini cikartiyo galiba butun gece agladi durdu

hoş geldin canım aramızaa.s.

üffff kızlar temizlik yapmam lazım hiç canım istemiyor
biri beni kaldırsın pc nin başındannakannehir

ben başlım artık temizlige ögle oldu ben başlıycam daha yatsıya biter heralde öptm hepinizi görüşürüz

hülyacım valla karışmış gitmiş yazdıklarınnn iyiki söyledin okuyamıcaktım yoksa tatlım ikeanın mama sandalyesi45 tlmiş canım gel bu tarafa gezdireyim ben seniiii

çok iyiymiş ta benlikmiş ya ah keşke geleblsen dışarı çıkamıyom baksana sen gel getir alırım senden
benimkide agladı 3 kadar öndişleri çıktı çıkacak şurup verdim uyudu

kızlar merhaba.malum bu hafta eşim izinde e sıra gelmıyo buraya uğramaya.habıre dışarıdayız.şimdi de derin hanımın uyanmasını beklıyoruz çıkıcaz gene.c.tesi diş buğdayı yapıcam ya bı kaç eksığimiz var.
dün de doğum günümdü.31 yaşıma bastım:) gülsem mi ağlasam mı acaba.offff ben tekrar 25 olmak ıstıyorum.en güzel yaş bence .neyse eşim bızı balık yemeğe götürdü h.içi çok güzeldi sakın.kızım da durdu uslu uslu oturdu bizimşe.
bu arada derının de 2.dişi gelıyo sanırım o da dun gece 3 kez ağlaya ağlaya uyandı ki hiç adeti değildir.en son aramıza aldık öyle uyudu sabaha kadar.

GÜnaydın kızlar ıŞler yoĞun yazamıyorum.ınŞallah herŞey yolundadır

benim kızım tavuğu sevmedi çorbada.sadece kıymalı çorbaları yiyor.balığı hiç denemedim.hangi balıkları nasıl pişirerek veriyorsunuz öğrenebilir miyim acaba?

bide et köftesini nasıl yapıyorsunuz?

hoşgeldin canım
GÜnaydın kızlar İŞler yoĞun yazamıyorum.İnŞallah herŞey yolundadır
tünaydın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…