geçmiş olsun canımopuyorumnanaktankızlar dün başım ağrıyodu geçti migren buğün sabah başladı dayanılmıcak derecede ağrıdı eşim öğlen geldi dr gittik acilde iğne vurdular serum takalımdedi ama kız var dedim eşim işi gitti tabi iğne iyi geldi var ama hala akşamda bir yere davetliy of ya migren berbat bişey muğlaya sevk etti doktor tedaviye başlıcakmışınm yarın muğlaya gideceğiz elada uyumadı
arkadaslar eymen 4 kez sulu kaka yaptı..karnıda agrıyarak yaptı bellıydı...sımdı de uyudu...cocuk dr a gıtmekten bıktı...3 gun boyunca hastanedeydık...sızce goturuyımmı yıne...ama hareketı falan yerınde....reflor versem mı
of kızlar yaa.bugun annem karşıdan karşıya geçerken yuzu koyun düşmüş.dudağı patlamış burnu yuzulmuş ve en fecısı omzu kırılmışve var ya bır allahın kulu da gelıp kaldırmamış kadını.zor bela kalkıp eve gelmiş.hemen gıttım ablam kalıyo yanında evde ama çok sancısı var yazık.c.tesi de diş buğdayımız vardı.mecbur yapıcaz artık bı suru ınsana haber verdık belkı gelır annem de ama çok zor gözukuyo.
çok geçmiş olsun canımof kızlar yaa.bugun annem karşıdan karşıya geçerken yuzu koyun düşmüş.dudağı patlamış burnu yuzulmuş ve en fecısı omzu kırılmışve var ya bır allahın kulu da gelıp kaldırmamış kadını.zor bela kalkıp eve gelmiş.hemen gıttım ablam kalıyo yanında evde ama çok sancısı var yazık.c.tesi de diş buğdayımız vardı.mecbur yapıcaz artık bı suru ınsana haber verdık belkı gelır annem de ama çok zor gözukuyo.
Canım geçmiş olsun...migren çok fena...kızlar dün başım ağrıyodu geçti migren buğün sabah başladı dayanılmıcak derecede ağrıdı eşim öğlen geldi dr gittik acilde iğne vurdular serum takalımdedi ama kız var dedim eşim işi gitti tabi iğne iyi geldi var ama hala akşamda bir yere davetliy of ya migren berbat bişey muğlaya sevk etti doktor tedaviye başlıcakmışınm yarın muğlaya gideceğiz elada uyumadı
Tatlım yedikleinden olmasın..batu bazen 4 bazen 5 kez sırtına kadar yapıo...gazlı bir yiyecek yediyse karnı ağrıyarak yapıo...arkadaslar eymen 4 kez sulu kaka yaptı..karnıda agrıyarak yaptı bellıydı...sımdı de uyudu...cocuk dr a gıtmekten bıktı...3 gun boyunca hastanedeydık...sızce goturuyımmı yıne...ama hareketı falan yerınde....reflor versem mı
Gülinim kıyamam çok geçmiş olsun...of kızlar yaa.bugun annem karşıdan karşıya geçerken yuzu koyun düşmüş.dudağı patlamış burnu yuzulmuş ve en fecısı omzu kırılmışve var ya bır allahın kulu da gelıp kaldırmamış kadını.zor bela kalkıp eve gelmiş.hemen gıttım ablam kalıyo yanında evde ama çok sancısı var yazık.c.tesi de diş buğdayımız vardı.mecbur yapıcaz artık bı suru ınsana haber verdık belkı gelır annem de ama çok zor gözukuyo.
balığı deniycem.buğulama yapacam ama folyoda kanserojenmiş öf ya.kızlar anne sütünün sağladığı bağışıklığı besinlerle sağlayamayız diyorsunuz ya e anne sütü neyden oluşuyor.bizim yediklerimizden değil mi?Benim yediğimin hangisi organikki.Bence mamaların yani organik olanların bol bol tüketilmesi lazım.Anne sütü ilaç gibi de olsa yeterli.Ya zaten su gibi anne sütü
9-10 kilo kiminiz 11 kilosunuz maşallah.Ne kadar doyuracak bir bebeği anne sütü.
ne güzel söylemişsin.ay cok gecmıs olsun canım allahım beterınden korusun.bızım ınsanlarımız öyledır ıhtıyacı olan bırıne yardım etmezler ama bır kavga olsa meraktan ızlemekten ortalık ana baba gunune döner.
sağol canım.cok gecmis olsun yaaaaaaa cok uzuldum
bazen insanlar cok duyarsiz oluyo
evet maalesef.çok geçmiş olsun canım
insanlar git gide duyarsızlaşıyor malesef
sağol neslihancım.size de geçmiş olsun.günaydın kızlar doğum günün kutlu olsun gülin
annene de çok geçmiş olsun.benim annemde banyoda düşmüş kaburgası kırılmış iki haftadır yatıyor
amin canım.günaydın kızlar..
annelerimize geçmiş olsun. Alalh onları başımızdan eksik etmesin
gunaydin
of kızlar yaa.bugun annem karşıdan karşıya geçerken yuzu koyun düşmüş.dudağı patlamış burnu yuzulmuş ve en fecısı omzu kırılmışve var ya bır allahın kulu da gelıp kaldırmamış kadını.zor bela kalkıp eve gelmiş.hemen gıttım ablam kalıyo yanında evde ama çok sancısı var yazık.c.tesi de diş buğdayımız vardı.mecbur yapıcaz artık bı suru ınsana haber verdık belkı gelır annem de ama çok zor gözukuyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?