2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun canımopuyorumnanaktan

kızlar selam.gezdik geldik yağmur yoruldu gittiğimiz yerdede uyumadı.yaşlı bi teyze wardı okudu kızımı kadın ağlaya ağlaya bi hal oldu ne kadar nazar varmış kızında dedi.gözü olanın gözü çıksın allah kem gözlerden saklasın yavrularımızı.yoruldu uyuyo şimdi.yemek yok kocam gelince ne yicek.ben tokum :)))))..
yaparız artık aperatif bişeyler..
emelcim bende bulamıyorum hipp in ürünlerini heryerde yok zaten.büyük şehirlerde var.büyük marketler satıo..
ama arkadaşın dediği gibi ekoorganik çok güzel bi site incele cnm..

arkadaslar eymen 4 kez sulu kaka yaptı..karnıda agrıyarak yaptı bellıydı...sımdı de uyudu...cocuk dr a gıtmekten bıktı...3 gun boyunca hastanedeydık...sızce goturuyımmı yıne...ama hareketı falan yerınde....reflor versem mı

of kızlar yaa.bugun annem karşıdan karşıya geçerken yuzu koyun düşmüş.dudağı patlamış burnu yuzulmuş ve en fecısı omzu kırılmış ve var ya bır allahın kulu da gelıp kaldırmamış kadını.zor bela kalkıp eve gelmiş.hemen gıttım ablam kalıyo yanında evde ama çok sancısı var yazık.c.tesi de diş buğdayımız vardı.mecbur yapıcaz artık bı suru ınsana haber verdık belkı gelır annem de ama çok zor gözukuyo.

gecmiş olsun canım yarında aynımı olacak bır bak ona göre götür bence canım?ne yedırdın en son?muz verebılırsın bıraz olsun katılastırır eger düzelmezse yıne götürürsün dr.

ay cok gecmıs olsun canım allahım beterınden korusun.bızım ınsanlarımız öyledır ıhtıyacı olan bırıne yardım etmezler ama bır kavga olsa meraktan ızlemekten ortalık ana baba gunune döner.

slm kızlar bu gece poyraz uyudu ama beni uyku tutmadı uyumasa uykum gelirdi kesinkaydirigubbakcemile3

çok geçmiş olsun canım
insanlar git gide duyarsızlaşıyor malesef

günaydın kızlar doğum günün kutlu olsun gülin

annene de çok geçmiş olsun.benim annemde banyoda düşmüş kaburgası kırılmış iki haftadır yatıyor

balığı deniycem.buğulama yapacam ama folyoda kanserojenmiş öf ya.kızlar anne sütünün sağladığı bağışıklığı besinlerle sağlayamayız diyorsunuz ya e anne sütü neyden oluşuyor.bizim yediklerimizden değil mi?Benim yediğimin hangisi organikki.Bence mamaların yani organik olanların bol bol tüketilmesi lazım.Anne sütü ilaç gibi de olsa yeterli.Ya zaten su gibi anne sütü
9-10 kilo kiminiz 11 kilosunuz maşallah.Ne kadar doyuracak bir bebeği anne sütü.

Kızlar günaydın....

Canım geçmiş olsun...migren çok fena...

Tatlım yedikleinden olmasın..batu bazen 4 bazen 5 kez sırtına kadar yapıo...gazlı bir yiyecek yediyse karnı ağrıyarak yapıo...

Gülinim kıyamam çok geçmiş olsun...

Tatlım ben folyoda yapmam gereken bişi olursa pişirme kağıdı veya fırın torbasında yapıorum...orgaqniğe takılmayalım bence bu kadar hamileliğimizden emzirmeye kadar neler neler yedik...hangisi organikti ki?

ay cok gecmıs olsun canım allahım beterınden korusun.bızım ınsanlarımız öyledır ıhtıyacı olan bırıne yardım etmezler ama bır kavga olsa meraktan ızlemekten ortalık ana baba gunune döner.
ne güzel söylemişsin.

cok gecmis olsun yaaaaaaa cok uzuldum
bazen insanlar cok duyarsiz oluyo
sağol canım.

çok geçmiş olsun canım
insanlar git gide duyarsızlaşıyor malesef
evet maalesef.
günaydın kızlar doğum günün kutlu olsun gülin

annene de çok geçmiş olsun.benim annemde banyoda düşmüş kaburgası kırılmış iki haftadır yatıyor
sağol neslihancım.size de geçmiş olsun.

günaydın kızlar..
annelerimize geçmiş olsun. Alalh onları başımızdan eksik etmesin
amin canım.

günaydın.

cnm bnm çok geçmiş olsun.insanlar artık bu kadar duyarsızz.zamanla moronlaşıyoruz ya.
kimsenin kimseye faydası yok.ne günlere kaldık.bana dokunmayan yılan bin yaşasın misali...

herkese selam.bugün hava süper burdaa.çıkıcaz kızımla babamıza hediye bakıcaz..gezicez öptük sizi....

canım ya kıyamam insan oğlu işte ne olur bi el uzatsalar çok geçmiş olsun allah beterinden saklasın canım diş buğdayınızda şimdiden hayırlı olsun kızının incileri sağlıklı ömrü uzun olsunopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…