of kızlar yaa.bugun annem karşıdan karşıya geçerken yuzu koyun düşmüş.dudağı patlamış burnu yuzulmuş ve en fecısı omzu kırılmışve var ya bır allahın kulu da gelıp kaldırmamış kadını.zor bela kalkıp eve gelmiş.hemen gıttım ablam kalıyo yanında evde ama çok sancısı var yazık.c.tesi de diş buğdayımız vardı.mecbur yapıcaz artık bı suru ınsana haber verdık belkı gelır annem de ama çok zor gözukuyo.
arkadaslar eymen 4 kez sulu kaka yaptı..karnıda agrıyarak yaptı bellıydı...sımdı de uyudu...cocuk dr a gıtmekten bıktı...3 gun boyunca hastanedeydık...sızce goturuyımmı yıne...ama hareketı falan yerınde....reflor versem mı
geçmiş olsun canım yaa insanlık ölmüş mü bukadar insanız diyerek geziyor birde bunlarof kızlar yaa.bugun annem karşıdan karşıya geçerken yuzu koyun düşmüş.dudağı patlamış burnu yuzulmuş ve en fecısı omzu kırılmışve var ya bır allahın kulu da gelıp kaldırmamış kadını.zor bela kalkıp eve gelmiş.hemen gıttım ablam kalıyo yanında evde ama çok sancısı var yazık.c.tesi de diş buğdayımız vardı.mecbur yapıcaz artık bı suru ınsana haber verdık belkı gelır annem de ama çok zor gözukuyo.
arkadaslar eymen 4 kez sulu kaka yaptı..karnıda agrıyarak yaptı bellıydı...sımdı de uyudu...cocuk dr a gıtmekten bıktı...3 gun boyunca hastanedeydık...sızce goturuyımmı yıne...ama hareketı falan yerınde....reflor versem mı
of kızlar yaa.bugun annem karşıdan karşıya geçerken yuzu koyun düşmüş.dudağı patlamış burnu yuzulmuş ve en fecısı omzu kırılmışve var ya bır allahın kulu da gelıp kaldırmamış kadını.zor bela kalkıp eve gelmiş.hemen gıttım ablam kalıyo yanında evde ama çok sancısı var yazık.c.tesi de diş buğdayımız vardı.mecbur yapıcaz artık bı suru ınsana haber verdık belkı gelır annem de ama çok zor gözukuyo.
günyadın
dişleri çıkan bebişlerin incileri hayırlı olsun bizim yok biz mi kaldık incisiz varmı ark dişi çıkmayan
günyadın
dişleri çıkan bebişlerin incileri hayırlı olsun bizim yok biz mi kaldık incisiz varmı ark dişi çıkmayan
ah canımmm geçmiş olsun allah şifa versin insanlar ne kdr duyarsızlaşmış yaa hayret ediyorum artıkof kızlar yaa.bugun annem karşıdan karşıya geçerken yuzu koyun düşmüş.dudağı patlamış burnu yuzulmuş ve en fecısı omzu kırılmışve var ya bır allahın kulu da gelıp kaldırmamış kadını.zor bela kalkıp eve gelmiş.hemen gıttım ablam kalıyo yanında evde ama çok sancısı var yazık.c.tesi de diş buğdayımız vardı.mecbur yapıcaz artık bı suru ınsana haber verdık belkı gelır annem de ama çok zor gözukuyo.
çok geçmiş olsungünaydın kızlar doğum günün kutlu olsun gülin
annene de çok geçmiş olsun.benim annemde banyoda düşmüş kaburgası kırılmış iki haftadır yatıyor
maşallah yavrucuğaa çok tatlı olmuş fotolarına baktımmoh beeee sonunda
önce banlandık sonra pc bozuldu derken anca gelebildimmmm
hemen durumumuzu beliirtelimmmm
oğluşum 8180 gr 74 cm oldu
4 dişimiz (2 alt 2 üst) var 4ncü daha 2 gün önce çıktı
emekleme tam gaz devam
yürüteçte tüm ev tam tur
koltuktan tutunup ayakta kalıyo
tek yapmadığı oturmak hiç hoşlanmıyo sadce oto koltuğunda oturuyooo
yemek saati gelince masaya oturuyoz ana oğul başlıyo anneeeee mammam mammamm
suya da puhhhhh puhhhhh diyoo
artık hemen hemen herşeyden yiyooo şükür ama çok hareketliiii
anne sütüne çok şükür devam önce meme emicek sonra mama yiyicek annesinin tek katı kuralı buuu
onun dışında çok şükür bu ara iiyizzz
babamızla olan aşkımız giderek artıyo takiii beni görene kadar ben eldimi dünyası benimmm hehe
işte böleeeeeee
gülincim annene çok geçmiş olsunnn artık türklükten çıkıyoruz tüm örf adetlerimiz unutuldu nerdeyse sanki newyork da yaşıyoruz kimsenin kimse umrunda değillll nerdeeeee eskiden yaşlılar karşıdan karşıa bile geçirilirdiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?