2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Çok geçmiş olsun canım, inşallah iyileşir bir an önce.
İnsanlar öküzzz tam öküzzz hem de klava:klava:

Geçmiş olsun tatlım, doktora sor istersen veriyim mi diye? Yİne mi alerji? Farklı bişi yedirmiş miydin?

geçmiş olsun canım yaa insanlık ölmüş mü bukadar insanız diyerek geziyor birde bunlar
ne hale gelmişiz.acil şifa diliyorum.

patetes püresi yedir canım ii gelir ishale geçmiş olsun

bu gün kızımla arkadaşıma gittik kankasıyla buluştu kızım gezdik alişveriş yaptık oh ne güzeldi havada kendimize geldik valla :dance:

çok geçmiş olsun canım.bu ülkede insanlık çok kötüye gidiyor.Allah sonumuzu hayr etsin.
herkese merhaba.bu aralar haziran bebekleri hep aynı sorunları yaşıyor galiba.kızımda geceleri rahatsız bir uyku uyuyor ve 1 haftadır ağlayarak uyanıyor.sakinleştirmek için baya uğraşıyorum.şu dişler çıksada kurtulsa kızım ağrılarından.

herkese ii akşamlar.bugün pek sessiz burası..
babamızı bekliyoruz size bakalım dedik..

kimselr yok benim koca gelmedi halen valla yüzünüunuttum buralar bende komşuyo çagırdım kek yaptım çayla bişeyler daha yapıp içitk gitti şimdi kızı uyuttum biçayiçeyim hem bakalım neler yazmısınızdedim ama hiç ilelememiş bügün herkez geziyo galiba annesi düşen arkadaşımada geçmiş olsun

cnm çok geçmiş olsun inş biran önce iyleşir salığına kavuşur

oh beeee sonunda
önce banlandık sonra pc bozuldu derken anca gelebildimmmm
hemen durumumuzu beliirtelimmmm

oğluşum 8180 gr 74 cm oldu
4 dişimiz (2 alt 2 üst) var 4ncü daha 2 gün önce çıktı
emekleme tam gaz devam
yürüteçte tüm ev tam tur
koltuktan tutunup ayakta kalıyo
tek yapmadığı oturmak hiç hoşlanmıyo sadce oto koltuğunda oturuyooo
yemek saati gelince masaya oturuyoz ana oğul başlıyo anneeeee mammam mammamm
suya da puhhhhh puhhhhh diyoo

artık hemen hemen herşeyden yiyooo şükür ama çok hareketliiii
anne sütüne çok şükür devam önce meme emicek sonra mama yiyicek annesinin tek katı kuralı buuu

onun dışında çok şükür bu ara iiyizzz
babamızla olan aşkımız giderek artıyo takiii beni görene kadar ben eldimi dünyası benimmm hehe

işte böleeeeeee

gülincim annene çok geçmiş olsunnn artık türklükten çıkıyoruz tüm örf adetlerimiz unutuldu nerdeyse sanki newyork da yaşıyoruz kimsenin kimse umrunda değillll nerdeeeee eskiden yaşlılar karşıdan karşıa bile geçirilirdiii

canım arkadaşalrım.geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler.daha iyi çok şükür.derini zor bela uyuttum bıraz önce.ynımda yatıyo şimdi kanepede.acayıp huysuz yaa hiç böyle değildi.onun da sorunu diş sanırım çocuk resmen dırenıyo ı-uyumamamk için.hamıleyken dınlediğim bi nınnı cd si vardı onu koydum 1.parça bıtmeden uyudu yavrum kolumda.babamız zaten benim uykum var deyıp ondan önce yattı ben de size bakayım bı dedim.
bugun balonlar alıp susledim salonu.bı kaç çeşit bişey yaptım,k.valıdem de yapıp getırıcek yarın.yazık annem de yapacaktı ama kısmet işte.aman o gelsın de yarın yeter bana.of yarın çok iş var.sabahtan bıo kalkıp ortalığa el atarım sonra kısır yapıcam derını yıkıycaz vs.inşallah iyi geçer.öptüm hepinizi.

benimkide bizmımızdı demin dişlerine krem süreyüm dedim üst ön dişide patlamış yavrumun derdi oymuş

gülincim inş. güzel geçer gününüz derin hanım eğlenir inş.

ceylinin üst dişleri çıkıyo huysuz dün öğlen hiç uyumadı sabah uykusuyla akşam 9.30 a kadar uyumadı zor uyuttum.
sabahta 5 te uyandı oyaladı biraz sallaya sallaya uyuttum beşiğinde
7.30 tekrar kalktı. öyle uykum var ki benim de
bakalım 10 da uyur inş. ben de tekrar yatarım inş.

günyadın
dişleri çıkan bebişlerin incileri hayırlı olsun bizim yok biz mi kaldık incisiz varmı ark dişi çıkmayan

herkese selam.bizimde dişimiz yok hala.olsun geç çıksın çok önemli deil.
hava iğrenç burda dışarı çıkacaktık.yağmur çok yağıyor geceden beri.şimdilik evdeyiz.havanın durumuna bağlı baakalım açarsa çıkarız belki.hepinizi öptük hoşçakalın...

kızlar günaydınn tünaydınn nasılsınız bakalımmm batuhnın alt iki dişinin ucu çıkmışş ço sevindirik oldummmzemuszemus
ah canımmm geçmiş olsun allah şifa versin insanlar ne kdr duyarsızlaşmış yaa hayret ediyorum artık

günaydın kızlar doğum günün kutlu olsun gülin

annene de çok geçmiş olsun.benim annemde banyoda düşmüş kaburgası kırılmış iki haftadır yatıyor
çok geçmiş olsun

maşallah yavrucuğaa çok tatlı olmuş fotolarına baktımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…