2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Çok az yiyormuş canım seninki, bence memeyi kes iyice acıktığında ver bişeyler havucu pişir ver mesela bebekler tatlı şeyleri seviyorlar, siz yemek yerken ne yiyorsanız sok ağzına benimki bizim yemekleri yemeyi çok seviyor.

Ah keşke burda olsan sütler akıp gitiyor :kedi:

Çipuranın mevsimi canım, balığın beyaz kısımlarını bıçakla kesip az suda haşlayıp yedirebilirsin yada çorbasının içine katabilirsin. Benimkide tavuğu çok seviyor kıymayla pek aramız yok.

Kızlar bebişlerinizi biberona nasıl alıştırdınız benim oğlan alışamadı, suyu ve meyve sularını içiremiyorum kaşıkla olmuyor yarısını döküyor dışarıya, suluklada olmuyor oyuncak zannediyor.

canım prolaktının fazla calısıyordur...ama cok abartysa bır dr a gorun bence....demekkkı cocuk emmeye yetısemıyo senı...pekı sutun kıloda aldırıyor mu canım...bazılarının sutu su gıbı olur...benım sutum normal...ama ıyı kılo aldırdı ogluma...yaradı baya...canım hipp yulaflıyı bır dene...onu sevııyo genelde bebekler....anne sutuylekarıstırıp yatmadan once verebılırsın.....canım gluten bugday ve türevlerinin içinde bulunan kıvam verici maddenın adı...6. aydan sonra bebeklere gluten ıcerıklı mamalar verılebılıyor...zaten eger bebegıne ekmek,irmik vs. veriyorsan bebeğin gluten alıyor demektır...allerjısı olmadıgı surecede bır sakıncası yok

ben begegıme suyu bardakla verıyorum canım...bence su bebege bıberonla verılmemelı...en dogrusu bardakla vermek...mısafırlıkte suluk kullanıyorum...ve ebebkler bardagı cok sevıyolar

arkadaslar ben 1 yasına kadar anne sutu agırlıklı olarak ek gıdayı goturme taraftarıyım...ama belkıde benım bebegım allerjık oldugundan oyle dusunuyorumdur...ama adı ustıunde oyle degılmı:ek gıda.....yanı sadece gecelerı emzırmek gun boyunca yemek yedırmek bana yanlıs gelıyor...o zaman hem sutlerımız cok azalır...hemde bagısıklık zamanımızın sebzelerı meyveerı etlerıyle mı guclenıcek....bu pek mumkun gorunmuyor.....

bu hipleride ben bulamadım marketlerde ya, carfurda uzak kalıyo bize
internetten sipariş verebileceğim bir site bulabilirsem öyle alıcam

bu arada arkadaslar bız dun yıne acillik oldu....acil bize bağımlılık yaptı sanırım...bebeğim sancılandı ve mukuslu kaka yaoptı..yaparrkende agladı...ne allerjı yaptı dıye dusunurken dr kalsiyum takviyesı kullanmamı soylemıstı..evedede solgarın kalsıyumu vardı...ondan almıstım...uzerınde ıstırıdye kabugundan diyor...kabuklu denız urunlerıde allerjık...

canım çok zor Allah yardımcın olsun inş. yaşına geldiğinde geçer bu durumu

senin yediklerinden demi etkileniyor canım
allah kolaylık versin işin zor canım allah can sağlığı versin gerisi tez zaman da düzelir işallah

nice yıllara inşallah yok canım neden ağlayasın en güzel yaşlar boşveeerrr hayat kırkında başlaarmışşbayanssulusmile

canım ben kendimize yaptığım balığın iç ısımlarından veriyorum kılçıklarını iyice temizleyip köfteyede yumurta sarısı soğan ve ekmek koyuyorum büyümek var ya unonun ondan sonra domates suyuyla pişiriyorum
biz 2haftalıktan beri biberon kullanıyoruz canım sütüm azdı mama takviyesi yapıyoduk şimdide suyu sulukla veriyorum
katılıyorum canım sana 2 yaşına kdr emzirmek lazım zaten

ayy çok geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda bu durum son bulur gerçektn çok zor allah yardımcın olsun

d
canım ekoorganik de baya ındırımlıydı..oraya bak bı....bırde migroslarda da oluyor
Canım çok teşekkür ederim..

Çok geçmiş olsun, ne kadar zor ne yedirceğini şaşırıyorsundur iyice, Allah şifa versin, inşallah geçer

arkadaşlar ben balığı fırın poşetinde içine sadece limon dilimi koyarak pişiriyorum.buğlama gibi oluyo.sonrada elimle ezip ağzına veriyorum.yanlışmı pişiriyorum acaba.suda mı pişmesi gerekiyor.3 haftadır haftada 1 kez balık yedirmeye çalışıyorum.şimdiye kadar hamsi,istavrit ve çipura verdim.

maşallah ben daha hiç vermedim pütürlü yemediği için

kızlar dün başım ağrıyodu geçti migren buğün sabah başladı dayanılmıcak derecede ağrıdı eşim öğlen geldi dr gittik acilde iğne vurdular serum takalımdedi ama kız var dedim eşim işi gitti tabi iğne iyi geldi var ama hala akşamda bir yere davetliy of ya migren berbat bişey muğlaya sevk etti doktor tedaviye başlıcakmışınm yarın muğlaya gideceğiz elada uyumadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…