benimde sütüm yetiyor bebişime hatta artıyor..belkide bu yüzden ek gıdaya gecişte zorlanıyor kızım...nede olsa meme var diyip mamaları reddediyor. 2 gündür sadece beni emiyor...CADIARZU...7 aylyk olupta 1 cay kasığı yumurtayla 2 gün geçirmesi normal mi?
bi kaç gündür girememiştim gezmektenzemuszemus
canım ben doğduğunden beri tek yıkıyorum ama hala file kullanıyorum ben
tatlım dişiniz hayırlı olsunn
inşallah pıtı pıtı yürüdüğü günlerde yakındır canım daha bizde bişey yoook
ahhh kilo olaylarına girmyiyn hiiç derim benn
takma kafana biliyorum uzaktan söylemek kolay yaşayınca öyle olmuyo ama eğer sağlığı yerindeyse ço dert etme önemli olan kg deilki
ohh rahatlar tabi bende artık her gece uyumadan önce yıkıyorum deliksiz uyuyo tavsiye ederim
bende emziriyorum canım ne kdr süt alırsa o kdr iyi bence
hoşgeldin canım ben neslihan oğlum batuhan 17 haziran doğumlu benim oğluşumda
ikeanın mama sandalyeleri çok uygun çokda pratik cnm annem almış kendi evine batuhan için çok rahat beniim evdeki kraft 150 tlye aldım ama şimdik aklım olsa ikeanınkini alırım çok pratik ve az yer kaplıyo
benim oğluşun süt annesi olabilrsin meselananiknanik benimde sütüm azzz
canım o gerçek portakal deilki aroması sadece
ohh gezin gzinn
benim kızım tavuğu sevmedi çorbada.sadece kıymalı çorbaları yiyor.balığı hiç denemedim.hangi balıkları nasıl pişirerek veriyorsunuz öğrenebilir miyim acaba?
bide et köftesini nasıl yapıyorsunuz?
Evet canım çocuk emdiği halde o kadar sütüm oluyor bak şimdi korkuttun beni. Ben tam 4 kutu göğüs pedi bitirdim, ilk aylarda kilolarca süt döktüm bu yüzden sağlık ocağına bile gittim hemşire süt salgın fazla dedi geçer dedi ama hala bişey yok, hazır gıda vermiyorum ben o yüzden evde mama vb bişey yok. Hero baby 8 tahıllı gönderdi ama içinde yok yok gluten içerir yazıyor bir kez yaaptım oğlum yemedi.
Kızlar bebişlerinizi biberona nasıl alıştırdınız benim oğlan alışamadı, suyu ve meyve sularını içiremiyorum kaşıkla olmuyor yarısını döküyor dışarıya, suluklada olmuyor oyuncak zannediyor.
dbu hipleride ben bulamadım marketlerde ya, carfurda uzak kalıyo bize
internetten sipariş verebileceğim bir site bulabilirsem öyle alıcam
canım çok zor Allah yardımcın olsun inş. yaşına geldiğinde geçer bu durumubu arada arkadaslar bız dun yıne acillik oldu....acil bize bağımlılık yaptı sanırım...bebeğim sancılandı ve mukuslu kaka yaoptı..yaparrkende agladı...ne allerjı yaptı dıye dusunurken dr kalsiyum takviyesı kullanmamı soylemıstı..evedede solgarın kalsıyumu vardı...ondan almıstım...uzerınde ıstırıdye kabugundan diyor...kabuklu denız urunlerıde allerjık...
bu arada arkadaslar bız dun yıne acillik oldu....acil bize bağımlılık yaptı sanırım...bebeğim sancılandı ve mukuslu kaka yaoptı..yaparrkende agladı...ne allerjı yaptı dıye dusunurken dr kalsiyum takviyesı kullanmamı soylemıstı..evedede solgarın kalsıyumu vardı...ondan almıstım...uzerınde ıstırıdye kabugundan diyor...kabuklu denız urunlerıde allerjık...
nice yıllara inşallah yok canım neden ağlayasın en güzel yaşlar boşveeerrr hayat kırkında başlaarmışşbayanssulusmilekızlar merhaba.malum bu hafta eşim izinde e sıra gelmıyo buraya uğramaya.habıre dışarıdayız.şimdi de derin hanımın uyanmasını beklıyoruz çıkıcaz gene.c.tesi diş buğdayı yapıcam ya bı kaç eksığimiz var.
dün de doğum günümdü.31 yaşıma bastım:) gülsem mi ağlasam mı acaba.offff ben tekrar 25 olmak ıstıyorum.en güzel yaş bence .neyse eşim bızı balık yemeğe götürdü h.içi çok güzeldi sakın.kızım da durdu uslu uslu oturdu bizimşe.
bu arada derının de 2.dişi gelıyo sanırım o da dun gece 3 kez ağlaya ağlaya uyandı ki hiç adeti değildir.en son aramıza aldık öyle uyudu sabaha kadar.
canım ben kendimize yaptığım balığın iç ısımlarından veriyorum kılçıklarını iyice temizleyip köfteyede yumurta sarısı soğan ve ekmek koyuyorum büyümek var ya unonun ondan sonra domates suyuyla pişiriyorumbenim kızım tavuğu sevmedi çorbada.sadece kıymalı çorbaları yiyor.balığı hiç denemedim.hangi balıkları nasıl pişirerek veriyorsunuz öğrenebilir miyim acaba?
bide et köftesini nasıl yapıyorsunuz?
biz 2haftalıktan beri biberon kullanıyoruz canım sütüm azdı mama takviyesi yapıyoduk şimdide suyu sulukla veriyorumKızlar bebişlerinizi biberona nasıl alıştırdınız benim oğlan alışamadı, suyu ve meyve sularını içiremiyorum kaşıkla olmuyor yarısını döküyor dışarıya, suluklada olmuyor oyuncak zannediyor.
katılıyorum canım sana 2 yaşına kdr emzirmek lazım zatenarkadaslar ben 1 yasına kadar anne sutu agırlıklı olarak ek gıdayı goturme taraftarıyım...ama belkıde benım bebegım allerjık oldugundan oyle dusunuyorumdur...ama adı ustıunde oyle degılmı:ek gıda.....yanı sadece gecelerı emzırmek gun boyunca yemek yedırmek bana yanlıs gelıyor...o zaman hem sutlerımız cok azalır...hemde bagısıklık zamanımızın sebzelerı meyveerı etlerıyle mı guclenıcek....bu pek mumkun gorunmuyor.....
ayy çok geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda bu durum son bulur gerçektn çok zor allah yardımcın olsunbu arada arkadaslar bız dun yıne acillik oldu....acil bize bağımlılık yaptı sanırım...bebeğim sancılandı ve mukuslu kaka yaoptı..yaparrkende agladı...ne allerjı yaptı dıye dusunurken dr kalsiyum takviyesı kullanmamı soylemıstı..evedede solgarın kalsıyumu vardı...ondan almıstım...uzerınde ıstırıdye kabugundan diyor...kabuklu denız urunlerıde allerjık...
Canım çok teşekkür ederim..d
canım ekoorganik de baya ındırımlıydı..oraya bak bı....bırde migroslarda da oluyor
Çok geçmiş olsun, ne kadar zor ne yedirceğini şaşırıyorsundur iyice, Allah şifa versin, inşallah geçerbu arada arkadaslar bız dun yıne acillik oldu....acil bize bağımlılık yaptı sanırım...bebeğim sancılandı ve mukuslu kaka yaoptı..yaparrkende agladı...ne allerjı yaptı dıye dusunurken dr kalsiyum takviyesı kullanmamı soylemıstı..evedede solgarın kalsıyumu vardı...ondan almıstım...uzerınde ıstırıdye kabugundan diyor...kabuklu denız urunlerıde allerjık...
arkadaşlar ben balığı fırın poşetinde içine sadece limon dilimi koyarak pişiriyorum.buğlama gibi oluyo.sonrada elimle ezip ağzına veriyorum.yanlışmı pişiriyorum acaba.suda mı pişmesi gerekiyor.3 haftadır haftada 1 kez balık yedirmeye çalışıyorum.şimdiye kadar hamsi,istavrit ve çipura verdim.
geçmiş olsun Eminecim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?