2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

iyi akşamlar kızlar.nabersiniz.bugün bütün gün evdeydik hava soğuk.kızım uyuyoo.
burasıda pek sessiz bugün..

bana bi akil verin oglum bugun hic bisey yemedi ne yapotimsa yediremiyorum
ust disleri cikiyo galiba ondan

merhaba.çok şükür sağ salım atlattık diş buğdayımızı:) darısı doğum gününün başına inşallah.yorucuydu kızım saç fırçasını seçti sanırım kokoş olucak:)

merhaba.çok şükür sağ salım atlattık diş buğdayımızı:) darısı doğum gününün başına inşallah.yorucuydu kızım saç fırçasını seçti sanırım kokoş olucak:)

hadi hayırlısı şekerim.ee anasına bak kızını al demişler...bayanssulusmile
kaydirigubbakcemile3

semacım oğluşuna maşallah.inancımda çok tatlı çıkmış maşallah.oyuncaklarını da çok sevdim.gülin düş buğdayınız hayırlı olsun.

iyi geceler
biz hala ayktayiz
bu disler oldurecek bizi oglum biraz toparlandi dedim gene zayifladiya

yok canımm gece bekcisi benim yerimi kimseye vermem:rofloloyraz yeni uyudu bende yatıyım sabahın ilk annesine kocaman günaydınopuyorumnanaktan

bizdende günaydın herkeseee
sevgililer gününüz kutlu olsun
biz oğlumla dün çok zor bi gece geçirdik
kabızlık için kullandığımız şurupları kestik
3 gündüz kabız keçi pisliği gibi çıkarıyo
napcamı şaşırdım herşeyi denedim yok uğraşıyoruz
kabızken ne emmek ne de yemek yemek istiyo maamaa diye alıyo veriyorum 3 kaşık sonra tükürüyo
sabaha kadar ağladı emmek istedi sürekli 2 çekip bıraktı
bakalım nasıl olcak bugün biraz daha ii gibi
aksi gibi dişi de çıktı şimdi habi gayret uzasın diye zorluyo herşeyi ısırıyo gece sinirlendikçe mememi delik deşik etti
işte böle şikayet etmke değilde allah cümlemize kolalık versin
şöle kendi kendine uyuyan gece deliksiz uyuyan bebeklere nasıl imreniyorum bi bilseniz
tam 6 aydır ayağımı beşik yaptı sıpa
yine de memnun edemedim eşşeğimiii
neyse uykusu geldi gece uyumayınca uyutalım daha sonra yine geliiriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…