2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar selam...iii haftalar...
oğluşum çok huzursuz ve huysuz...kesici dişler çıkıyo...hasta etti çocuğumu...

Özgecim maşallah kuzuma..egosunu yiyim ben bu minik bayan ve minik bayların..BAtuda aynı alt değiştirtmio,çıplak kalmak istiyo...

Tatlım nohutu batu hiç sevmedi...haşayıp kabuklarını soyup çorbasına kattım ama yemedi...

merhaba kizlar benim oglumun ust disleri cikiyo cok kotu gunler geciriyoruz uyumuyo yemek yemiyo huysuz atesi cikiyo bende sersem gibiyim

özgecim bizimki aynnen öyle dün alışverişmerkezini gittik oyuncak reyonunda ağlıyo hepsini istiyo atılıyo ayıcıklara geçen gittiğimizde de yapmıştı almıştım bu sefer almadım içim gidiyo almak için ama her zaman her istediğini yapmak istemiyorum
kendi için tabiki kıymet bilsin ufak şeyler de mutlu olmayı bilsin istiyorum

selam kızlar nabersiniz bebişleriniz nasıl
diş bugdayı yapanlarınız olmuş hayırlı olsun
dişlerini yeni çokarmaya başlamış bebişlerimizede Rabbim saglıklı ve acısız diş çıkarmalar nasip etsin
bizim kızda daha tık yok bakalım ne zaman çıkacak

ay keşke gelebilsem ama nerde çok sagol canım nerlerdesinsen ne işin var kız

nohut yazan arkadaşım kabukları soy ver bütün bakliyatlar aynı yeşil mercemek bile verdim bile verdim ben normal yemek gibi yap yesin maşllah çocuguna kahvaltıda reçel veriyomusun ama ondada şeker var ayrıntılı yazarsan sevinirim canım

anam herkes nerde ne sessizleşti bu topikkkkkk
herkese iii akşamlarr o zamannn

özgecim maşallah elife anam o ego sıkıntısı bizde var canavar besliyoz sanki evde herşeye bi sinir herşeye bi inat bi çığlık bi bağırmadır gidiyo

bi yere kadar herşeyi yapmak ben hayırı ve yasaklı bölgeleri öğretiyorumm

aman benimkide çok sinirli sürekli kızıoy valla o sese artoık baygın geldiya siniroluyorum artık

slm annısler nasılsınz ben bıtık durumdayım.sularımız geldı sonunda ama esım sudan zehırlendı yatıyor evde elıf sımay kudurdu annede anne baska bıldği yok.ev iş hepsı bır araya gırıdı nereye yetısecegımı sasırdım.gecmısı fazla okuyamadım hekesi öpüyoruzzzz

günaydın kızlar benim kızımda aynı herşeye bağırıyor ençok ba ba ba ba diye.biz baba diyor diye seviniyoz ama küfür eder gibi ba ba diye bağırıyor. : )) ortalığı yıkıyor.elinden oyuncağını aldın mı olay çıkıyor valla napıcam şaşırdım

bu sinirlilik hali ikizler burcunun en belirgin özelliği
bi de hareketlilik ama sakinleşmeleri için sadece müzik yeterli şöle hafif bi müzik herşeyi hallediyo vallahi
ben çağatayı alıştırdım daha karnımdayken dinlediğim müziklere bayılıyo
sanat müziği ya da türkü dinletiyorum
arada da netten radyo dinletiyoruz
bugün hava çok soğuk burda
birazcık ılık olsaydı avm ye gidip çağataya kitap alıcaktım bebekler için olan hikaye kitaplarında resimli yırtılmayan
bakalım hava ne zaman esmesse o zaman anca gideriz malum deniz kenarı çok rüzgarlı oluyoooo

hı bi de 9ncu ay emmek istemeyebilirlermiş bebeklerin çoğu biberonu bırakmak isteyebilirlermiş
bu ay herşeyi reddediş ayı olucak
allah hepimize sabırlar versin sakinlik vesinnnn

amin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…