Günaydın kızlar, pazar günü diş buğdayımızı yaptık bizde.
Çokkkk yoruldum ama çok güzel geçti. Kızım hesap makinasını kaptı. Sanırım baba mesleğini seçip bankacı olucak.
Ben Elif'in omletini yumurta sarısı, bir tatlı kaşığı kaşar rendesi ve maydanozla yapıyorum.Tavayada bi damla zeytinyağ damlatıyorum tatlım.
C.tesi doktordaydık bu arada. Elif hanım 200 gr almış. Toplamda 10.900 olduk. Artık durdu deli gibi kilo alması. İnek sütü, siyah etli balık (uskumuru,palamut,hamsi) ve bal dışında herşeyi yiyebilir dedi. Artık akşam yemeğine de başladık. Siz ne yiyorsanız ondan ver artık dedi.(Az tuzlu ve soğanı yağda kavrulmamış olucak) Parça ette yiyebilirmiş. Kahvaltımıza da reçel, zeytin,kaşar peyniri eklendi. Yumurtayı her çeşit verebilirsin artık dedi. Yarın menemen yapıcam. Bizde haberler böyle. Ha bi de emeklemeye alıştırma yere koyma artık sıralamayı ve ayakta durmayı öğret direk yürüsün dedi.
Ayy unuttum bi de bu ay ego gelişimi başlıyormuş bebişlerin.Bu dönem 2 yaşına kadar sürermiş. Egosunu az desteklersen pısırık, çok desteklersen markatte bunuuu istiyorum diye ağlayan bebeklerden olurmuş.Ortasını bulmak önemliymiş. Elif bu aralar ağlayarak iş yaptırmayı öğrendi. Her ağladığında istediğini yapma ilgisini başka yöne çek dedi. Artık kendi istekleri ve tercihleri oluşmaya başlamış. Tırnaklarını kestirmeyebilir, altını değiştirtmek, giyinmek isteyemeyebilir. Tepki verirse inatlaşma bi süre bekle sakinleşsin öyle devam et dedi.
günaydın.bugun babamız tekrar iş başı yaptı bız de kızımla gene başa başa kaldık.aman iyi oldu düzeni şaştı resmen çocuğun.
ben de bugun köfte yapıcam derine.yanına da yoğurt.siz kıymasını nasıl verıyosunuz.haşlamayıp verme be yazık çocuğa dedi bızım dr.ama nasıl ver dedi bak onu hatırlamıyorum:)) köfte yıyosa ver iyi öyle dedi.daha önce de yapmıştım derine köfte.bi de şu baklıyat konusu.nohut falan nasıl verıyosunuz yemeklerinin içine mi katıyorsunuz?
özgecim o ego bızde de baş gösterdi sanırım.kaka yapıyo altını açıyorum kızılca kıyamet kopuyoçyapmazdı önceden.egodanmış meğer.yerim ben onların egolarını.o ağlama bızde de var maalesef.şımarık mızmız her istediğini ağlayarak yaptırmaya çalışan bi çocuğum olsun istemıyorum.ama ana yureği kıymıyo da.of allah yardımcımız olsun.
özgecim bizimki aynnen öyle dün alışverişmerkezini gittik oyuncak reyonunda ağlıyo hepsini istiyo atılıyo ayıcıklara geçen gittiğimizde de yapmıştı almıştım bu sefer almadım içim gidiyo almak için ama her zaman her istediğini yapmak istemiyorumAyy unuttum bi de bu ay ego gelişimi başlıyormuş bebişlerin.Bu dönem 2 yaşına kadar sürermiş. Egosunu az desteklersen pısırık, çok desteklersen markatte bunuuu istiyorum diye ağlayan bebeklerden olurmuş.Ortasını bulmak önemliymiş. Elif bu aralar ağlayarak iş yaptırmayı öğrendi. Her ağladığında istediğini yapma ilgisini başka yöne çek dedi. Artık kendi istekleri ve tercihleri oluşmaya başlamış. Tırnaklarını kestirmeyebilir, altını değiştirtmek, giyinmek isteyemeyebilir. Tepki verirse inatlaşma bi süre bekle sakinleşsin öyle devam et dedi.
alt iki dişimiz bayaa çıktı üstlerde geliyo sertleşmişşş
maşallah canım videoyuda izledimm maşallah inan prensee
hadi geçmiş olsun diyeyim o zaman fotolarıda eklersen seviniriz fikir olur bende yapmayı düşünüyorumdaa
kıyamam sana canım gel bana
nice yıllara inşallah canım
bu sinirlilik hali ikizler burcunun en belirgin özelliği
bi de hareketlilik ama sakinleşmeleri için sadece müzik yeterli şöle hafif bi müzik herşeyi hallediyo vallahi
ben çağatayı alıştırdım daha karnımdayken dinlediğim müziklere bayılıyo
sanat müziği ya da türkü dinletiyorum
arada da netten radyo dinletiyoruz
bugün hava çok soğuk burda
birazcık ılık olsaydı avm ye gidip çağataya kitap alıcaktım bebekler için olan hikaye kitaplarında resimli yırtılmayan
bakalım hava ne zaman esmesse o zaman anca gideriz malum deniz kenarı çok rüzgarlı oluyoooo
hı bi de 9ncu ay emmek istemeyebilirlermiş bebeklerin çoğu biberonu bırakmak isteyebilirlermiş
bu ay herşeyi reddediş ayı olucak
allah hepimize sabırlar versin sakinlik vesinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?