2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Canlarım canlarımızla ilk sevgililer günümüz...
Hepinizin sevgililer gününü kutluyorum...

semacım çokz or cnm allah kolaylık wersin.düzelicek zamanla allah başka sıkıntılar vermesin..
pınarcım,semacım diğer arkidişlerim hepiciğimiizn sewgülüler günü kutlu olsun öpüorum sizi.
biz gezmeğe gidiyoruz..babamız götürüyoooooo..grürşzzz.
buhaftada izmir yolcusu olabiliriz bakalım.babamızın iş durumuna bağlı....

herkesin sevgililer günü kutlu olsun bizde buğün sabah kahvaltıya gittik kocacımla kızım tabi bide babamız gül almış akşamada yemeğe götürcekti kızıda ark bırakcaktık ama nasip olmadı misafir geliyo akşama yatılı teyzemler bide nikah yıl dönümümüzdü buğün 2 bitip 3 giriyoruz özel günde nikah kıyalım demiştik neyse kızlar grş yemek yapıyorum grşşş

sevgililer gününüz kutlu olsun kızlar.semoş geçmiş olsun.

geçmiş olsun güzelim aynı sıkıntıyı bugün bizde çektik aman ALLAHım nasıl kötü bişey yavrum nasıl ağladı durdu kuru kayısı kaynattım fayda etmedi zeytin yağı ile ovdum izin verdiği sürece oda zor bele durmadı ki

Son düzenleme:
alt iki dişimiz bayaa çıktı üstlerde geliyo sertleşmişşş

maşallah canım videoyuda izledimm maşallah inan prensee
merhaba.çok şükür sağ salım atlattık diş buğdayımızı:) darısı doğum gününün başına inşallah.yorucuydu kızım saç fırçasını seçti sanırım kokoş olucak:)
hadi geçmiş olsun diyeyim o zaman fotolarıda eklersen seviniriz fikir olur bende yapmayı düşünüyorumdaa

bizim gidecek yerimiz olmadıgından burdayızzzz(((((((((((((
kıyamam sana canım gel bana
nice yıllara inşallah canım

sağol teyzesi

günaydın herkese güzel huzurlu bir gün diliyorum a.s.
2 gündür giremiyorum babamız evde olunca pc yi bize düşürmüyor
bu hafta cok eglendi kızım bol bol arkadaşlarıyla vakit geçirdi
çok neşeliydi :dance:
kesinlikle onlarında bir arkadaşa ihtiyacı var bunu ögrendima.s
krep yapıcam kızlar zeynep e kendimize yaptıgımız gibi mi yapılıyor
yapan varmı tarif verebilirmisiniz

günaydın tatlım valla ben hiç vermedim bilmiyorum ki
veren arkadaşlar varsa bizimlede paylaşın tariflerinizi bekliyoz

Günaydın kızlar, pazar günü diş buğdayımızı yaptık bizde.
Çokkkk yoruldum ama çok güzel geçti. Kızım hesap makinasını kaptı. Sanırım baba mesleğini seçip bankacı olucak.
Ben Elif'in omletini yumurta sarısı, bir tatlı kaşığı kaşar rendesi ve maydanozla yapıyorum.Tavayada bi damla zeytinyağ damlatıyorum tatlım.
C.tesi doktordaydık bu arada. Elif hanım 200 gr almış. Toplamda 10.900 olduk. Artık durdu deli gibi kilo alması. ınek sütü, siyah etli balık (uskumuru,palamut,hamsi) ve bal dışında herşeyi yiyebilir dedi. Artık akşam yemeğine de başladık. Siz ne yiyorsanız ondan ver artık dedi.(Az tuzlu ve soğanı yağda kavrulmamış olucak) Parça ette yiyebilirmiş. Kahvaltımıza da reçel, zeytin,kaşar peyniri eklendi. Yumurtayı her çeşit verebilirsin artık dedi. Yarın menemen yapıcam. Bizde haberler böyle. Ha bi de emeklemeye alıştırma yere koyma artık sıralamayı ve ayakta durmayı öğret direk yürüsün dedi.

Ayy unuttum bi de bu ay ego gelişimi başlıyormuş bebişlerin.Bu dönem 2 yaşına kadar sürermiş. Egosunu az desteklersen pısırık, çok desteklersen markatte bunuuu istiyorum diye ağlayan bebeklerden olurmuş.Ortasını bulmak önemliymiş. Elif bu aralar ağlayarak iş yaptırmayı öğrendi. Her ağladığında istediğini yapma ilgisini başka yöne çek dedi. Artık kendi istekleri ve tercihleri oluşmaya başlamış. Tırnaklarını kestirmeyebilir, altını değiştirtmek, giyinmek isteyemeyebilir. Tepki verirse inatlaşma bi süre bekle sakinleşsin öyle devam et dedi.

maşallah güzelim kahvaltı menümüz falan geniş aman maşallah nazar değmesin keşke bizde yiyebilsek bunları benim oğlan nerde yiyecek bunları

günaydın.bugun babamız tekrar iş başı yaptı bız de kızımla gene başa başa kaldık.aman iyi oldu düzeni şaştı resmen çocuğun.
ben de bugun köfte yapıcam derine.yanına da yoğurt.siz kıymasını nasıl verıyosunuz.haşlamayıp verme be yazık çocuğa dedi bızım dr.ama nasıl ver dedi bak onu hatırlamıyorum:)) köfte yıyosa ver iyi öyle dedi.daha önce de yapmıştım derine köfte.bi de şu baklıyat konusu.nohut falan nasıl verıyosunuz yemeklerinin içine mi katıyorsunuz?
özgecim o ego bızde de baş gösterdi sanırım.kaka yapıyo altını açıyorum kızılca kıyamet kopuyoçyapmazdı önceden.egodanmış meğer.yerim ben onların egolarını.o ağlama bızde de var maalesef.şımarık mızmız her istediğini ağlayarak yaptırmaya çalışan bi çocuğum olsun istemıyorum.ama ana yureği kıymıyo da.of allah yardımcımız olsun.

görüşemedık canım doğru.eşim izinliydi gecen hafta.malum sıra gelmedı buraya anca bakıp çıktım genelde.senın eşin de bankacı demek benım kı de bankacı:)) diş buğdayınız da hayırlı olsun ben de c.tesi yaptım.benım kız saç fırçasını seçti kokoş olucak belli:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…