bizdende günaydın herkeseee
sevgililer gününüz kutlu olsun
biz oğlumla dün çok zor bi gece geçirdik
kabızlık için kullandığımız şurupları kestik
3 gündüz kabız keçi pisliği gibi çıkarıyo
napcamı şaşırdım herşeyi denedim yok uğraşıyoruz
kabızken ne emmek ne de yemek yemek istiyo maamaa diye alıyo veriyorum 3 kaşık sonra tükürüyo
sabaha kadar ağladı emmek istedi sürekli 2 çekip bıraktı
bakalım nasıl olcak bugün biraz daha ii gibi
aksi gibi dişi de çıktı şimdi habi gayret uzasın diye zorluyo herşeyi ısırıyo gece sinirlendikçe mememi delik deşik etti
işte böle şikayet etmke değilde allah cümlemize kolalık versin
şöle kendi kendine uyuyan gece deliksiz uyuyan bebeklere nasıl imreniyorum bi bilseniz
tam 6 aydır ayağımı beşik yaptı sıpa
yine de memnun edemedim eşşeğimiii
neyse uykusu geldi gece uyumayınca uyutalım daha sonra yine geliiriz
maşallah canım videoyuda izledimm maşallah inan prensee[/URL][/IMG]
hadi geçmiş olsun diyeyim o zaman fotolarıda eklersen seviniriz fikir olur bende yapmayı düşünüyorumdaamerhaba.çok şükür sağ salım atlattık diş buğdayımızı:) darısı doğum gününün başına inşallah.yorucuydu kızım saç fırçasını seçti sanırım kokoş olucak:)
kıyamam sana canım gel banabizim gidecek yerimiz olmadıgından burdayızzzz(((((((((((((
nice yıllara inşallah canımherkesin sevgililer günü kutlu olsun bizde buğün sabah kahvaltıya gittik kocacımla kızım tabi bide babamız gül almış akşamada yemeğe götürcekti kızıda ark bırakcaktık ama nasip olmadı misafir geliyo akşama yatılı teyzemler bide nikah yıl dönümümüzdü buğün 2 bitip 3 giriyoruz özel günde nikah kıyalım demiştik neyse kızlar grş yemek yapıyorum grşşş
alt iki dişimiz bayaa çıktı üstlerde geliyo sertleşmişşş
maşallah canım videoyuda izledimm maşallah inan prensee
hadi geçmiş olsun diyeyim o zaman fotolarıda eklersen seviniriz fikir olur bende yapmayı düşünüyorumdaa
kıyamam sana canım gel bana
nice yıllara inşallah canım
günaydın herkese güzel huzurlu bir gün diliyorum a.s.
2 gündür giremiyorum babamız evde olunca pc yi bize düşürmüyor
bu hafta cok eglendi kızım bol bol arkadaşlarıyla vakit geçirdi
çok neşeliydi :dance:
kesinlikle onlarında bir arkadaşa ihtiyacı var bunu ögrendima.s
krep yapıcam kızlar zeynep e kendimize yaptıgımız gibi mi yapılıyor
yapan varmı tarif verebilirmisiniz
Günaydın kızlar, pazar günü diş buğdayımızı yaptık bizde.
Çokkkk yoruldum ama çok güzel geçti. Kızım hesap makinasını kaptı. Sanırım baba mesleğini seçip bankacı olucak.
Ben Elif'in omletini yumurta sarısı, bir tatlı kaşığı kaşar rendesi ve maydanozla yapıyorum.Tavayada bi damla zeytinyağ damlatıyorum tatlım.
C.tesi doktordaydık bu arada. Elif hanım 200 gr almış. Toplamda 10.900 olduk. Artık durdu deli gibi kilo alması. İnek sütü, siyah etli balık (uskumuru,palamut,hamsi) ve bal dışında herşeyi yiyebilir dedi. Artık akşam yemeğine de başladık. Siz ne yiyorsanız ondan ver artık dedi.(Az tuzlu ve soğanı yağda kavrulmamış olucak) Parça ette yiyebilirmiş. Kahvaltımıza da reçel, zeytin,kaşar peyniri eklendi. Yumurtayı her çeşit verebilirsin artık dedi. Yarın menemen yapıcam. Bizde haberler böyle. Ha bi de emeklemeye alıştırma yere koyma artık sıralamayı ve ayakta durmayı öğret direk yürüsün dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?