2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar günaydın, Oğlum çok hasta,
o uyurken size bakayım dedim, ateşi aniden yükseliyor, 2 gündür doğru dürüst uyumadık
mikrop varmış kanında herşeyi ağzına götürüyor ya enfeksiyon kapmış okadarda dikkat ediyorum nerde hata yaptım bilmiyorumki
pazar günü bir yükseldi ateşi 39.9 la acile gittik
ıki gündürde uğraşıyoruz işte, ilaç içmekten bıktı yavrum ,
hiçbişeyde yemiyor sadece beni emmek istyor, suyu bile bir yudum içti oda bu sabah daha

gecede çok yükseldi ama bu sabah iyi çok şükür, antibiyotik kullanıyoruz
boğazı ve kulakları iltihaplıymış , demirde düşük çıktı kanında, arasıra unutuyordum demir damlasını ,artık daha dikkat edicem
ömrümden ömür gitti iki gündür
bir gidip ateşine bakayım yine
öptüm hepinizi dua edin bize olurmu

canım benim çok üzüldüm herşey biraraya gelmiş Rabbim yardımcın olsun inşallah.Kulak iltihabı bizde çektik bilirim yavrum çok zorlandı.Gözüne kan oturmuştu ağrısından sürekli başını biryerlere dayıyordu.Dilerim en kısa zamanda atlatır yavrun.

nerde hata yaptım deme bende aynı şeyi doktoruma söyledim.ben doktorum çocuğum 2 kez hastanede yattı dedi.Çocuk bu bazı şeylere engel olamıyoruz malesef

Emelcim çok geçmiş olsun. ınşallah ıyileşir bir an önce. HEpimizin minişleri öyle tatlm kendini suçlama. NE bulurlarsa ağızlarına götürüyorlar. Allaha emanet hepsi. Biz elimizden gelen dikkati gösteriyoruz ama nereye kadar?

geçmiş olsun canım ya dikkat et çok

çok geçmiş olsun emelcim ya hepsi aynı ne buldularsa agıza nasıl dikkat edicez bilmiyorum :1no2: acil şifalar diliyorum canım

çok geçmiş olsun dualarımız seninle en kısa zmanda düzelir inşallah antibiyotik bi ara bizde kızımda kullandık idrar yolları iltahabı için telin saatini kuruyordum kaçırmıyım diye düzeli kullanmak çok önemli sen de bilirsin ama hatırlatıyım dedim canım tekrar geçmiş olsuna.s.

geçmiş olsun emelcimm inş biran önce gecer bende kan ilacını kullanmıyorum ama hergün pekmez veriyorum kullanma dedi dokror ferro sanal irenç zaten kokusu bile hem doğal olsun diyorum bizimde ne buluyosa ağzına götürüyo mikropta lazım diyorum ama allah korur hepimizin evlatlarını inş tekrar geçmiş olsun cnmmm

cok gecmis olsun allah acil sifa versin uzme kendini hepimizin bebekleri ayni ne yaparsak yapalim fayda etmiyo

emelcim geçmiş olsun cnm.inşallah atlatırsınız..

herkese selam ..kızlar çok fena gribimmm ölüyorumm halsizliktenn.kızıma bile bakamıyorum..dün kayınvalideme gittim saolsun o baktı ben dinlendm uyudum.bugün daha iiyiyim.haava çokgüzel burda.
kızıma oyuncak alıcam birde babası mont almış onu değiştircem..aslında hiç halim yok ama çıkmasam daha hasta olucam yat yat..yağmur iştahsız ve huysuz bu aralar.dediğini yaptırma konusu bizdede var.
altını açıyorum missss ama giydirmeye gelince çığlıklara başlıyo...kendi resimlerine bakıo resmini elinden aldığım zaman basıyo yaygarayı..kitaplara bayılıyo semacım dediğin kitaplardan bende alıcam..
neyse hadi ben kaçtım öptüm hepinizi.......

canım dualarım seninle ve bütün bebişlerimizle
çok geçmiş olsun en kıusa zamanda iyi olur bebişin inşallah
çocuklar hasta ola düşe kalka büyüyecek gönül ister hiç birşey olmasın ama olmuyor
benim bebişimde herşeyi agzına sokuyor ne bulusursa hemde Allah korusun inşallah

sanada çok geçmiş olsun canım bu aralar herkez hastalıktan kırılıyor
benim kızda çok iştahsız çok zor yediriyorum sabah zorlana kahvaltı yaptırmıştım hepsini
kustu hanımefendi birşeyler yemesi için saatlerce aç kalması gerekiyor anca öyle yiyor
bizimde hanımın elinden birşeyi alınca hemen aglamaya başlıyor telefonları kumandalara bayılıyorr bende oyuncak pilli telefonlardan alıcam
bebişinde montunu güle güle kullansınn

emelcım cok gecmıs olsun canım...
kızımda üç gündür uyurken kulagını tutarak uyuyor ınsallah agrımıyordur.kulagı arısa cok aglar dımı kızlar?

benım kızda kulagını tutuyor 2.dişi gelıyo bgun dişi agrınca kulak tutuyolarboshayallersmile
kızlar mercımek çorbası yapsam dokunurmu?
ilk kez yapıcam 7,5 aylık benım kızım

m.joyy mercimek çorbası yapmadım ama sebze çorbasına 1 yemek kaşığı kadar koydum 2 keredir bişey olmadı çok şükür.ılkcecim çok geçmiş olsun sana da.

alhan eğer kulağında iltihap varsa yavrucak 15-20 dk da bir uyanıyor.Uyuyamıyor.Kulağını çeke çeke ağlıyor.

emel benim kıza antibiyotik suprax verdiler.günde 1 kez,peditus günde 3 kez.Bide çok ağrısı olur diye dolven sadece gece yatmadan.3-4 güne düzelmeye başlar dedi.Tam olarak 1 haftada felan düzeldi.Yalnız bizde beraberinde boğaz enfeksiyonu felan yoktu çok şükür.

Bide ben önlem olsun diye kulak burun boğaz uzmanına da götürdüm canım.Sonuçta çocuk doktoru bu işin uzmanı değil.

Rabbim acil şiflalar versin dilerim.Dilerim en kısa zamanda iyileşir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…