gecede çok yükseldi ama bu sabah iyi çok şükür, antibiyotik kullanıyoruz
boğazı ve kulakları iltihaplıymış , demirde düşük çıktı kanında, arasıra unutuyordum demir damlasını ,artık daha dikkat edicem
ömrümden ömür gitti iki gündür
bir gidip ateşine bakayım yine
öptüm hepinizi dua edin bize olurmu
Kızlar günaydın, Oğlum çok hasta,
o uyurken size bakayım dedim, ateşi aniden yükseliyor, 2 gündür doğru dürüst uyumadık
mikrop varmış kanında herşeyi ağzına götürüyor ya enfeksiyon kapmış okadarda dikkat ediyorum nerde hata yaptım bilmiyorumki
pazar günü bir yükseldi ateşi 39.9 la acile gittik
İki gündürde uğraşıyoruz işte, ilaç içmekten bıktı yavrum ,
hiçbişeyde yemiyor sadece beni emmek istyor, suyu bile bir yudum içti oda bu sabah daha
boğazı ve kulakları iltihaplıymış , demirde düşük çıktı kanında, arasıra unutuyordum demir damlasını ,artık daha dikkat edicem
emelcim geçmiş olsun cnm.inşallah atlatırsınız..
herkese selam ..kızlar çok fena gribimmm ölüyorumm halsizliktenn.kızıma bile bakamıyorum..dün kayınvalideme gittim saolsun o baktı ben dinlendm uyudum.bugün daha iiyiyim.haava çokgüzel burda.
kızıma oyuncak alıcam birde babası mont almış onu değiştircem..aslında hiç halim yok ama çıkmasam daha hasta olucam yat yat..yağmur iştahsız ve huysuz bu aralar.dediğini yaptırma konusu bizdede var.
altını açıyorum missss ama giydirmeye gelince çığlıklara başlıyo...kendi resimlerine bakıo resmini elinden aldığım zaman basıyo yaygarayı..kitaplara bayılıyo semacım dediğin kitaplardan bende alıcam..
neyse hadi ben kaçtım öptüm hepinizi.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?