selam
gerçekten herkes nerde yahuuu
bi soğukluktur gidiyo
bebişler çok yaramaz oldu heralde
benim oğluş da sadece benle oynamak istiyo buara
canım ben devam sütünü sadce gece uyanınca veriyorum biberonuyla yatmadan önce ballı irmikli kaşık maması yediriyorum tok tutuyo gündüz yedirdiğim zaman 4veya5saat bişey yemiyo
benim oğlumda emekliyo 1aydır ama bu hafta çok hızlandı heryeri döküyo bu sabahta koltuktan tutarak kalktı çok yaramaz ve kıskanç kimseye oyuncaklarını vermiyo eşimle beni yanyana oturduğumuzu görünce ağlıyo hiç kimseye sarılmamı istemiyo off off napıcam ben bu çocukla-tatlicadiarzu-
valla ayşecim ne kimseye gidiyorum ne de kimse bana geliyooo
ben kimseye bişe hazırlıcak durumda değilim gittiğim yerde de çağatay ayağımda uyuduğundan rezil oluyom yok yastık verin yok sessiz olun yoksa uykusuz kalıp yiyo beniii
bi süre böle idare etcem artık çok yakınlarım gelir o kadarrr
cnm erkekler anneci kızlar babacı olur zaten benim kızda babsı babası onu öpmeyince bakıyo dik dik :dance:
evet canımyaz gelsede gezsek hafat sonu burayı beya sıcak gösteriyo inş öyledir24 diyo ama bakalımselam
gerçekten herkes nerde yahuuu
bi soğukluktur gidiyo
bebişler çok yaramaz oldu heralde
benim oğluş da sadece benle oynamak istiyo buara
maşşlahaya benimkisizinkilerden büyük ama daha yeniyeniyürteçle geziyo valla hiç iş bitmiyovalla benım oglum 2 haftadır artık tam anlamıyla emeklıyor. sureklı onun pesındeyım , masanın altına gırmek ıstıyor dolabları acıyor ıcındekılerı bosaltıyor bide evle ugrasıorum temızlıktı suydu buydu bıde yemek yapmakla gırmeye pek vaktım kalmıyor vallahii boshayallersmile
bende 10aylık yürümüşüm ama bizimki tembel 9ayı bitiyo bişeyyok gerigeri emkliyo benimki herşeyiters yürüteçdede öyle yapmıştı maşllah kızınamaşşlah cnm benizm kızda 3 haftadır felan tama anlamıyla emekliyo heryere giriyo açıyo meraklı bunlar cok 1 haftadırda iice sıralıyo kanepeden kanepeye geçmeyi bile örendi yere yastıları sıralıyom kendi dolasıyo hiç kazaya kurban gitmedik bakalım ark kızı 1 ay önce doğdu kızının morarmadık yeri kalmamış düşüyomuş 20 kadar sayıyoz tay tay duruyoruz adım 1 kere atıyo düşüyo doktor umuz erken yürcek demişti sanırım öyle olcak bende 9 aylık yürümüşüm ben biraz daha geç yürese iyi olur diyorum havalar ısınsa daha iyi olcak bide şimdi peşinden koşturuyom yürüyünce napcaz bakalım:dance:
canım ben devam sütünü sadce gece uyanınca veriyorum biberonuyla yatmadan önce ballı irmikli kaşık maması yediriyorum tok tutuyo gündüz yedirdiğim zaman 4veya5saat bişey yemiyo
benim oğlumda emekliyo 1aydır ama bu hafta çok hızlandı heryeri döküyo bu sabahta koltuktan tutarak kalktı çok yaramaz ve kıskanç kimseye oyuncaklarını vermiyo eşimle beni yanyana oturduğumuzu görünce ağlıyo hiç kimseye sarılmamı istemiyo off off napıcam ben bu çocukla-tatlicadiarzu-
valla ayşecim ne kimseye gidiyorum ne de kimse bana geliyooo
ben kimseye bişe hazırlıcak durumda değilim gittiğim yerde de çağatay ayağımda uyuduğundan rezil oluyom yok yastık verin yok sessiz olun yoksa uykusuz kalıp yiyo beniii
bi süre böle idare etcem artık çok yakınlarım gelir o kadarrr
hülyacım ben hiç mama vermedim
sadece 40ımız çıktığında benim süt azaldıkça azalmıştı o aara sadece 6 kere falan verdim
allaha şükür hala emziriyorum ama nasıl gel bide sbana sor şarkı türkü söleyip oyalayıp öle emziriyorum
napalım bi ara bırakcaktı öle kandırdım şimdi sölemezsem ısırıyo memeyi eşşek
ben verıyorum devam sütünü.gece uyumadan önce 180 cc verıyorum sabah 9-10 a akadar tok tutuyo.sabah kahvaltısını da onunla yapıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?