2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

selam
gerçekten herkes nerde yahuuu
bi soğukluktur gidiyo
bebişler çok yaramaz oldu heralde
benim oğluş da sadece benle oynamak istiyo buara

sorma semacım çok yaramazlar ceylinde benle oynuyo yalnız sıkılıyo:ecrin_bebek:
ben bu ara hep geziyorum yada misafirim oluyo bugün misafirim vardı
güzel güzel mamalar yaptım yedik içtik lafladıkzemuszemus

cnm erkekler anneci kızlar babacı olur zaten benim kızda babsı babası onu öpmeyince bakıyo dik dik :dance:

kızlar merhaba, hepinize teşekkür ederim
bugün biraz daha iyi oğlum, geçicek yavaş yavaş inşallah
bizimkide hep kulağını tutuyordu bende diş zannediyordum ama ateşlenince farkettik
Allah bütün bebişlerimizi korusun hastalıklardan dertlerden

heh çok sevindimmmmm
oy kıyamam tontişime annesi ii bakar hemen iileşir tontişim inşallahhh

valla ayşecim ne kimseye gidiyorum ne de kimse bana geliyooo
ben kimseye bişe hazırlıcak durumda değilim gittiğim yerde de çağatay ayağımda uyuduğundan rezil oluyom yok yastık verin yok sessiz olun yoksa uykusuz kalıp yiyo beniii
bi süre böle idare etcem artık çok yakınlarım gelir o kadarrr

ya kızlae emdiripde mamvermeyrn varmı ben veriyodumda 2hafatdır vermiyom emiyo derken klerderken vakit kalmıyo

aynen canım ayagımda uyumuyoda kimse alışkın olmadıgınan hep aglıyo veyakam düşmüyo hiç yerimden kalkamıyorum sesialigedealışkın uyumuyo busefer bendesenle aynı durumdayım canım

selam
gerçekten herkes nerde yahuuu
bi soğukluktur gidiyo
bebişler çok yaramaz oldu heralde
benim oğluş da sadece benle oynamak istiyo buara
evet canımyaz gelsede gezsek hafat sonu burayı beya sıcak gösteriyo inş öyledir24 diyo ama bakalım
maşşlahaya benimkisizinkilerden büyük ama daha yeniyeniyürteçle geziyo valla hiç iş bitmiyo
bende 10aylık yürümüşüm ama bizimki tembel 9ayı bitiyo bişeyyok gerigeri emkliyo benimki herşeyiters yürüteçdede öyle yapmıştı maşllah kızına

maşşlahcanım benimkızda öylebabsından kıskanıyo

hülyacım ben hiç mama vermedim
sadece 40ımız çıktığında benim süt azaldıkça azalmıştı o aara sadece 6 kere falan verdim
allaha şükür hala emziriyorum ama nasıl gel bide sbana sor şarkı türkü söleyip oyalayıp öle emziriyorum
napalım bi ara bırakcaktı öle kandırdım şimdi sölemezsem ısırıyo memeyi eşşek

ceylin gezmeyi seviyor:ecrin_bebek:
iyice uykusu gelene kadar uyutmuyorum gittiğim yerde de sonra kendi yatırır yatırmaz bir iki sallayınca uyuyor.bu aralar uyumamak için direniyor üst dişler gelio huysuz öyle oynuyoruz yatırınca ağlıyo iyice yorulup uykudan bayılana kadar yatırmıyorum yoksa salla salla uyumuyo sinirleniyo bide

ben verıyorum devam sütünü.gece uyumadan önce 180 cc verıyorum sabah 9-10 a akadar tok tutuyo.sabah kahvaltısını da onunla yapıyorum.

sagol canım cevabın için bende veriyodumda baktım çok veriyom gibi kestim sadece emdirityorum şimdi

günaydınnn herkese
gece 10 dk bir uyandık ağlamıyoda kıpır kıpır poposunu kaldırıyo felan dünde bikaç kez öksürdü sabahta öksürdü hasta mı olcak ki dedim dünde çok huysuzdu inş olmaz kışı hastalıksız geçirsez iyi olcak 1 kere olduk çok zor hastalıkkk

günaydın kızlar 12 de yatıp 6 kez uyandık işe geldik oh ne ala mualla.

çok uykusuzum ya.sağdığım sütü de içmiyormuş.bu ne iştahsızlık böyle.Biberon istemiyor emer belki dedim oda yok.Oy oy ne zor bişey çocuk büyütmek.Ev yemeği versen yer dediler.Patatesli güveç vardı evde çatalla ezdim yoğurtla verim dedim.kustu 2 kaşıkta.ay ay bu analar niye cennetlik belli oluyor.

buarada benim kız emeklemiyor hep ayakta durmak istiyor.oturmakta istemiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…