2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kızlar ne zamandır giremiyordum, eşim evde bende gündüzleri temizlik vs. falan yapıyorum zaman olmuyor.

Bugün sağlık ocağına gittik oğlum 9 300 gr olmuş. Boyu 71 cm.
Ayda ortalama 200 gr anca alıyor ben 500 gr alması gerektiğini duymuştum doğrumu acaba.

cnm bundan sonra fazla almıcaklarmış zaten bizde o kadarız yaklaşık ark kızı 16 aylık 10 kilo yani duruyo hatta bi süre sonra hareketliler maşşallah boyu kilosu iyi cnm

günaydın
buğün babamız evde giremem herhalde ela 2. uykusundanda uyandı

valla ne 10 likosu şekerler benim kuduruğum daha sadece 8200 74cm
bizde bu ay 430 gr aldkk 4 cm de boy uzamışşş
yani dr özellikle belirtti çok çok ii kilo almış diye
bu kadar hareketli bi bebek dişlerde var ii kilo vermemiş dedi
yani bu 2 3 ay kilo alması çok çok az oluyomuşş
artık takılmayın yani bebek yiyosa hareketli ve mutluysa sorun yok
herkesin bebeği farklı kimininki kilolu kiminin ki zayıf
genetik yani
biz büyüükler hepimiz aynı ölçülerdemiyiz ki bebekler için bi standart olsunnnnsemapatanurhane

valla benimde abimin baldızınn oğlu var benimkinden 15 gün büyük o da maşallah 11 kiloooo smo güreşcisi gibi

biz dün oğlumla toys'r'us a gittik d&r a gittik
2 kitap aldık bi de kule aldık
bakalım şimdilik kitaplara daha ilgili keşfediyo her sayfayı açıp yalıyo ısırıyo inceliyo bağırıyo
dün akşam uyumadan birindeki resimlere bakıp yazılanları okudum anlattım çok mutlu oldu
her akşam rutin devam edicez
bi ara üşenmezsem resim çeker koyarımm

çağatay şu an leğenle oynuyo içine kulenin parçalarını atıp çıkarıyo öğrendi atıp tekrar almaı çok da mutlu olduuu

çağatay şu an leğenle oynuyo içine kulenin parçalarını atıp çıkarıyo öğrendi atıp tekrar almaı çok da mutlu olduuu

cnm nerden aldın yırtılmayan kitap hiç görmedim elada kule yapıyo plaskoyun var variller çok hoşuna gidiyo kitap çok seviyo yırtıyo diye veremiyorum

merhaba arkadaşlar, uzun zamandır bu forumu takib ediyorum, ara ara bende katılıyorum..sabiha paktuna keskin in "anne iş'te" isimli bir kitabı var, boyut yayınlarından..herkese tavsiye ediyorum, bütün annelr ama özellikle çalışan anneler için süper bir yol gösterici..her konuda aydınlatıyor..

hoşgeldin cnm kitap için teşekürler çalışan anne değilim ama bende bir kitap almak istiyorum iletişim hakında tvsiye edeceğiniz bi kitap varmı kızlar ergen çoçuk ilişkişi

aynı yazarın " çocuklarla doğru iletişim" adı altında başka bir kitabı var..o da süper.."anne işte" kitabı daha çok 0-3 yaş ile ilgili.. valla ben sabiha paktuna nın hastası oldum..süper bi kadın..internet siteside var..söyledikleri cok mantıklı geliyor..

cnm nerden aldın yırtılmayan kitap hiç görmedim elada kule yapıyo plaskoyun var variller çok hoşuna gidiyo kitap çok seviyo yırtıyo diye veremiyorum

canım bebekler için bez kitaplar da var. ahmetin var çok kullanışlı, dikişten anlasam ben de yaparım valla çok iyi. makinaya atıp yıkıyorum, yalasa da ısırsa da içim rahat ediyo.hem daha az mikrop alır hem de yırtılmıyokaydirigubbakcemile3

D&R dan aldık şeker
çocuk bölümünde var ama yakında yoksa orası başka büyük kitapçılar da da olur
ayrıca büyük oyuncakçılarda da var
benim aldığım çiftlik (7tl)arkadaşlarım bi de arkadaşım penguen(2.5tl)
yani ucuz olanı çok ıslatırsa içinden çıkabilir kağıt ama diğerinden asla çıkmaz

saol şeker hoşgeldinnn
allah sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin bebeğini

vallahi bende aradım öle bişe ama bulamadım ya
nette de bulamadım nazan sen nerden buldunnnnn
ahmet nasıl iimi?

Selam...nasılsınız??
Hasta bebişlere geçmiş olsun...çabucak iyileşirler inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…