Selam kızlar ne zamandır giremiyordum, eşim evde bende gündüzleri temizlik vs. falan yapıyorum zaman olmuyor.
Bugün sağlık ocağına gittik oğlum 9 300 gr olmuş. Boyu 71 cm.
Ayda ortalama 200 gr anca alıyor ben 500 gr alması gerektiğini duymuştum doğrumu acaba.
çağatay şu an leğenle oynuyo içine kulenin parçalarını atıp çıkarıyo öğrendi atıp tekrar almaı çok da mutlu olduuu
merhaba arkadaşlar, uzun zamandır bu forumu takib ediyorum, ara ara bende katılıyorum..sabiha paktuna keskin in "anne iş'te" isimli bir kitabı var, boyut yayınlarından..herkese tavsiye ediyorum, bütün annelr ama özellikle çalışan anneler için süper bir yol gösterici..her konuda aydınlatıyor..
cnm nerden aldın yırtılmayan kitap hiç görmedim elada kule yapıyo plaskoyun var variller çok hoşuna gidiyo kitap çok seviyo yırtıyo diye veremiyorum
cnm nerden aldın yırtılmayan kitap hiç görmedim elada kule yapıyo plaskoyun var variller çok hoşuna gidiyo kitap çok seviyo yırtıyo diye veremiyorum
merhaba arkadaşlar, uzun zamandır bu forumu takib ediyorum, ara ara bende katılıyorum..sabiha paktuna keskin in "anne iş'te" isimli bir kitabı var, boyut yayınlarından..herkese tavsiye ediyorum, bütün annelr ama özellikle çalışan anneler için süper bir yol gösterici..her konuda aydınlatıyor..
canım bebekler için bez kitaplar da var. ahmetin var çok kullanışlı, dikişten anlasam ben de yaparım valla çok iyi. makinaya atıp yıkıyorum, yalasa da ısırsa da içim rahat ediyo.hem daha az mikrop alır hem de yırtılmıyokaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?