2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ela yerden kanepeye kendi başına kalkıyo sıralıyodu kalkmayıda öğrendi dün buğün sabahta beşikten sarkmıştı napcaz böyle park yatak en alta alsam olurmu acaba düşer diye korkuyorum

kızlar balkabağını nasıl yapıyosunuz kızlar çorba mı aldım yapayım dedim bilen varsa

canım normal corba yapar gıbı ben balkabagı havuc patates sarı mercımek koyuyorum suyla haslaıorum sonra blenderdan gecırıyorum , ıcınede baska bı yerde kaynattıgım suyunu doktugum kıymayı koyuyorum pısıncede azıcık tereyag benım tarıfım boyle canım

kızlar balkabağını nasıl yapıyosunuz kızlar çorba mı aldım yapayım dedim bilen varsa
ben daha hiç yapmadım kabak corbası
benim oglumun 3. disi cikti tam rahatladi dedim bu seferde diger disi cikiyo diye huzursuzlasiyo
allah kolaylık versin canım
hımm bir de ben denim şu tarifi bakalım yiyecekmi zeynep hanım

geçen gün krep yaptım içine havuç ve elma rendeledim hamurunun cok güzel oldu hanımlar zeynep de bende cok sevdik sizde deneyin

saolun kızlar buğün ela çok huzursuz hep ağlıyo şimdi calpol verdim

saolun kızlar buğün ela çok huzursuz hep ağlıyo şimdi calpol verdim
geçmişolsun canım diştendir 2,3aydır benimki hep öyle
canım bende bal kabağının yanına patates kıyma zeytinyağı katıp haşlıyorum sonrada blendırdan geçiriyom
ben hiç yapmadım normal hani şu tatlı yaptıgımız kabakmı bu
bencede tahıl guruplarından verceğiz
evet canım
emelcim çok geçmiş olsun dualarım seninle
bende bu akşam mercimek çorbası verdim bayıla bayıla içti içinede ekmek doğradım
bu arada 2 dişimiz birden çıktı üstlerde yolda bayaa sertleşmiş
canımsen burarlar nerlerdesinyaw afiyet olsun kuzuma dişleride hayırlısı olsun
emelcım cok gecmıs olsun canım...
kızımda üç gündür uyurken kulagını tutarak uyuyor ınsallah agrımıyordur.kulagı arısa cok aglar dımı kızlar?
yok canım dişten benimkide hep tutuyo
mercimek ver tabiki cok vitaminli ben ogluma 6 ayliktan beri veriyorum

bencedecanım çok saglıklı

he buarada benimkininde üst dişiçıktı yanlarıyla öndişine çok belirgin
bukızı ister 12 uyut yine 3,4 olmayınca uyanıoaglıyo neyapcam ben buna 4,olunca uyuyo sonra 12ye kadar 1kele uyanıp emiyo 2 aır böyle neyapcagımı şaşırdım he

kızlar ela yerden kanepeye kendi başına kalkıyo sıralıyodu kalkmayıda öğrendi dün buğün sabahta beşikten sarkmıştı napcaz böyle park yatak en alta alsam olurmu acaba düşer diye korkuyorum

hay maşşlah kızıma benimkidaha yeniyeni ayakta duruyo canım al alta artık tehlikeli olur

selam
gerçekten herkes nerde yahuuu
bi soğukluktur gidiyo
bebişler çok yaramaz oldu heralde
benim oğluş da sadece benle oynamak istiyo buara

valla benım oglum 2 haftadır artık tam anlamıyla emeklıyor. sureklı onun pesındeyım , masanın altına gırmek ıstıyor dolabları acıyor ıcındekılerı bosaltıyor bide evle ugrasıorum temızlıktı suydu buydu bıde yemek yapmakla gırmeye pek vaktım kalmıyor vallahii boshayallersmile

evt bu ara belli kişiler giriyoo sanırım bende bakıyorum evdeyim genelde ama boş burası uyandı benim kız şimdi tarhana çorbasıyla yoğurt yedi kızlar 6 ay sonrası için devam sütleri varya onlardan kullanıyonuz mu ben aldım buğün verdim bakalım gaz felan yacakmı ben mama kullanıyodum devam sütü ondan mı kullansam dedim gecelri tok tutar belki 4 saatte kalkıyo acıkıyo emmediği için kullanan var mı?

maşşlah cnm benizm kızda 3 haftadır felan tama anlamıyla emekliyo heryere giriyo açıyo meraklı bunlar cok 1 haftadırda iice sıralıyo kanepeden kanepeye geçmeyi bile örendi yere yastıları sıralıyom kendi dolasıyo hiç kazaya kurban gitmedik bakalım ark kızı 1 ay önce doğdu kızının morarmadık yeri kalmamış düşüyomuş 20 kadar sayıyoz tay tay duruyoruz adım 1 kere atıyo düşüyo doktor umuz erken yürcek demişti sanırım öyle olcak bende 9 aylık yürümüşüm ben biraz daha geç yürese iyi olur diyorum havalar ısınsa daha iyi olcak bide şimdi peşinden koşturuyom yürüyünce napcaz bakalım:dance:

merhaba kizlar benim oglum o kadar hareketliki artik tutamiyorum yerinde banyonun kapisini acik gormesin hemen daliyo iceriye mafoldumben
kizlar benim oglum biberonu burakti suyu bardaktan icmek istiyo elimde bardak gordugu zaman hemen istiyo cok komik benim oglum

canım ben devam sütünü sadce gece uyanınca veriyorum biberonuyla yatmadan önce ballı irmikli kaşık maması yediriyorum tok tutuyo gündüz yedirdiğim zaman 4veya5saat bişey yemiyo
benim oğlumda emekliyo 1aydır ama bu hafta çok hızlandı heryeri döküyo bu sabahta koltuktan tutarak kalktı çok yaramaz ve kıskanç kimseye oyuncaklarını vermiyo eşimle beni yanyana oturduğumuzu görünce ağlıyo hiç kimseye sarılmamı istemiyo off off napıcam ben bu çocukla-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…