- 7 Mart 2009
- 1.551
- 15
- 158
ben daha hiç yapmadım kabak corbasıkızlar balkabağını nasıl yapıyosunuz kızlar çorba mı aldım yapayım dedim bilen varsa
allah kolaylık versin canımbenim oglumun 3. disi cikti tam rahatladi dedim bu seferde diger disi cikiyo diye huzursuzlasiyo
hımm bir de ben denim şu tarifi bakalım yiyecekmi zeynep hanımcanım normal corba yapar gıbı ben balkabagı havuc patates sarı mercımek koyuyorum suyla haslaıorum sonra blenderdan gecırıyorum , ıcınede baska bı yerde kaynattıgım suyunu doktugum kıymayı koyuyorum pısıncede azıcık tereyag benım tarıfım boyle canım
kızlar balkabağını nasıl yapıyosunuz kızlar çorba mı aldım yapayım dedim bilen varsa
hülya naptın kız nohut kuru fasülya barbunya yeşil mercimek verilmez daha çok küçükler doktorda verme bunları dedi zaten..
geçmişolsun canım diştendir 2,3aydır benimki hep öylesaolun kızlar buğün ela çok huzursuz hep ağlıyo şimdi calpol verdim
ben hiç yapmadım normal hani şu tatlı yaptıgımız kabakmı bucanım bende bal kabağının yanına patates kıyma zeytinyağı katıp haşlıyorum sonrada blendırdan geçiriyom
evet canımbencede tahıl guruplarından verceğiz
canımsen burarlar nerlerdesinyaw afiyet olsun kuzuma dişleride hayırlısı olsunemelcim çok geçmiş olsun dualarım seninle
bende bu akşam mercimek çorbası verdim bayıla bayıla içti içinede ekmek doğradım
bu arada 2 dişimiz birden çıktı üstlerde yolda bayaa sertleşmiş
yok canım dişten benimkide hep tutuyoemelcım cok gecmıs olsun canım...
kızımda üç gündür uyurken kulagını tutarak uyuyor ınsallah agrımıyordur.kulagı arısa cok aglar dımı kızlar?
mercimek ver tabiki cok vitaminli ben ogluma 6 ayliktan beri veriyorum
kızlar ela yerden kanepeye kendi başına kalkıyo sıralıyodu kalkmayıda öğrendi dün buğün sabahta beşikten sarkmıştı napcaz böyle park yatak en alta alsam olurmu acaba düşer diye korkuyorum
valla benım oglum 2 haftadır artık tam anlamıyla emeklıyor. sureklı onun pesındeyım , masanın altına gırmek ıstıyor dolabları acıyor ıcındekılerı bosaltıyor bide evle ugrasıorum temızlıktı suydu buydu bıde yemek yapmakla gırmeye pek vaktım kalmıyor vallahii boshayallersmile
evt bu ara belli kişiler giriyoo sanırım bende bakıyorum evdeyim genelde ama boş burası uyandı benim kız şimdi tarhana çorbasıyla yoğurt yedi kızlar 6 ay sonrası için devam sütleri varya onlardan kullanıyonuz mu ben aldım buğün verdim bakalım gaz felan yacakmı ben mama kullanıyodum devam sütü ondan mı kullansam dedim gecelri tok tutar belki 4 saatte kalkıyo acıkıyo emmediği için kullanan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?