2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

emelim geçmiş olsun yusufuma
oy yazık ona ne dertlidir şimdi
canım bişe yemiyo diye dert etme çağatay ilk dişi çıkarken 4 gün resmen aç yaşadııı emmedi bile ne su içti ne yemek yedi ne de emdi sadece gece uykusunda 1 2 dk kadar emiyodu
çok şükür ne kilo verdi ne bişe oldu onlar kendilerine yetecek kadar yerlerrr
allah acil şifalar versin çabucak iileşir kuzum inşallahhh

vaion canım nasıl veriyosun mercimeği benim oğluş hiç sevmedi yemedi sebze çorbasına koyunca onu da az yedi gazdan da helak oldu
gerçi benim oğlan numune hala gazlanıp sızlanıyooo gaz çıkarınca çok mutlu oluyo düşünün yanii

leo geçmiş olsun cnm gecer inş çabuk hasta bebişlerin hepsinede geçmiş olsun
ben mercimek veriyorum 2 aydır nerdeyse dünde verdim gaz yapmasın diye kimyon katıyorum yeşil mercimek yemeği yapacağım yarın demir alsın bol bol kuzum

ben mercimegi hic bisey katmadan corba yapiyorum hipin ekmegi var onuda katiyorum severekte yiyiyorözel bi formulum yok

benimkide gazlı bbebek geceden ıslayın haşlayın ekrar dökn suyunu iyi oluyo ben nohut verdim bugün yeşilmercmekte verdim

yanlis anlamayin sakin vitaminli veriyorum dedimse butun anneler bebeklerine mitaminli vermeye calisiyo
yanlis cumle kullandim

kızlar saolunn hepiniziie teşşekürler..bakalım inşallah yarına dahada düzelirim.
yağmura geçmedi şimdilik.inşallah geçmezz

nilaycım verılıo verılmezmı... ozellıkle bnm doktorum baklıyat cok onemlı dedı haftada 2 kere nohut ve kuru fasulye verıorum kabugunu soyup corbasına koyuyorum canım

emelcim çok geçmiş olsun oğluşuna bır an önce düzelsin inşallah.
derın de kulağını çekiştiriyo arkasından diş geliyo.dün 2.dişi de patladı son 1 haftakı huysuzluk ondanmış meğer.rahatladı çocuk.ömercimek çorbasını ben de verıyorum bazen de mercimeği çorbalarına eklıyorum.ama tek başına nohut ya da fasulye vermedım daha hiç.öptüm hepinizi yarın görüşürüz iyi geceler.

emelcim çok geçmiş olsun dualarım seninle
bende bu akşam mercimek çorbası verdim bayıla bayıla içti içinede ekmek doğradım
bu arada 2 dişimiz birden çıktı üstlerde yolda bayaa sertleşmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…