günaydın kızlar 12 de yatıp 6 kez uyandık işe geldik oh ne ala mualla.
çok uykusuzum ya.sağdığım sütü de içmiyormuş.bu ne iştahsızlık böyle.Biberon istemiyor emer belki dedim oda yok.Oy oy ne zor bişey çocuk büyütmek.Ev yemeği versen yer dediler.Patatesli güveç vardı evde çatalla ezdim yoğurtla verim dedim.kustu 2 kaşıkta.ay ay bu analar niye cennetlik belli oluyor.
bu kadar becerebildim elammm
saol cnm
ya nasıl yapıyosun anlatırmısın
canım ben hizliresim .com a giriyorum
gözat a tıklayıp resmi seçiyorum boyut 640*480 i seçiyorum
yükle diyorum
forumlar3 olan linki kopylayıp
kk da mesaj yazdığımız yerde bi dağ resmi var orayı tıklayıp ırda çıkan yazıyı silip linki yapıştırıyorum
bölece bitmiş oluyo okişşşş
yok şeker tam boyutunda oldu
ben de böle yiklemeye çalıştım ama sanırım kk ya yüklerken kk boyutu küçültmüş olmadı
ellerine sağlık
elacık çok şeker olmuş maşallah onaaa
biz kaynanamın kedisinin mamasını verip gelcez
kendisi görümcekin yanında
çok lazımmış gibi kedi bana kaldı
ay bi de her yere pisler oldu sahipsiz kalınca edepsizzzzz
8 kilo kedi düşünün çağatay kadarrrrr
offf gidelim de gelelim
aynı binadayız allahtan hiç işim olmazdı yoksaaa
uyuz sanki benim kedimmiş gibi bide bana bırakıyo
eşimi arıyo bebek nasıl kedi nasıl sen nasılsın en son sema nasıl allah razı olsun kedi kadar kıymetimiz yok biliyoz da belli etme bari dimi
herkese selam.3 gündür çok fena grip oldum.ölüyorum halsizlikten.hapşuruk,öksürük,burun akıntısı..ayy ıhlamur içe içe ıhlmaur ağacı çıkıcak içimde.yağmurada geçirdim sonunda.onunda burnu akıyo.hapşuruyo..
çok kötüyüüm çoooooooooookkk..mafoldumben
saol cnm
ben hiç sevmem tüğleri felan hastalık yapar cnm dikkat et eşinde insan karısını sorar kedi çok mu önemlilmaz:
Günaydın kızlar,
herkese selam.3 gündür çok fena grip oldum.ölüyorum halsizlikten.hapşuruk,öksürük,burun akıntısı..ayy ıhlamur içe içe ıhlmaur ağacı çıkıcak içimde.yağmurada geçirdim sonunda.onunda burnu akıyo.hapşuruyo..
çok kötüyüüm çoooooooooookkk..mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?