2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

selam hanımlar nasılsınız
emelcim sen nasıl oldun iyileştin mi?
evet ya cok az vaktim oluyor bu ara cok düştü zeynep bana sürekli benle
oynamak vakit geçirmek istiyor sizinkilerde öyle mi?

iyiyim yasemincim, sağol, gribim biraz, yusuf kayrada iyi dünden beri çok şükür
bugün erken uyudu, ya hiç bişey yemiyor benim oğlum sadece emmek istiyor sizinkide öylemi
kahvaltı hazırladım yemedi, yoğurt yemedi, muz ezdirdim öğürdü resmen çorbasındanda bir kaşık aldı okadar
aç kalıyor diye üzülüyorum, sadece anne sütü doyururmu ki
nerdeyse 9 ayı bitiriyoruz artık

teşekkür ederim birinci olduk canım:hooray:
zeynepte aynı cok zor yiyor yaptıgım çorbalar falan yarıdan fazlası boşa gidiyor
kilosu yerindeyse doyuyor demekki

herkese ii geceler..sonunda iyileştim kayınvalidem saolsun gül gibi baktı bana ve yağmuıra.
turp gibiyim.yarın izmire gidiyorum 1 hafta kalmayı düşünüyorum...hepinizi öpüyorum kendinize ve bebeklere iyi bakın.bu arada ecem,sema,emel,emine saolun kızlar.geçmiş olsun dilekleriniz için..iyi geceler.........opuyorumnanaktan

ah canım geçmiş olsun kısa zamanda iyileşirsin inş yazcaktım ama iyileşmşsin galibazemuszemus
maşallah oğluşuna geçmiş olsun canım

yok canım ayda 500 gr alsalar fil gibi olurlar walla allak korusun:sm_cool:artık yavaşlıyo kilo alımları iyice hareketlendiler takma kafana tatlım:teselli:

cnm nerden aldın yırtılmayan kitap hiç görmedim elada kule yapıyo plaskoyun var variller çok hoşuna gidiyo kitap çok seviyo yırtıyo diye veremiyorum
canım kumaş kitaplar var ben mothercare dan almıştım batuhan çok seviyoru aynası fln var şıkırtıda yapıyoo
hoşgeldin tatlım tşk ederiz

ohh gez bakalım tatlım

kızlar merhaba kimse yanlış anlamasın ama sitemizin hiç tadı tuzu kalmadı artık
saadet ne çok şey paylaşırdı bebe mönüleri montessori eğitimi vb.bir çok konu açmıştı daha çok muhabbet oluyordu siteye giresim gelmiyor arık herkes gelsin lütfen ya.
bu arada yaren hasta oldu.öksürüyor hırıltısı var.dr.liverpront diye bir şşurup verdi kullanan oldu mu hiç içinde 2 yaşından altındaki çocuklara verilmez yazıyor kafam karıştı

merhaba arkadaşlar,ya burayı gerçekten çok özledim ben....çalıştığım için buraya pek bakamıyorum genelde bebişlerin gelişimlerine bakmak ve benim kızımla karşılaştırmak için bakıyorum...hamilelik döneminde o kadar boş zamanımız oluyordu ki,hep net başındaydık çoğumuz...şimdi bebişler büyüdü hareketlendi,ek besin derdi,oyun derdi,fırsat kalmıyor buraya....ben sadece ufaklığı emzirirken bir göz atıyorum...bende buranın eski halini çok özleyenlerdenimm....2010 anneleri topiği doldurmuşbilmiyorumkismile

slm herkese evet bende kabul edıyorum kacak göçek gelıyorum ancak.elif sımay durmuyor .ılgı istıyor kucagımda tutup pc basına gelınce onu zapdetmekten bısey yazamıyorum okuyup ckıyorum .uyudugu vakıtte de ev işi, yemek ,ek gıdası derken fırsat olmuyor.zamanla dahada az gelebılcez sanırım yürümeye basladıklarında peslerınden kostur dur ondan sonra.annelık gercekten coooook zormus.annecim senı cok sevıyorum....

Al bendende o kadar. Bende takılıyorum nete ama yazmıyorum hiç yazasım gelmiyor, hiç kimse yok, varsada paylaşım az oluyor, eskiden zaman olmasa bile ne yapar eder girerdim, şimdi zaman var ama yazasım yok.

valla siteye girdikce herkes eskisi gibi değil diyo anladığım kadarıyla belli kişiler cevap veriyo bazı seylere ne oldu bilmiyorum geçmişte ama herkes çok mesafeli bu benim düşüncem tabi sonuçta cocuklarımız için giriyoruz yazanlara cevap vermek kanısındayım arkdaşlar çoçuklar büyüdükce az giriyoruz ama 2 dk vakitte bile girmeye calışıyorum ben fikir alışverisi oluyo

iyigecler kızlar kimse girmiyolar buaralar havalar güzel herkez geziyo anlaşılan biara ne insanlar vardı burda ya kaldık bikaç kişi

benimki buralar öyle 1 kaç kaşık yiyo aglıyo ögürüyo
geçmiş olsun canım iyi yolculuklar
aynen canımyaaaaa

bizde ügünkızımla eşimle gezdik cicler aldık akşamda bebk görmeye gittik orda durmadı çok gelmek zorunda kaldık uyuya kaldı inş uyurda kalkmaz yoksa4,5 olur bu akşam
hadi kızlar canlanın yazalım artık bakınmayıs annelerine ogum günü partisi yapacaklarmış hepsi aynıanda toplanıp ıonlar kopmadı bizde kimse yokyawwwww

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…