- 7 Mart 2009
- 1.551
- 15
- 158
ah canım geçmiş olsun kısa zamanda iyileşirsin inş yazcaktım ama iyileşmşsin galibazemuszemusherkese selam.3 gündür çok fena grip oldum.ölüyorum halsizlikten.hapşuruk,öksürük,burun akıntısı..ayy ıhlamur içe içe ıhlmaur ağacı çıkıcak içimde.yağmurada geçirdim sonunda.onunda burnu akıyo.hapşuruyo..
çok kötüyüüm çoooooooooookkk..mafoldumben
maşallah oğluşuna geçmiş olsun canımmerhaba kızlar, nasılsınız?
biz iyiyiz çok şükür bir haftadır ilk defa kahvaltısını yedi oğlum, iştahı yerine geliyor demekki maşallah
geçmiş olsun diyen, bizi arayıp soran arkadaşlarıma çok teşekkür ederim
bu arada Ela ve Duru prenseslere maşallah
İlkecim sanada geçmiş olsun
benimde boğazım acıyor yutkunamıyorum annem limonla gargara yap dedi, yaptım ama aynı gene
yok canım ayda 500 gr alsalar fil gibi olurlar walla allak korusun:sm_cool:artık yavaşlıyo kilo alımları iyice hareketlendiler takma kafana tatlım:teselli:Selam kızlar ne zamandır giremiyordum, eşim evde bende gündüzleri temizlik vs. falan yapıyorum zaman olmuyor.
Bugün sağlık ocağına gittik oğlum 9 300 gr olmuş. Boyu 71 cm.
Ayda ortalama 200 gr anca alıyor ben 500 gr alması gerektiğini duymuştum doğrumu acaba.
canım kumaş kitaplar var ben mothercare dan almıştım batuhan çok seviyoru aynası fln var şıkırtıda yapıyoocnm nerden aldın yırtılmayan kitap hiç görmedim elada kule yapıyo plaskoyun var variller çok hoşuna gidiyo kitap çok seviyo yırtıyo diye veremiyorum
hoşgeldin tatlım tşk ederizmerhaba arkadaşlar, uzun zamandır bu forumu takib ediyorum, ara ara bende katılıyorum..sabiha paktuna keskin in "anne iş'te" isimli bir kitabı var, boyut yayınlarından..herkese tavsiye ediyorum, bütün annelr ama özellikle çalışan anneler için süper bir yol gösterici..her konuda aydınlatıyor..
ohh gez bakalım tatlımherkese ii geceler..sonunda iyileştim kayınvalidem saolsun gül gibi baktı bana ve yağmuıra.
turp gibiyim.yarın izmire gidiyorum 1 hafta kalmayı düşünüyorum...hepinizi öpüyorum kendinize ve bebeklere iyi bakın.bu arada ecem,sema,emel,emine saolun kızlar.geçmiş olsun dilekleriniz için..iyi geceler.........opuyorumnanaktan
kızlar merhaba kimse yanlış anlamasın ama sitemizin hiç tadı tuzu kalmadı artık
saadet ne çok şey paylaşırdı bebe mönüleri montessori eğitimi vb.bir çok konu açmıştı daha çok muhabbet oluyordu siteye giresim gelmiyor arık herkes gelsin lütfen ya.
bu arada yaren hasta oldu.öksürüyor hırıltısı var.dr.liverpront diye bir şşurup verdi kullanan oldu mu hiç içinde 2 yaşından altındaki çocuklara verilmez yazıyor kafam karıştı
kızlar merhaba kimse yanlış anlamasın ama sitemizin hiç tadı tuzu kalmadı artık
saadet ne çok şey paylaşırdı bebe mönüleri montessori eğitimi vb.bir çok konu açmıştı daha çok muhabbet oluyordu siteye giresim gelmiyor arık herkes gelsin lütfen ya.
bu arada yaren hasta oldu.öksürüyor hırıltısı var.dr.liverpront diye bir şşurup verdi kullanan oldu mu hiç içinde 2 yaşından altındaki çocuklara verilmez yazıyor kafam karıştı
Kızlar çocuğa ciğermi verilmesi gerekiyordu dalak mı?
benimki buralar öyle 1 kaç kaşık yiyo aglıyo ögürüyoiyiyim yasemincim, sağol, gribim biraz, yusuf kayrada iyi dünden beri çok şükür
geçmişolsun canım
bugün erken uyudu, ya hiç bişey yemiyor benim oğlum sadece emmek istiyor sizinkide öylemi
lsuncanım emsin bikaçkaşıkda yese o yater ona üzülme
kahvaltı hazırladım yemedi, yoğurt yemedi, muz ezdirdim öğürdü resmen çorbasındanda bir kaşık aldı okadar :
(
aç kalıyor diye üzülüyorum, sadece anne sütü doyururmu ki
nerdeyse 9 ayı bitiriyoruz artık
geçmiş olsun canım iyi yolculuklarherkese ii geceler..sonunda iyileştim kayınvalidem saolsun gül gibi baktı bana ve yağmuıra.
turp gibiyim.yarın izmire gidiyorum 1 hafta kalmayı düşünüyorum...hepinizi öpüyorum kendinize ve bebeklere iyi bakın.bu arada ecem,sema,emel,emine saolun kızlar.geçmiş olsun dilekleriniz için..iyi geceler.........opuyorumnanaktan
aynen canımyaaaaamerhaba arkadaşlar,ya burayı gerçekten çok özledim ben....çalıştığım için buraya pek bakamıyorum genelde bebişlerin gelişimlerine bakmak ve benim kızımla karşılaştırmak için bakıyorum...hamilelik döneminde o kadar boş zamanımız oluyordu ki,hep net başındaydık çoğumuz...şimdi bebişler büyüdü hareketlendi,ek besin derdi,oyun derdi,fırsat kalmıyor buraya....ben sadece ufaklığı emzirirken bir göz atıyorum...bende buranın eski halini çok özleyenlerdenimm....2010 anneleri topiği doldurmuşbilmiyorumkismile
slm kimse yokmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?