meraba yeni üye oldum ben daha emzirdiğim için sabahları kahvaltı vermiyorum bazen sütle muz veriyorum öğlende yoğurt ara öğünde puding akşamda pirinç unu yediriyorum beni çok emiyor gece bazende red ediyor yemekleri çorba yaptım sevmedi tatlı şeyleri çok seviyor
Eskiden konuyu okuyanlara bakardım 10-12 kişi olurdu şimdi bazen 0 bazen 1 ya da 2.
meraba yeni üye oldum ben daha emzirdiğim için sabahları kahvaltı vermiyorum bazen sütle muz veriyorum öğlende yoğurt ara öğünde puding akşamda pirinç unu yediriyorum beni çok emiyor gece bazende red ediyor yemekleri çorba yaptım sevmedi tatlı şeyleri çok seviyor
dogru diyosun canım kimse yok emin biz bügün onuyapatık desekkede aynı duruyo iişte
iyi gecelr kızlar
bizde buğün gezdik kızıma oyucak aldık zıpır hayvanlar bide şekilli kaplumba değişik geldi oynadı felan sonra sıkıldı çok çabukta sıkılıyo benimki napcam bilmiyorum bide doğumgünü işin süs felan baktık pasta baktık yavaş yavaş almaya başlıcam süs felan hepsi aynı aya yüklenmesin diyorum süs deyip geçmeyin en az 50 tutar dedi tabak bardak masa örtüsü balon felan buğün elaya barbunya yemeği verdim inş gaz yapmaz veren var mı hiç
evet onlar hiç kesmediler biarailk baştan onlara takılmıştım sonradan buraya geçdim ama arada okuyorum tanıdıgımdan isimleri çok güzel hep buluşuyolarEvet canım, seninki mayıs da doğmuş mayıs annelerine takılmıyorsun sanırım, eminim oradaki paylaşımlar buradan iyidir.
iyi gecelr kızlar
bizde buğün gezdik kızıma oyucak aldık zıpır hayvanlar bide şekilli kaplumba değişik geldi oynadı felan sonra sıkıldı çok çabukta sıkılıyo benimki napcam bilmiyorum bide doğumgünü işin süs felan baktık pasta baktık yavaş yavaş almaya başlıcam süs felan hepsi aynı aya yüklenmesin diyorum süs deyip geçmeyin en az 50 tutar dedi tabak bardak masa örtüsü balon felan buğün elaya barbunya yemeği verdim inş gaz yapmaz veren var mı hiç
evet onlar hiç kesmediler biarailk baştan onlara takılmıştım sonradan buraya geçdim ama arada okuyorum tanıdıgımdan isimleri çok güzel hep buluşuyolar
benimkide öyle canım oyuncaktan çok yastıklarla oynuyo hatyırlı olsun oyuncaklar nasıl pastalar pahllımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?