2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

iyi geceler.ben de bunu anlamıyorum kızlar valla kusura bakmayın.kımse<bışey yazmıyo denmış.e siz yazın o zaman.okuyup okuyup çıkıyorum demişsiniz.malum hepsi buyuyo artık çoğunlukla anca okumaya fırsat bulabılıyorum ben de.ilgimi çeken bı konu varsa ya da bşey sorulmuşsa da yazıyorum.herkes bırbırınden beklıyo yenı bişey yazsın dıye sanırım.yattım uydum kalktım yemek yedım vs yazarsak ilerler tabı sayfalar.hem h.sonları zaten bızım topic sessızleşiyo.e eşler evde oluyo falan.neyse öptüm herkesi iyi geceler.

Kimse yokmu diyenler zaten yazışmaları yapıyorlar, topiğe girmeyen birçok insan var 3-5 kişi kaldık bizde bakıp çıkıyoruz işde.
Daha çok paylaşım olsun isiyoruz artık.

meraba yeni üye oldum ben daha emzirdiğim için sabahları kahvaltı vermiyorum bazen sütle muz veriyorum öğlende yoğurt ara öğünde puding akşamda pirinç unu yediriyorum beni çok emiyor gece bazende red ediyor yemekleri çorba yaptım sevmedi tatlı şeyleri çok seviyor

h.g canım artık kahvaltı ver çok önemli sütünü sagiçine yap olmadı emdir 2saat sonra ver ama ver artık sütten çok eklerede ihtiyacı var yoksa alışmaz yiyeceklere

Kahvaltı çok önemli, sütün yetsede mutlaka vermelisin. Benimde sütün bol maşallah ama ben 6,5 aylıkken başladım vermeye, aralarda emzir, hem artık emmeyi kahve niyetine içiyorlar ben aralarda ve gece veriyorum, çiğneme alışkanlığı kazanması lazım.

iyi gecelr kızlar
bizde buğün gezdik kızıma oyucak aldık zıpır hayvanlar bide şekilli kaplumba değişik geldi oynadı felan sonra sıkıldı çok çabukta sıkılıyo benimki napcam bilmiyorum bide doğumgünü işin süs felan baktık pasta baktık yavaş yavaş almaya başlıcam süs felan hepsi aynı aya yüklenmesin diyorum süs deyip geçmeyin en az 50 tutar dedi tabak bardak masa örtüsü balon felan buğün elaya barbunya yemeği verdim inş gaz yapmaz veren var mı hiç

kızının oyuncakları hayırlı ve uzun ömürlü olsun malum cabucak halledıverecekler oyuncakları.aslında haklısın canım yavas yavas baslamalı hazırlıklara.ben barbunya verdım bıseyde olmadı cok sukur.gaz sorunzmz yok sanırım ama bebekleıgınde kök sökturdu resmen.

gece çok uyanıyoz üstümüzü çok acıyoz ya napcaz bilmiyorum uyku tulumunuda istemiyoo onu çıkarınca susuyoo hasta yapmadan yaz gelseeee gezsekk

günaydın kızlar
elacım benimkide çok açıyo kendi tşört gibibişeylerinde karnının bölgesine dogru ört sonra örtü öt üstündeki tepelerse öbürkini açamayacak üşümez ben öyle yapıyorum canım

Evet canım, seninki mayıs da doğmuş mayıs annelerine takılmıyorsun sanırım, eminim oradaki paylaşımlar buradan iyidir.
evet onlar hiç kesmediler biarailk baştan onlara takılmıştım sonradan buraya geçdim ama arada okuyorum tanıdıgımdan isimleri çok güzel hep buluşuyolar

benimkide öyle canım oyuncaktan çok yastıklarla oynuyo hatyırlı olsun oyuncaklar nasıl pastalar pahllımı

cnm pasta fiyatları 25 kişilik 60 dediler ben karar veremiyorum 1 yazanlardan istiorum seker hamurundan ama seker hamuru sert olur dediler kremsantili olan daha iyi dediler bilmiyom bakalım pastaneyle görüştük istediğimiz gibi yapcaklar

kzılar rej,me başladım 3 kere sirkeli ballı su içiyorum ve yürüyüşe başladım bakalım doğum gününe kadar eski kiloma dönmek istiyorum hedefim oo kıyafet baktım moralim bozuluyo 40 beden felannn

günaydın.bız bugun aydına gıdıece kuzenım doğum yapmıştı ay başında.bebek göremeye gıdıyoruz yanı.
partytime dıey bı ste var veya benzeri< sıteler de var.oralarda çok değişik ve güzel party malzemeleri var ben d.günü için ordan bişeyler almayı düşünüyorum.masa örtüsüne kadar herşey var.kağıttan tabı malzemeler.
neyse ayşe çok az kişi kaldı demış.kımısı işe başladı kımısı artık gıremıyo kımısı son yaşananlardan dolayı yazmak ıstemıyorum artık dıyo kımısı de başka topiclerde konuşuyo.napalım kımseye zorla yaz denmez ki:) ısteyen ıstediğin de yazar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…