2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kzılara moralim çok bozuk vitrinleri temizliyim diyodum ne zamandır buğün boştum neyse çıkardı ilk katını sildi tek tek koydum ikinci rafı çıkardım sildim bardakları siliyodum 1 ses çankırt diye bütün kristallar parmaparca altta yemek talkmım vardı onların çorca kasesiyle pasata tabakları kırıldı bütün kırıtal ve yemek takımım gitti sinirden kaç saat ağladım şoktayım:gitme: hala çamları kırıldı offff yaaa eşim yenisini alırız diyo am yeni evliydi dah 1 kere bile kullanmadım yemek takımınıda 3 kere felan gittti ya hepsi bilmiyorumkismile kızda içerde salıncakta uyuyodu biz solandayken oda düşmüş allahtan bişe yok herşey üst üste geldi dışarı çıkcaz şimdi kafam dahalsın aklıma geldikce kahroluyorum elim ayağım titriyo halaa offffffffffffffff offfffffffffffffff

canım geçmiş olsun sinir bozucu gerçekten ama cana geleceğine mala gelsin böyle şeylere çok üzülmemek lazım sağlık olsun yine alınır Allah dermansız dertler yaşatmasın

ayy tatlım çok çok geçmiş olsun ne yapacan üzülmene gerek yok olanla ölene çare yokmuş yenisini alırsın sıkma canını cana geleceğine mala gelsin

ayy tatlım çok çok geçmiş olsun ne yapacan üzülmene gerek yok olanla ölene çare yokmuş yenisini alırsın sıkma canını cana geleceğine mala gelsin

saol cnm yenisini alcaz artık kare yemek takımı istiyodum fiyatları çok pahalı onlarında bakıyorum cana geleceğine mala gelsin:a015:

Tatlım aynı dertten muzdaripiz...dün şeytan beni dürttü..yemek takımımın tabaklarıyla yemek yiyelim dedim annemle...batu yürüteçle gelip masa örtüsünü bir çekti ve tabaklar bi tarafta yemekler bi tarafta paramparça oldu tabaklarım......gitti takım....

geçmiş olsun cnm sanada insan üzülüyooo takım olmasa sorun deil günlükler felanda sorun değil misafirlik takım yaa neyse oldu artık

gece çok uyanıyoz üstümüzü çok acıyoz ya napcaz bilmiyorum uyku tulumunuda istemiyoo onu çıkarınca susuyoo hasta yapmadan yaz gelseeee gezsekk
canım iki kat giydir benimkide çok açıyor, uzun kollu bodynin üstüne penye takım giydiriyorum evde sıcak açsada üşümez yani, zaten sık sık kalkıyoruz gece

Güle güle kullanın cicilerinizi canım

Kızlar, hamileyken boştuk tabi hep muhabbet ediyorduk burda, ama şimdi çocuklarla olmuyor
Soğukluk olduğunu sanmıyorum şimdi kimsenin vakti yok

yeni oyuncağınızı güle güle kullanın canım sizde

aca sende hoşgeldin aramıza

Kızlar geçmiş olsun, cana gelmesin yeterki..
kütayha porselen kırık parçaları götürdüğünde yeni tabakla değiştiriyormuş, kırık parçaları attınızmı? bende yeni evliyim ve sakar olduğum için bir sürü tabak kırdım ve attım sonradan öğrendik ,şimdi tuzluk bile kırılsa saklıyorum parçalarını yolumuz düştüğünde değiştircem hepsini

İyigeceler herkese...
ben yarın işe başlıyorum ocuk hasta diye bir haftadır evdeydim,
geçen gece gece emzirmek için yanıma yatağa almıştım uyumuşum, bir uyandım yerden ağlama sesi geliyor çok kötü oldum çok ağladı yavrum, ama iyi çok şükür
artık yat kalk yat kalk dayanamıyorum
dünde çocuğun karyolasını çevirdik benim tarafıma yatağın yanına bitiştirdik, gece uyansada emzirip hemen yatırıyorum iyi oldu, yatak odası çok şekilsiz dağınık oldu , misafir gelse rezil gibi ama napayım evladım daha önemli
sütten kesilene kadar öyle dursun, sonra odasınıda ayırcam zaten

günaydın kızlar.birçok şey olmuş sanırım.çok geçmiş olsun iyi haftalar

sagol canım
geçmiş olsun canım olsun evindagınıklıgı önemli degil valla ben bile yanımda beşik yatakodasında degil yanında çekyatta yatıyoruz evde çok rutubet var diger yerleri hep topladık birigelse oturacak yer yok aman kimgeliyoki zaten eşimin tayin işiolacak hayırlısıyla 20,25 güne kadar habe gelecek bekliyoruz olmadı evi degiştirecez

saol cnm yenisini alcaz artık kare yemek takımı istiyodum fiyatları çok pahalı onlarında bakıyorum cana geleceğine mala gelsin:a015:

ay canım geçmiş olsun insan üzülme diyoda onlar pahllı beya aman benimde var hiçde lazıda olmadı :) uzakta oldugumdan okadarda ödemiştim çalıştıgım zman şmidi ordan oraya taşıyorum geçmiş olsun

bizde 3aydan sonra ilk defa 12de uyudu maşllah diyelim gece 4,5 yattıgından öglen sabah oluyodu bizim için bugün erkenci 7,30 kalktı kahvaltısını yaptık bende yaptım o oynuyo şimdi bende çayımı içiyorum gelin içelim kızlarrr:)

günaydın kızlar
emelcim geçmiş olsun inş bişe olmamıştır bizde dün düştük salıncaktan doktora gitcez 10da randevumuz var geceleri çğlık atarak kalkıyo yarım saatte bir kullağını tutuyo inş intahap yoktur grşşş

afiyet olsun cnm çok zor geç yatması bizde öyleydik 15 güdüe 10buçukta felan yatıyoama sabah 7 de ayakta uyusun aman gece 11 ile 2 arası öğrenirmiş beyin gelişimi için önemliymiş o saatler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…