canım geçmiş olsun sinir bozucu gerçekten ama cana geleceğine mala gelsin böyle şeylere çok üzülmemek lazım sağlık olsun yine alınır Allah dermansız dertler yaşatmasınkzılara moralim çok bozuk vitrinleri temizliyim diyodum ne zamandır buğün boştum neyse çıkardı ilk katını sildi tek tek koydum ikinci rafı çıkardım sildim bardakları siliyodum 1 ses çankırt diye bütün kristallar parmaparca altta yemek talkmım vardı onların çorca kasesiyle pasata tabakları kırıldı bütün kırıtal ve yemek takımım gitti sinirden kaç saat ağladım şoktayım:gitme: hala çamları kırıldı offff yaaa eşim yenisini alırız diyo am yeni evliydi dah 1 kere bile kullanmadım yemek takımınıda 3 kere felan gittti ya hepsi bilmiyorumkismile kızda içerde salıncakta uyuyodu biz solandayken oda düşmüş allahtan bişe yok herşey üst üste geldi dışarı çıkcaz şimdi kafam dahalsın aklıma geldikce kahroluyorum elim ayağım titriyo halaa offffffffffffffff offfffffffffffffff
canım geçmiş olsun sinir bozucu gerçekten ama cana geleceğine mala gelsin böyle şeylere çok üzülmemek lazım sağlık olsun yine alınır Allah dermansız dertler yaşatmasın
kzılara moralim çok bozuk vitrinleri temizliyim diyodum ne zamandır buğün boştum neyse çıkardı ilk katını sildi tek tek koydum ikinci rafı çıkardım sildim bardakları siliyodum 1 ses çankırt diye bütün kristallar parmaparca altta yemek talkmım vardı onların çorca kasesiyle pasata tabakları kırıldı bütün kırıtal ve yemek takımım gitti sinirden kaç saat ağladım şoktayım:gitme: hala çamları kırıldı offff yaaa eşim yenisini alırız diyo am yeni evliydi dah 1 kere bile kullanmadım yemek takımınıda 3 kere felan gittti ya hepsi bilmiyorumkismile kızda içerde salıncakta uyuyodu biz solandayken oda düşmüş allahtan bişe yok herşey üst üste geldi dışarı çıkcaz şimdi kafam dahalsın aklıma geldikce kahroluyorum elim ayağım titriyo halaa offffffffffffffff offfffffffffffffff
ayy tatlım çok çok geçmiş olsun ne yapacan üzülmene gerek yok olanla ölene çare yokmuş yenisini alırsın sıkma canını cana geleceğine mala gelsin
kzılara moralim çok bozuk vitrinleri temizliyim diyodum ne zamandır buğün boştum neyse çıkardı ilk katını sildi tek tek koydum ikinci rafı çıkardım sildim bardakları siliyodum 1 ses çankırt diye bütün kristallar parmaparca altta yemek talkmım vardı onların çorca kasesiyle pasata tabakları kırıldı bütün kırıtal ve yemek takımım gitti sinirden kaç saat ağladım şoktayım:gitme: hala çamları kırıldı offff yaaa eşim yenisini alırız diyo am yeni evliydi dah 1 kere bile kullanmadım yemek takımınıda 3 kere felan gittti ya hepsi bilmiyorumkismile kızda içerde salıncakta uyuyodu biz solandayken oda düşmüş allahtan bişe yok herşey üst üste geldi dışarı çıkcaz şimdi kafam dahalsın aklıma geldikce kahroluyorum elim ayağım titriyo halaa offffffffffffffff offfffffffffffffff
Tatlım aynı dertten muzdaripiz...dün şeytan beni dürttü..yemek takımımın tabaklarıyla yemek yiyelim dedim annemle...batu yürüteçle gelip masa örtüsünü bir çekti ve tabaklar bi tarafta yemekler bi tarafta paramparça oldu tabaklarım......gitti takım....
canım iki kat giydir benimkide çok açıyor, uzun kollu bodynin üstüne penye takım giydiriyorum evde sıcak açsada üşümez yani, zaten sık sık kalkıyoruz gecegece çok uyanıyoz üstümüzü çok acıyoz ya napcaz bilmiyorum uyku tulumunuda istemiyoo onu çıkarınca susuyoo hasta yapmadan yaz gelseeee gezsekk
Güle güle kullanın cicilerinizi canımbizde ügünkızımla eşimle gezdik cicler aldık akşamda bebk görmeye gittik orda durmadı çok gelmek zorunda kaldık uyuya kaldı inş uyurda kalkmaz yoksa4,5 olur bu akşam
hadi kızlar canlanın yazalım artık bakınmayıs annelerine ogum günü partisi yapacaklarmış hepsi aynıanda toplanıp ıonlar kopmadı bizde kimse yokyawwwww
Kızlar, hamileyken boştuk tabi hep muhabbet ediyorduk burda, ama şimdi çocuklarla olmuyoriyi geceler.ben de bunu anlamıyorum kızlar valla kusura bakmayın.kımse<bışey yazmıyo denmış.e siz yazın o zaman.okuyup okuyup çıkıyorum demişsiniz.malum hepsi buyuyo artık çoğunlukla anca okumaya fırsat bulabılıyorum ben de.ilgimi çeken bı konu varsa ya da bşey sorulmuşsa da yazıyorum.herkes bırbırınden beklıyo yenı bişey yazsın dıye sanırım.yattım uydum kalktım yemek yedım vs yazarsak ilerler tabı sayfalar.hem h.sonları zaten bızım topic sessızleşiyo.e eşler evde oluyo falan.neyse öptüm herkesi iyi geceler.
yeni oyuncağınızı güle güle kullanın canım sizdeiyi gecelr kızlar
bizde buğün gezdik kızıma oyucak aldık zıpır hayvanlar bide şekilli kaplumba değişik geldi oynadı felan sonra sıkıldı çok çabukta sıkılıyo benimki napcam bilmiyorum bide doğumgünü işin süs felan baktık pasta baktık yavaş yavaş almaya başlıcam süs felan hepsi aynı aya yüklenmesin diyorum süs deyip geçmeyin en az 50 tutar dedi tabak bardak masa örtüsü balon felan buğün elaya barbunya yemeği verdim inş gaz yapmaz veren var mı hiç
Tatlım aynı dertten muzdaripiz...dün şeytan beni dürttü..yemek takımımın tabaklarıyla yemek yiyelim dedim annemle...batu yürüteçle gelip masa örtüsünü bir çekti ve tabaklar bi tarafta yemekler bi tarafta paramparça oldu tabaklarım......gitti takım....
canım iki kat giydir benimkide çok açıyor, uzun kollu bodynin üstüne penye takım giydiriyorum evde sıcak açsada üşümez yani, zaten sık sık kalkıyoruz gece
Güle güle kullanın cicilerinizi canım
Kızlar, hamileyken boştuk tabi hep muhabbet ediyorduk burda, ama şimdi çocuklarla olmuyor
Soğukluk olduğunu sanmıyorum şimdi kimsenin vakti yok
yeni oyuncağınızı güle güle kullanın canım sizde
aca sende hoşgeldin aramıza
Kızlar geçmiş olsun, cana gelmesin yeterki..
kütayha porselen kırık parçaları götürdüğünde yeni tabakla değiştiriyormuş, kırık parçaları attınızmı? bende yeni evliyim ve sakar olduğum için bir sürü tabak kırdım ve attım sonradan öğrendik ,şimdi tuzluk bile kırılsa saklıyorum parçalarını yolumuz düştüğünde değiştircem hepsini
İyigeceler herkese...
ben yarın işe başlıyorum ocuk hasta diye bir haftadır evdeydim,
geçen gece gece emzirmek için yanıma yatağa almıştım uyumuşum, bir uyandım yerden ağlama sesi geliyor çok kötü oldum çok ağladı yavrum, ama iyi çok şükür
artık yat kalk yat kalk dayanamıyorum
dünde çocuğun karyolasını çevirdik benim tarafıma yatağın yanına bitiştirdik, gece uyansada emzirip hemen yatırıyorum iyi oldu, yatak odası çok şekilsiz dağınık oldu , misafir gelse rezil gibi ama napayım evladım daha önemli
sütten kesilene kadar öyle dursun, sonra odasınıda ayırcam zaten
günaydın kızlar.birçok şey olmuş sanırım.çok geçmiş olsun iyi haftalar
günaydın kızlar
saol cnm yenisini alcaz artık kare yemek takımı istiyodum fiyatları çok pahalı onlarında bakıyorum cana geleceğine mala gelsin:a015:
bizde 3aydan sonra ilk defa 12de uyudu maşllah diyelim gece 4,5 yattıgından öglen sabah oluyodu bizim için bugün erkenci 7,30 kalktı kahvaltısını yaptık bende yaptım o oynuyo şimdi bende çayımı içiyorum gelin içelim kızlarrr:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?