günaydın kızlar
emelcim geçmiş olsun inş bişe olmamıştır bizde dün düştük salıncaktan doktora gitcez 10da randevumuz var geceleri çğlık atarak kalkıyo yarım saatte bir kullağını tutuyo inş intahap yoktur grşşş
Afiyet olsun Hülyacım, maşallah bebişinedebizde 3aydan sonra ilk defa 12de uyudu maşllah diyelim gece 4,5 yattıgından öglen sabah oluyodu bizim için bugün erkenci 7,30 kalktı kahvaltısını yaptık bende yaptım o oynuyo şimdi bende çayımı içiyorum gelin içelim kızlarrr:)
Sağol canım, sizede geçmiş olsun, yusuf kayrada kulağını tutuyordu hep öyle antibiyotik kullandık iyi şimdigünaydın kızlar
emelcim geçmiş olsun inş bişe olmamıştır bizde dün düştük salıncaktan doktora gitcez 10da randevumuz var geceleri çğlık atarak kalkıyo yarım saatte bir kullağını tutuyo inş intahap yoktur grşşş
Öylemi bilmiyordum, biraz daha erken uyutmaya çalışırım bundan sonraafiyet olsun cnm çok zor geç yatması bizde öyleydik 15 güdüe 10buçukta felan yatıyoama sabah 7 de ayakta uyusun aman gece 11 ile 2 arası öğrenirmiş beyin gelişimi için önemliymiş o saatler
Geçmiş olsun canım sizedeherkese günaydın arkadaşlar. ela canım çok geçmiş olsun. bende dün yürütürken kızımı düşürdüm. başının üzerine düştü çok ağladı. inş. bişey olmamıştır. artık sürekli yürümek istiyo. örümceği sevmiyo hep elimden tutun ve yürütün diyo. o da bize okadar zor oluyorki. küçücük bebeğim büyüdü de yürümek istiyor. insan inanamıyor. çok zor ama çook güzel bir duygu:)
son bir haftadır zeynepte yapıyor aynı şeyi acaba olabilirmi intahap bizde götürelim inşallah intahap degildir canımgünaydın kızlar
ooo maşallah yakışıklıya bu ayın sonunda bizimde bitiyor 9. ayımız ne cabuk büyüyorlar yaNe güzel dimi Filizcim maşallah bencede
bu arada biz bugün 9 ayı bitirdik 10. aya başladık, oğluşumada kocaman maşallah
Neyse kaçtım ben şimdilik
a.suzun zaman oldu topiği bu kadar kalabalık göreli maşallah
Ne güzel dimi Filizcim maşallah bencede
bu arada biz bugün 9 ayı bitirdik 10. aya başladık, oğluşumada kocaman maşallah
Neyse kaçtım ben şimdilik
günaydın herkese ii haftalar diliyorum
son bir haftadır zeynepte yapıyor aynı şeyi acaba olabilirmi intahap bizde götürelim inşallah intahap degildir canım
ooo maşallah yakışıklıya bu ayın sonunda bizimde bitiyor 9. ayımız ne cabuk büyüyorlar ya
a.s
herkese günaydın arkadaşlar. ela canım çok geçmiş olsun. bende dün yürütürken kızımı düşürdüm. başının üzerine düştü çok ağladı. inş. bişey olmamıştır. artık sürekli yürümek istiyo. örümceği sevmiyo hep elimden tutun ve yürütün diyo. o da bize okadar zor oluyorki. küçücük bebeğim büyüdü de yürümek istiyor. insan inanamıyor. çok zor ama çook güzel bir duygu:)
evet canım çok haklısın. kızımda hiç sürünme yok sizinkiler sürünüyomu. yüzüstü yatırdığın zaman 2 saniye geçmeden ağlıyo. sürünmeden yürüyecek sanırım
sürünme bizdede yok geri geri arada ama yuvarlana yuvarlana gidiyor almak istedigi birşeye tembel kızımkaydirigubbakcemile örümceginde ve elinden tuttugumda koşturuyor maşallah:roflol:
aynı benimkide öyle çok tembel yüzüstü dönüyor sonraglıyo anca geirgeri gidiyo az bide yürteçdede işte daha yeniyenigidiyo öyle hızlı degil çok az
evet canım benimkide çok seviyodu ama buaralar durmuyo kucaga gelecekmiş arabadandemekki hepsi de aynı. zora gelmektense anneleri var kurtarır onları:) dün biz markete gittik. ilk kez market arabasına oturttum. oturmaz diye düşündüm ama okadar hoşuna gittiki:) etrafı izleye izleye gezdik.bende çok zevk aldım
hadi güzel bi temizlen valla inş yer üst dişler zor benimkide çok zorluyo beni bisde pitürlüyedirmeye çalışıyorum çok ugraştırıyo 1,2defada kustuGünaydın kızlar, bugün eşim evde merti ona bırakıp kuaföre gidicem.
Ispanaklı çorba yaptım inşallah yer. Yavrumun üst dişi çıkıyor günlerdir kahroldu. Bu dişler bizi mahvetti, ne zor şeymiş.
geldik doktordan idrar ve kan talili verdi kan aldılar ama nasıl gelinde bana sorun 1 kolunda bulamadılar diğer koldan aldılar ikiside morardı canı acıkca verdi çığlığı aniii anii diye ağladı yavrum idrar bekleedim 1 saat hastanede yapmadı eve geldik öğleden sonra gitcez tabi yaparsa yarım saat içinde getir dedi hastane yakın allahtan hemen götürürüm dedim bakalım babamızda anemi var sanırım eladad var doktor bakalım bi kansız gibi dedi bide gece ağlamalarından için karnı açmı dedi ela çok iyi yiyo bence ama beslenme seklni söyledim iyi yiyomuş dedi kilosunada iyi dedi sadece en son kaçtı dedi bakmadı bileee çok aciz sanki kendi tartcak neyse bakalım yarına kaldık sanırım sonuçlar öğlen sonu çıkma herhalde
topik kalabalık ne güzel kızlar ben sasırdım kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için teşekürler
uyuyo bakalım kalkınca yapcakmı bekliyoz ya yapmaz şimdi çişini cadııııı
bizde yapıyoruz aynı şeyi cok egleniyor allah tan huysuzluk etmiyorlarda rahat rahat geziyoruzdemekki hepsi de aynı. zora gelmektense anneleri var kurtarır onları:) dün biz markete gittik. ilk kez market arabasına oturttum. oturmaz diye düşündüm ama okadar hoşuna gittiki:) etrafı izleye izleye gezdik.bende çok zevk aldım
üfff bizim hala yok dişimiz kızlar korkutuyorsunuz beni inşallah bizimki bu kadar zor çıkmazbilmiyorumkismileGünaydın kızlar, bugün eşim evde merti ona bırakıp kuaföre gidicem.
Ispanaklı çorba yaptım inşallah yer. Yavrumun üst dişi çıkıyor günlerdir kahroldu. Bu dişler bizi mahvetti, ne zor şeymiş.
ay kuzum kıyamam ya işini bilmeyene denk gelirsen böyle yapıyorlar canım ya nasıl acımıştır biz daha hiç kan aldırmadık ama bir komşum vardı beraber hastaneye götürmüştük bebegini 1 yaşında falandı salak hemşirenn biri dek geldi kolunudan alamadı elinin üstünü denedi olmadı diger kolu ama nasıl aglıyo yavrum babası dayanamam ben diye dışardaydı sesine koştu geldi hemşireyi dövecekti nerdeyse zor aldık elinden ama haketmiştite başkası bir seferde alıyorda sen neden on yerini deldin cocugun alamadım inşallah bölesi denk gelmez çünkü bende sabredememgeldik doktordan idrar ve kan talili verdi kan aldılar ama nasıl geizlinde bana sorun 1 kolunda bulamadılar diğer koldan aldılar ikiside morardı canı acıkca verdi çığlığı aniii anii diye ağladı yavrum idrar bekleedim 1 saat hastanede yapmadı eve geldik öğleden sonra gitcez tabi yaparsa yarım saat içinde getir dedi hastane yakın allahtan hemen götürürüm dedim bakalım babamızda anemi var sanırım eladad var doktor bakalım bi kansız gibi dedi bide gece ağlamalarından için karnı açmı dedi ela çok iyi yiyo bence ama beslenme seklni söyledim iyi yiyomuş dedi kilosunada iyi dedi sadece en son kaçtı dedi bakmadı bileee çok aciz sanki kendi tartcak neyse bakalım yarına kaldık sanırım sonuçlar öğlen sonu çıkma herhalde
topik kalabalık ne güzel kızlar ben sasırdım kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için teşekürler
uyuyo bakalım kalkınca yapcakmı bekliyoz ya yapmaz şimdi çişini cadııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?