Bugün 2 tane hamilelik haberi aldım, ablam ve görümcem hamileymiş, oğluma kardeş geliyor çok mutlıuyum. Ama görümcemi tebrik için aramıycam oda beni aramamıştı çünki, hep derler ya keser döner sap döner gün gelir hesap döner diye.
gözün aydın cnmm
gözün aydın canım desene oyun arkadaşları geliyor.
benimde eltim hamile 4 aylık 9 aylıkda kızı var nasıl bakcak ikisine bilmiyorum
arkadaşlar günaydın;
devam sütü veren varmı aranızda.ama toz olan değil.pınarın 6-12 ay için ilk adım sütü var onu kullanan varmı?bebeğim eklere geçtiğimizden beri emmeyi azaltmıştı. en azından uykusunda alıyordu şimdi onu da almıyo.sağarak veriyorum ama çalıştığım için günde 2 kez falan sağıyorum.ama yok denecek kadar azaldı sütüm.bende en azından gece uyandığında vermek için aldım ama verip vermemek arasında kaldım.acaba sulandırarak versem olurmu ki?gdo çıktığından beri hazır hiçbirşey vermiyorum mama dahil.vermekte istemiyorum.diğer sorunumda bebeğim 1 haftadır günde 5-6 kez kaka yapıyo.normalde 2-3 günde bir yapardı ek gıdaya geçtiğimizden beri.bazen sulu bazen normal yapıyo.doktorunu aradım arada böyle olabilir normal dedi.çok küçük olduğu için ilaç vermeyelim o yüzden pirinç lapası ve bol su ver dedi.yaptım ama hala aynı.ne yapacağımı şaşırdım.bugünde aynı olursa doktora götürmeyi düşünüyorum.aranızda bu durumla karşılaşan varmı?bu arada bebeğim 15 haziran doğumlu.
cnm ben veriyorum gaz yapar diye korkmuştum ama olmadı gündüz arada veriyorum yemek yemediğinde felan gece yatarken devam sütü ama mama olanlardan veriyorum süt vermedim gece onuda deneyeyim diyorum ama gece olcağı için hazımsızlk yapar diye korkuyorum benim kzımda öyleydi 1 ara her bez kakalı olurdu şimdi 2 kere felan yapıyo ek besinler düzene girmiştir cnm beslenmesi fazlaysada çok yapıyo kızım
kahvaltı yaptık geldik kızlar omlet labne peyniri ve ekmek içi
ela hanımda koltuk kenarında artık kendi kalkıyo 2 gündür beşikten kalkıyoo sarkıyo bizim yatağa düşmese baliii gerçi 3 tarafı duvar 1 tarafta bizim yatak ama yataktan düşmesi daha kötü
ooh maşallah! ela hanıma afiyet olsun. yesinde büyüsün. beşiktende kalkıyomuş ne güzel biz nasıl yatarsak öyle kalkıyoruz. hiç dönmüyor bile.
bende devam sütü vermiyorum. vermek istiyorum ama cesaret edemiyorum. özellikle yatmadan önce .çünkü geceleri çok fazla uyanıyor. doymuyormu aceba bilmiyorum.sizinkilerde mi öyle.uykusuz gecenin ardından sabah işe gelmek çok zor oluyor
cnm bizimde uyku problemimiz var diye doktora gittk ilk sorduğu gece ne veriyosun gece doymuyosa uyanır dedi ama ben devam sütü toz olandan veriyorum 12de bide 5te kalkar akşam 9buçuk gibi kaşık maması yer yemesi iyi ama kansızlık varmış oda uyku problemi yaparmış kan surubuna başaldık 2 gündür iyiyiz bakalım maşşalahh
gece iki defa uyanıyor yani öylemi. kızım en 4 defa kesin uyanıyor.bilmiyorum belkide beni özlediği için benle zaman geçirmek istiyor o yüzdende uyumuyor olabilir. akşama kadar annedini özlüyor kuzum
günaydın kızlar, elif de ben de çok hastayız
günaydın kızlar, elif de ben de çok hastayız
Kızlar bugün bir posta aldım, mazeretsiz 2 gün işe gitmedim diye kıdam ve ihbarı fesh etmişler
İşsizler ordusuna bende katıldım :)
15 günlük yıllık izin ücretimi yatıracaklarmış lütfettiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?