2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba ela26 ben saniye oglum 16 haziranda dogdu adi devran almanyanin hamburg sehrinde yasiyorum 2 bucuk yillik evliyim ama esimle 10 yildir beraberiz benim hakkimda ogrenmek istediklerini sor ben anlatayim

bugün kızımın kulağını deldirdim biraz agladı ama çok tatlı duruyo :ecrin_bebek:

maşşlah çok tatlı canım ayakkabı soracam şimdi sana nasıl bi ayakkabi aldın kaç numara giyiyo ben bitürlü bulamadım

cnm ortapedik bu ayağındakiler 19 numara hafif bol ama bütyüğün zararı gelmez büyüyo ayakları annem almış cnm markası tedy's
ferrol sanol kullanıyodumk ama sevmiyodu bu surup bakalım ama sanırım babamızda kansızlık var akdeniz anemisi aşıyıcıysa çıkarmış elada cnm

merhaba ela26 ben saniye oglum 16 haziranda dogdu adi devran almanyanin hamburg sehrinde yasiyorum 2 bucuk yillik evliyim ama esimle 10 yildir beraberiz benim hakkimda ogrenmek istediklerini sor ben anlatayim

memnun oldum cnm zor olsa gerek dışarda yaşamak bize türkiye içi zor geliyo ben emine kızm ela 4haziran doğumluu marmariste yaşıyoruz cnm

kıyamam canı acımıştır elanında hediye geldi çok seker ama ben daha erken diyorum :icecream:
aslında acımıyo sprey sıktı soğutucu ona agladı soğuk soğuk gelince hemen sustu zaten 2 dklık bişey.büyüdüğü zaman daha zor olur diye düşündüm aklı ermeden hallettik bu işide

çok sagol canım maşşlah kalkmış ayaga birde halıların aynı benimkinden:))))))

bugün kızımın kulağını deldirdim biraz agladı ama çok tatlı duruyo :ecrin_bebek:

ayy tebrikler valla ana kız cesaretli çıktınız ya bende çok istiyom tam olarak nasıl oldu anlatırmısın bide nerde deldiridn sağlık ocağı felan mı kuyumcuda mı küreniz klipslimi sallanan mı ay anlat ya canım benim merak ettim iicene

günaydın herkeseeeeee
valla biz de koltuktan tutunup ayakta duruyoruz 2adım da sıralıyoruz ayakta durdurunca 4 5 sn kadarda duruyo ama öle aman aman bi yürüme çabası yok elimden tutun yürütün diyooo
emekleme işi sürünme emekleme arası hiç de geliştirmek istemiyo böle heryere gidiyo sıpamm
süpürgede korkmak bi yana bayılıyo çağatay peşimde fırfır hele çamaşır mak . açık görmesin öle bakıyo şaşkın şaşkın
bu ara dans etmeyi öğrendik hareketli şarkılarda hop hop zıplıyo elleriyle bişeyler yapıyo tel sarar daki gibi maymunnn
alma demeyi öğrendi ama baba diyemedi hala
oyuncaklarını vermiyo elinden bi keere emziğini ben aldım ağzıma kıyamet koptu çok sinirlendi önceden gülerdi
zaten babasının yanında yatınca beraber bana al al diyo gidelim istiyo kıskançç
işte böle

bu arada ela ya maşallah barekallah ne tatlı görünüyo ayaktayken

ayşecim ceyline de maşallah delikleri hayırlı olsun artık çeşit çeşit küpe takar süslü annesiii
ii yapmışsın annem de benşm kulağımı 8 aylık deldirtmişşş

aslında annem 3 aylıkken deldirelim dedi korkuyordum istemedim şimdi tek başıma deldirdim yerimsenibenaslında cesaretim ceylinimden geldi çünkü ceylin aşılarda hiç ağlamayan bi bebek maşallah sadece yüzünün şekli değişir ama ağlamaz bende bundan cesaret aldım canım. magaza var burada kıyafet bujiteri satıyor, orada deldirdim.sprey sıkıyolar soğutucu ceylin spreyden dolayı agladı buz gibi oluınca bilsem sıktırmazdım. klipsli küpe 2 saniye sürüyo delmesi tabancayla tak küpeler kulağındazemuszemusşimdi arada çeviyorum kulagında 1 hafta sonra çıkarıp cici küpelerini takacağız..
sallanan küpe takılmaz çoçuklara canım çekip koparırlar.

teşekkür ederiz semacım benimkinide annem 40 lükken sağlık ocagında deldirmiş.sonradan ben ilaveler yaptım tabiki kulagımda 3 tane küpe burnuma da hızma şettirdimaklinialirimsmile

Ne cesurmuşsun canım, hayırlı olsun delikiniz :)
küpeli resimler bekliyoruz

Maşallah Ceylinede , benimki erkek olcak güya korkuyo, bak kızlar daha cesur çıktı

Geçmiş olsun canım, diyet listesine bakıcam burda en çok benim ihtiyacım var bilmiyorumkismile bu arada şimdi obez mayısta lopez sözüne bayıldım
Tarhanaya kıyma eklemeyi dene ben öyle yapıorum evdeyken seviyor
ama hafta içi annesi çalışıyor diye oğlumda açlık grevi yapıyor
bakalım hangimiz pes edicez

Maşallah çağatayıma , bizimkide babacı tersine

Günaydın kızlar, nasılsınız bugün?
kayra gece ne emdi ne uyudu artık ağrısı vardı galiba calpol verdim
sabah 5 ti artık bende sağdım sütümü avent magic bardağına doldurdum hem dişini kaşıdı hem içti baya
meğer benim oğlum büyümüşte bardakla içmek istermiş
bugün annemlerede söylücem bardakla içirmeyi denesinler

günaaydın kızlar
ilk kez 8 de kalktık gerci 10 kere salladım ama olsun gece 11buçuktu uyuduğunda şimdi kahvaltı yapcaz ana kız babamızda kalkmıyo artık uyku tatlın geliyomuş saati bile kapamış beni kaldırmıyo düşünceli kocam kıyamıyo bizeopuyorumnanaktan

kızlar alıştırma bardağı almayı düşünüyorum ne aldınız ne kadara dün baktımda 25ten aşğı yokkk öyle mi yoksa bizim burda mı öyle pahalı

kızlar alıştırma bardağı almayı düşünüyorum ne aldınız ne kadara dün baktımda 25ten aşğı yokkk öyle mi yoksa bizim burda mı öyle pahalı

canım ben bebedorun aldım bizim kantine gelmişti 9.5 tl ye aldım ceylin suyunu onda içiyo.

bizimki çok seviyor balonu, mıncıklıyor emiyor hatta memeye mi benzetiyor ne :))))
sadece bir kere uçan balon getirmiş halası ondan çok korktu saatlerce ağladı

GÜNAYDIN HANIMLAR UMARIM HERKES ıYıDıR a.s.
4 GÜNDÜR ZEYNEP HANIM AKŞAM ERKENDEN YATIYOR SABAH TA BABAYLA
BıRLıKTE AYAKTA
BENDE YATAKTAN KALKMIYORUM YATAK KEYFı
YAPIYORUZ KIZIMLAhihoyyyt ŞıMDı UYUDU TEKRAR BENDE UYUYAYIM DEDıM AMA UYKU KAÇTIkafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…