maşşlah çok tatlı canım ayakkabı soracam şimdi sana nasıl bi ayakkabi aldın kaç numara giyiyo ben bitürlü bulamadım
bugün kızımın kulağını deldirdim biraz agladı ama çok tatlı duruyo :ecrin_bebek:
merhaba ela26 ben saniye oglum 16 haziranda dogdu adi devran almanyanin hamburg sehrinde yasiyorum 2 bucuk yillik evliyim ama esimle 10 yildir beraberiz benim hakkimda ogrenmek istediklerini sor ben anlatayim
aslında acımıyo sprey sıktı soğutucu ona agladı soğuk soğuk gelince hemen sustu zaten 2 dklık bişey.büyüdüğü zaman daha zor olur diye düşündüm aklı ermeden hallettik bu işidekıyamam canı acımıştır elanında hediye geldi çok seker ama ben daha erken diyorum :icecream:
cnm ortapedik bu ayağındakiler 19 numara hafif bol ama bütyüğün zararı gelmez büyüyo ayakları annem almış cnm markası tedy's
ferrol sanol kullanıyodumk ama sevmiyodu bu surup bakalım ama sanırım babamızda kansızlık var akdeniz anemisi aşıyıcıysa çıkarmış elada cnm
bugün kızımın kulağını deldirdim biraz agladı ama çok tatlı duruyo :ecrin_bebek:
aslında annem 3 aylıkken deldirelim dedi korkuyordum istemedim şimdi tek başıma deldirdim yerimsenibenaslında cesaretim ceylinimden geldi çünkü ceylin aşılarda hiç ağlamayan bi bebek maşallahayy tebrikler valla ana kız cesaretli çıktınız ya bende çok istiyom tam olarak nasıl oldu anlatırmısın bide nerde deldiridn sağlık ocağı felan mı kuyumcuda mı küreniz klipslimi sallanan mı ay anlat ya canım benim merak ettim iicene
bu arada ela ya maşallah barekallah ne tatlı görünüyo ayaktayken
ayşecim ceyline de maşallah delikleri hayırlı olsun artık çeşit çeşit küpe takar süslü annesiii
ii yapmışsın annem de benşm kulağımı 8 aylık deldirtmişşş
Ne cesurmuşsun canım, hayırlı olsun delikiniz :)bugün kızımın kulağını deldirdim biraz agladı ama çok tatlı duruyo :ecrin_bebek:
Maşallah Ceylinede , benimki erkek olcak güya korkuyo, bak kızlar daha cesur çıktınette problem var pek giremiyorum
bütün bebişler korkuyo süpürgeden galiba ceylinde bayılıyo süpürge sesine ben süpürürken örümcekle geliyo hortumu tutuyo sallıyo yere bakıyo yakından seyrediyor :)
ceylinde tutunup kalkıyo koltuktan ve ellerinden tutup yürütmemizi istiyor oda oda geziyoruz bazende duruyo zıplıyo çığlık atarak
Geçmiş olsun canım, diyet listesine bakıcam burda en çok benim ihtiyacım var bilmiyorumkismile bu arada şimdi obez mayısta lopez sözüne bayıldımkızlar emzikli döenm için liste ekledim diyet listesı bı bakın ihtıyacnız varsa.
bu arada bızımda burun akıyo ve öksuruyo doktor dısten olabilir dedi bakalım.
ben hala mercımek vermedım bu arada ya.
siz verıyormusunuz?benım kız 29 hazıran yane tam ay sonu dogdu sızınkılerden kucuk bırazzemuszemus
tarhana yıyo sürekli diğer sebze çorbalarını asla içmıyoooo
bende tarhanaya sbeze katıyorum havuç,patates,vs.....bırde köfteye kullndıgım rondodan gecırdıgım bayat ekmeler var,galete unu yane. onuda atıyom içine kıvamı daha yogun oluyo öle içiyo..
Maşallah çağatayıma ,günaydın herkeseeeeee
valla biz de koltuktan tutunup ayakta duruyoruz 2adım da sıralıyoruz ayakta durdurunca 4 5 sn kadarda duruyo ama öle aman aman bi yürüme çabası yok elimden tutun yürütün diyooo
emekleme işi sürünme emekleme arası hiç de geliştirmek istemiyo böle heryere gidiyo sıpamm
süpürgede korkmak bi yana bayılıyo çağatay peşimde fırfır hele çamaşır mak . açık görmesin öle bakıyo şaşkın şaşkın
bu ara dans etmeyi öğrendik hareketli şarkılarda hop hop zıplıyo elleriyle bişeyler yapıyo tel sarar daki gibi maymunnn
alma demeyi öğrendi ama baba diyemedi hala
oyuncaklarını vermiyo elinden bi keere emziğini ben aldım ağzıma kıyamet koptu çok sinirlendi önceden gülerdi
zaten babasının yanında yatınca beraber bana al al diyo gidelim istiyo kıskançç
işte böle
kızlar alıştırma bardağı almayı düşünüyorum ne aldınız ne kadara dün baktımda 25ten aşğı yokkk öyle mi yoksa bizim burda mı öyle pahalı
Ne cesurmuşsun canım, hayırlı olsun delikiniz :)
küpeli resimler bekliyoruz
teşekkür ederiz emelcim. cesurluğum ceylinden geliyo dedim ya aşılarda hiç aglamaz sadece yüz ifadesi değişir ondan cesaretlendim iyice aklı ermeden olması daha iyi
Maşallah Ceylinede , benimki erkek olcak güya korkuyo, bak kızlar daha cesur çıktı
ceylin neden korkuyo söylesem şaşırırsın canım. balondan korkuyor ellemiyor gözlerini kapatıp çırpınıyor bağırıyor sanki balon ısıracak akşam babasıyla oynadık baya ceylin oynamayınca biz oynadıkkaydirigubbakcemile2oda uzaktan baktı arada balon ona gelince cırpındı yine niye korkuyo anlamadım:sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?