2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar hasta oluyorum burnum akıyo boğazlarım acıyo hapsuruyorum halsizlik var bide inş elaya geçmez

merhaba kizlar nasilsiniz biz iyiyiz ama oglumun 4.disi cikacak galiba cok huzursuz bisey yemiyo uyumak istemiyo ne yapacam hic bilmiyorum hasta olanlara gecmis olsun

ıyi geceler kızlar, ttnet aboneliğimi iptal ettirdim bugün ama hala net kapanmadı, sizden kısa bir süreliğine ayrıyım ama çok yakında dönücem smile adsl alıcam kılzar, ranızda kullanan varmı, memnun musunuz.

günaydın kızlar.

bilmiyorum smile adsl i ama bildiğim şuki bu işin asıl tedarikçisi türk telekom diğer internet sağlayıcılar türk telekomdan hizmet satınalıyor.Ben ilk önce süperonline almıştım.Hizmet sağlama konusunda beni delirtmişlerdi.

günayın kızlar
elim ayağım tutmuyohalsizlik var yarında misafir gelecek napcam bakalım

kızlar hasta oluyorum burnum akıyo boğazlarım acıyo hapsuruyorum halsizlik var bide inş elaya geçmez

merhaba kizlar nasilsiniz biz iyiyiz ama oglumun 4.disi cikacak galiba cok huzursuz bisey yemiyo uyumak istemiyo ne yapacam hic bilmiyorum hasta olanlara gecmis olsun

Geçmiş olsun kızlar..

Benim bir arkadaşım kullanıyor smile adsl, memnunlar

Günaydın kızlar...
ben işe geç kaldım bugün, oynadık oğlumla evde , burnu çok tıkalıydı iki gündür damla falanda açmıyor, sonra burdaki arkadaşlar dediki coldmix diye bir damla varmış bitkisel tamamen, yastığına yada omzuna yakasına damlatıyorsun , nefesini açıyor, aldık çok iyi geldi yavruma, su bile içemiyordu tıkanıyordu
akşam rahatladı yavrum 12 de uyudu 6 da kalktı emdi yine uyudu 8 buçukta kalktı
maşallah

eminecim bence yorma kendini hem hastasın hem çocuğun var,
anlayışlı olsun biraz misafirlerde

saol emelcim gelen teyzemin kızı yabacı deil izmirden gelcek 10 felan kalcak banada iiyi olur elaya baksa bulaşmasa elaya iyi olur senağlama
sizde geçmiş olsun tatlım oğlusunun burnu tıkalıymış elanında akıyo fizyolojik serum var ama kullnmak istemiyorum kötü olursa kullanırım

Sağol Eminecim, iyi bari dinlenirsin teyzenin kızıysa
serum fizyolojik tuzlu su zararlı değil sen bilirsin yinede
Herkesin kandili mübarek olsun arkadaşlar

canım niye istemiyorsun ki serum fizyolojik kullanmak faydalı aksine tamamen temizlediği için biz ilk aylarda dogum balgamını atsın diye sırıngayla sıkıp ters çeviyordum şimdi arada temizlensin diye yaoıyorum kendide sevio rahatlıyo çünkü..

kandilimiz mübarek olsun dualarımız kabul olsun inş.:Saruboceq:

bağımlılık yapıyo rdemişlerdi kendi kendine açmasıı gerekiyomuş yoksa hep istermiş dediler bilmiyom valla öyle duymuştum hemşireydi söyleyen

bağımlılık yapıyo rdemişlerdi kendi kendine açmasıı gerekiyomuş yoksa hep istermiş dediler bilmiyom valla öyle duymuştum hemşireydi söyleyen
canım benim eşimin abisi çoçuk dr u o söyledi bu şekilde temizlemezi ve burun temizliğine çok dikkat etmem gerektiğini söyledi.bebekken daha sık yapıyorduk şimdi ayda 1 kere fala temizliyorum çok rahatlıyo burnu temiz gibi görünsede kocaman kocaman çıkıyolar sümükçüklerlaelaelaelaelae

sağol emelcim ya.işler youndu.. bakamdım buaray birde diyet topiğne dadndım girincede hemen oraya yazıp çıkıyordum.. baya kilo verdim şükür:))
sorma damak tadları oluştu zıpırların.. maşh hepiciğinede.. sağlıklı olsunlarda ne yapalım alışcaz:))
herkesin kandili mübarek olsun arkadaşalr:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…