geçmiş olsun canım kendine dikkat et
kızlar hasta oluyorum burnum akıyo boğazlarım acıyo hapsuruyorum halsizlik var bide inş elaya geçmez
merhaba kizlar nasilsiniz biz iyiyiz ama oglumun 4.disi cikacak galiba cok huzursuz bisey yemiyo uyumak istemiyo ne yapacam hic bilmiyorum hasta olanlara gecmis olsun
İyi geceler kızlar, ttnet aboneliğimi iptal ettirdim bugün ama hala net kapanmadı, sizden kısa bir süreliğine ayrıyım ama çok yakında dönücem smile adsl alıcam kılzar, ranızda kullanan varmı, memnun musunuz.
eminecim bence yorma kendini hem hastasın hem çocuğun var,
anlayışlı olsun biraz misafirlerde
canım niye istemiyorsun ki serum fizyolojik kullanmak faydalı aksine tamamen temizlediği için biz ilk aylarda dogum balgamını atsın diye sırıngayla sıkıp ters çeviyordum şimdi arada temizlensin diye yaoıyorum kendide sevio rahatlıyo çünkü..saol emelcim gelen teyzemin kızı yabacı deil izmirden gelcek 10 felan kalcak banada iiyi olur elaya baksa bulaşmasa elaya iyi olur senağlama
sizde geçmiş olsun tatlım oğlusunun burnu tıkalıymış elanında akıyo fizyolojik serum var ama kullnmak istemiyorum kötü olursa kullanırım
canım niye istemiyorsun ki serum fizyolojik kullanmak faydalı aksine tamamen temizlediği için biz ilk aylarda dogum balgamını atsın diye sırıngayla sıkıp ters çeviyordum şimdi arada temizlensin diye yaoıyorum kendide sevio rahatlıyo çünkü..
kandilimiz mübarek olsun dualarımız kabul olsun inş.:Saruboceq:
canım benim eşimin abisi çoçuk dr u o söyledi bu şekilde temizlemezi ve burun temizliğine çok dikkat etmem gerektiğini söyledi.bebekken daha sık yapıyorduk şimdi ayda 1 kere fala temizliyorum çok rahatlıyo burnu temiz gibi görünsede kocaman kocaman çıkıyolar sümükçüklerlaelaelaelaelaebağımlılık yapıyo rdemişlerdi kendi kendine açmasıı gerekiyomuş yoksa hep istermiş dediler bilmiyom valla öyle duymuştum hemşireydi söyleyen
Geçmiş olsun canım, gripmi oldunuz, ecemin bir tarifi vardı bana çok iyi geldi ıhlamur evde ne meyva varsa elma ayva kabuklarıyla doğra içine biraz tarçın limonuda kabuğuyla doğra hepsini kaynat demlenince bal karıştırıp iç, çok iyi geldi biz ana oğul içtik hep
Ayşecim kanunen 2 gün işe gitmedin diye çıkaramazlar, 3 gün olması lazım, onda bile önceden noterden 2 kez ihtar göndermeleri lazım
Eşimede sordum mali müşavir benim eşim öyle söyledi
sen şirketle konuşup kıdem ve ihbarını talep edebilirsin,
yada mahkemeye başvurup işe iade isteyebilirsin
Bence görüş niye paranı bırakçaksınki öyle insanlara
çok mama yemiştir annesi, bişey olmaz inşallah mis kokulu prensesine :)
Canım bayadır yoktun özledik, maşallah prensesine, benim oğlumda cicibebeli karışımları sevmiyor, büyüdülerde damak zevkleri oluştuyerim ben bu kuzuları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?