- 7 Mart 2009
- 1.551
- 15
- 158
BALONLARA DİKKAT EDİN HANIMLAR ÇÜNKÜ BOYALI OLUYOR AGIZLARINA ALMALARINA İZİN VERMEYİNyerimsenibenbizimki çok seviyor balonu, mıncıklıyor emiyor hatta memeye mi benzetiyor ne :))))
sadece bir kere uçan balon getirmiş halası ondan çok korktu saatlerce ağladı
aslında annem 3 aylıkken deldirelim dedi korkuyordum istemedim şimdi tek başıma deldirdim yerimsenibenaslında cesaretim ceylinimden geldi çünkü ceylin aşılarda hiç ağlamayan bi bebek maşallahsadece yüzünün şekli değişir ama ağlamaz bende bundan cesaret aldım canım. magaza var burada kıyafet bujiteri satıyor, orada deldirdim.sprey sıkıyolar soğutucu ceylin spreyden dolayı agladı buz gibi oluınca bilsem sıktırmazdım. klipsli küpe 2 saniye sürüyo delmesi tabancayla tak küpeler kulağındazemuszemusşimdi arada çeviyorum kulagında 1 hafta sonra çıkarıp cici küpelerini takacağız..
sallanan küpe takılmaz çoçuklara canım çekip koparırlar.
ANOMMM KIZ HAYIRLI OLSUN BEN KORKUYORUM VALLA YARA FALAN OLUR DİYE
İYİ YAPMIŞSIN BİZİMDE VAR KÜPEMİZ DAYIMIZ ALMIŞ CEYLİNİN OLMADI DİMİ YARA FALAN BAKALIM NE KADAR SÜREDE İYİLEŞECEK
SİZDE BİR PROBLEM OLMAZSA BENDE DELTİRTEYİM BARİ
günaydın herkeseeeeee
valla biz de koltuktan tutunup ayakta duruyoruz 2adım da sıralıyoruz ayakta durdurunca 4 5 sn kadarda duruyo ama öle aman aman bi yürüme çabası yok elimden tutun yürütün diyooo
emekleme işi sürünme emekleme arası hiç de geliştirmek istemiyo böle heryere gidiyo sıpamm
süpürgede korkmak bi yana bayılıyo çağatay peşimde fırfır hele çamaşır mak . açık görmesin öle bakıyo şaşkın şaşkın
bu ara dans etmeyi öğrendik hareketli şarkılarda hop hop zıplıyo elleriyle bişeyler yapıyo tel sarar daki gibi maymunnn
alma demeyi öğrendi ama baba diyemedi hala
oyuncaklarını vermiyo elinden bi keere emziğini ben aldım ağzıma kıyamet koptu çok sinirlendi önceden gülerdi
zaten babasının yanında yatınca beraber bana al al diyo gidelim istiyo kıskançç
işte böle
VAY ÇAGTAY BEY OYNAMAYADA BAŞLAMIŞ MAŞALLAH OGLUN COK KISKANÇ OLUCAK SEMACIM KIZ ARKADAŞLARI YANDIaklinialirimsmile
ben avent magic aldım 27 tlya canım ama çok seviyor benim oğlum ondan içmeyi,kızlar alıştırma bardağı almayı düşünüyorum ne aldınız ne kadara dün baktımda 25ten aşğı yokkk öyle mi yoksa bizim burda mı öyle pahalı
Yasemincim hiç aklıma gelmemişti benim sağol canımBALONLARA DİKKAT EDİN HANIMLAR ÇÜNKÜ BOYALI OLUYOR AGIZLARINA ALMALARINA İZİN VERMEYİNyerimseniben
B]VAY ÇAGTAY BEY OYNAMAYADA BAŞLAMIŞ MAŞALLAH OGLUN COK KISKANÇ OLUCAK SEMACIM KIZ ARKADAŞLARI YANDIaklinialirimsmile[/B]
Diş çıkartıcak galiba semoşum iyiyiz sen nasılsın? yaramaz oğlun nasıl?emoşummmm yusufum kayram nasıl
diş çıkartıyo olabilirmi emel emmek istememesi ondan olabilir bi de bu ay bebekler emmeyi reddedebilirlermiş
çağatay da inat ettti ama annesi daha çok inat edince düzeldii
çok sinir oluyorum canım , eşime konuş annenle sen söyle dedim,emelcim benim kaynanamda yemiyorsa öyle bırakıyor yavrumu değişik şeyler yedirmeyi hiç denemiyor.Dolabım bir sürü kavanoz maması dolu.Ama ağzını açınca 5 çocuk büyütmüş.
buarada ben kulağını 1 yaşında deldiricem inşallah.
semoşum benim kızım da beşiğinde kendi kendine uyuyor beşiğine koyup sadece üstünü örtüyorum o kadar ama ben illa şu satte uyusun demiyorum baktım 10 dk sora uyumamış alıp yanımıza getiriyorum bence uyutmaya ısrar etme uykusu gelince gözlerini ufalıyor bizimki beşiğe koyunca 1 dk da uyuyor .uyanıncada ağlamıyor beşiğiyle battanesiyle felan oynuyor bide ge ge ge diye bağırıyor bende gidip kızımı alıyorum. Işte böylee
semoşum benim kızım da beşiğinde kendi kendine uyuyor beşiğine koyup sadece üstünü örtüyorum o kadar ama ben illa şu satte uyusun demiyorum baktım 10 dk sora uyumamış alıp yanımıza getiriyorum bence uyutmaya ısrar etme uykusu gelince gözlerini ufalıyor bizimki beşiğe koyunca 1 dk da uyuyor .uyanıncada ağlamıyor beşiğiyle battanesiyle felan oynuyor bide ge ge ge diye bağırıyor bende gidip kızımı alıyorum. işte böylee
ayy gözün aydın canım teyze çocukları kardeş sayılır yani görümceyi sallama at gitsin benimkide şimdiden yalakalanıyo kendi 2. bebeği yapcak mış benim kızımın küçülenlerini istiyo tabi kıımınkileri hep annem aldı kendi ne aldıysa
Ayşe gözün aydın canım, yeni bebişler geliyormuş,
benimde halamın kızı ne hamileliğimde ne doğumumda aradı, şimdi o doğum yaptı ben aradım, çok utanmış hatasını anladı
Sende vereyim diye yem at, zamanı gelince de onların aldıklarından 2-3 takım eskilerden vergitsin.
Saol Emelcim. Benimkinin utanacağını hiç sanmıyorum, eşim aramış tebrik için bu onlara yeter, utanacağını bilsem hiç durmam hemen ararım.:lepi:
[/url][/IMG]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?