2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bizimki çok seviyor balonu, mıncıklıyor emiyor hatta memeye mi benzetiyor ne :))))
sadece bir kere uçan balon getirmiş halası ondan çok korktu saatlerce ağladı
BALONLARA DİKKAT EDİN HANIMLAR ÇÜNKÜ BOYALI OLUYOR AGIZLARINA ALMALARINA İZİN VERMEYİNyerimseniben

valla kıskanç mı olcak bilemem de beni kıskandığı kesin
odadan çıkınca babasına bakıp bakıp ağlıyooo
adam kıskançlıktan çatlıcakk

ya bi de çok imreniyorum
çağatay asla benle yatmak istemiyo babasıylada yatmıyo
hep tek uyudu ondan sanırım
bi de elacıkdı galiba yürüteçde uyuuştu
pınarın batuş da mama sandalyesinde uyumuş

allah aşkına bu çocuklar nasıl kendi kendine uyur
benim ki uykusuzluktan ağlama krizine giriyo yine de uyumuyo tamam ben uyutunca uykusu ii ama artık kendi uyusun ayakta uyumasından dolayı topuklarım sızlıyo yürürken
gece de zor dalıyo uykuya 8:30 da başlıyoz artık 10 mu olur 10:30 mu allah bilirrr
eskiden 9 dedimmi uyurdu böle baygın vaziyette nerdeeee şimdi öle uyku
karnı tok altı temiz oda sıcaklığı çok güzel ama dalamıyo

biri bişe sölesin nasıl kendi kendine uyurrr

emoşummmm yusufum kayram nasıl
diş çıkartıyo olabilirmi emel emmek istememesi ondan olabilir bi de bu ay bebekler emmeyi reddedebilirlermiş
çağatay da inat ettti ama annesi daha çok inat edince düzeldii

emelcim benim kaynanamda yemiyorsa öyle bırakıyor yavrumu değişik şeyler yedirmeyi hiç denemiyor.Dolabım bir sürü kavanoz maması dolu.Ama ağzını açınca 5 çocuk büyütmüş.

eminecim çok geçmiş olsun.benim kızımda gece çok uyanıyor bizim ailede de anemi var.bende kanına baktırayım bi.

sema benim kızımda kendi kendine uyumuyor.ayakta değil ama beşikte salla salla gecede salla salla

buarada ben kulağını 1 yaşında deldiricem inşallah.

yasemincim yara falan yok kızarıklıkta yok arada ceviyorum iyi şimdilik yani.agrı falanda yapmıyo yoksa elletmez kulagını

kızlar alıştırma bardağı almayı düşünüyorum ne aldınız ne kadara dün baktımda 25ten aşğı yokkk öyle mi yoksa bizim burda mı öyle pahalı
ben avent magic aldım 27 tlya canım ama çok seviyor benim oğlum ondan içmeyi,
birde çalkalasan bile damlatmıyor sadece çocuk çekince geliyor

Yasemincim hiç aklıma gelmemişti benim sağol canım

emoşummmm yusufum kayram nasıl
diş çıkartıyo olabilirmi emel emmek istememesi ondan olabilir bi de bu ay bebekler emmeyi reddedebilirlermiş
çağatay da inat ettti ama annesi daha çok inat edince düzeldii
Diş çıkartıcak galiba semoşum iyiyiz sen nasılsın? yaramaz oğlun nasıl?
dönem dönem oluyor böyle iştahsızlığı, geçicek diye umut ediyorum
çünkü geçen ay çokta güzel yiyordu , hastalık diş üstüste geldi hepsi

çok sinir oluyorum canım , eşime konuş annenle sen söyle dedim,
telefonda soruyorum çorba yedimi yemedi, yoğurt yedimi yemedi diyor, kavanozlardan yedimi yemedi diyor ama evde bakıyorum kapağı bile açılmamış yoğurtla kavanoz mamasının denememiş bile yani,
çorba yemeyince bırakmış aç duruyor yavrum

geçmiş olsun dilekleriniz için teşekürler kızlar ela uyudu temizlik yapıyorum bitiyo mutfğı süpürürken uyuyo yürüteçte ama uyku saati oluyoo iyi oluyo havada süper öğlen sonu yemek yapııp dışarı çıkalım bali güneş alsın yavrummm avent bqktım bide bebdorun oda 20 küsürdü burada 2 yer var mecbur gibiyim valla yok biryer gidiyoz alıyoz mecbur fiyat istediğini oynuyo

kızlar aradım evi oğlum kahvaltısını yemiş, uyumuş uyanmış, yoğurdunuda yemiş maşallah oğluma alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
eşim konuştu herhalde annesiyle, yoğurdunu bile yedirmiş,
iyileşiyor galiba çok şükür
içim rahat çalışabilirim artık

semoşum benim kızım da beşiğinde kendi kendine uyuyor beşiğine koyup sadece üstünü örtüyorum o kadar ama ben illa şu satte uyusun demiyorum baktım 10 dk sora uyumamış alıp yanımıza getiriyorum bence uyutmaya ısrar etme uykusu gelince gözlerini ufalıyor bizimki beşiğe koyunca 1 dk da uyuyor .uyanıncada ağlamıyor beşiğiyle battanesiyle felan oynuyor bide ge ge ge diye bağırıyor bende gidip kızımı alıyorum. işte böylee

maşallah canım

maşallah canım, ne kadar sakin bir bebeğin var nazar değmesin

şeremim arkadaşım özel mesajın kapalı sanırım mesaj gitmiyor
teşekkür ederim :1hug:

Bugün 2 tane hamilelik haberi aldım, ablam ve görümcem hamileymiş, oğluma kardeş geliyor çok mutlıuyum. Ama görümcemi tebrik için aramıycam oda beni aramamıştı çünki, hep derler ya keser döner sap döner gün gelir hesap döner diye.

ayy gözün aydın canım teyze çocukları kardeş sayılır yani görümceyi sallama at gitsin benimkide şimdiden yalakalanıyo kendi 2. bebeği yapcak mış benim kızımın küçülenlerini istiyo tabi kıımınkileri hep annem aldı kendi ne aldıysa

bide benim kızım doğduğundan beri maşallah pek sakin aşılardan sonra gezmeye bile gidiyorduk ne bi ağlama ne bi ateş ay kuzum ya ama ben büyüyünce sessiz olmasın istiyom hakkını savunsun mıy mıy insan olmasın ya bana sakin olsun ama dışarıya arsız olsun ben çok çektim sessizliğimden

Ayşe gözün aydın canım, yeni bebişler geliyormuş,
benimde halamın kızı ne hamileliğimde ne doğumumda aradı, şimdi o doğum yaptı ben aradım, çok utanmış hatasını anladı

Sende vereyim diye yem at, zamanı gelince de onların aldıklarından 2-3 takım eskilerden vergitsin.

Ayşe gözün aydın canım, yeni bebişler geliyormuş,
benimde halamın kızı ne hamileliğimde ne doğumumda aradı, şimdi o doğum yaptı ben aradım, çok utanmış hatasını anladı

Saol Emelcim. Benimkinin utanacağını hiç sanmıyorum, eşim aramış tebrik için bu onlara yeter, utanacağını bilsem hiç durmam hemen ararım.:lepi:

gözün aydın cnmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…