özüldüm cnm hayırlısı olsun
Üzülme canım, ben zaten süresiz doğum iznine çıktım ve oradaki işyerimden 100 km uzağa taşındık geri dönmeyecektim zaten. Ama insanın işi olmaması düşüncesi kötü tabiki.
bebişini büyütürsün sonra başlarsın bende nasip olursa seneye düşünüyorum ama eşim istemiyo bakalım 2 yaşına gelsin bi diyorum
cnm bizimde uyku problemimiz var diye doktora gittk ilk sorduğu gece ne veriyosun gece doymuyosa uyanır dedi ama ben devam sütü toz olandan veriyorum 12de bide 5te kalkar akşam 9buçuk gibi kaşık maması yer yemesi iyi ama kansızlık varmış oda uyku problemi yaparmış kan surubuna başaldık 2 gündür iyiyiz bakalım maşşalahh[/QUOTE
canım kaç cc verıyosun gece?ben 180 cc verıyorum sabah 8.30 a kadar uyuyo.
kıymamam sizeee.çok geçmiş olsun.opuyorumnanaktangünaydın kızlar, elif de ben de çok hastayız
Anaokulu öğretmenimisin yoksa?
Ne güzel olur valla göz önünde.
cnm bizimde uyku problemimiz var diye doktora gittk ilk sorduğu gece ne veriyosun gece doymuyosa uyanır dedi ama ben devam sütü toz olandan veriyorum 12de bide 5te kalkar akşam 9buçuk gibi kaşık maması yer yemesi iyi ama kansızlık varmış oda uyku problemi yaparmış kan surubuna başaldık 2 gündür iyiyiz bakalım maşşalahh[/QUOTE
canım kaç cc verıyosun gece?ben 180 cc verıyorum sabah 8.30 a kadar uyuyo.
kıymamam sizeee.çok geçmiş olsun.opuyorumnanaktan
cnm gece 180cc yada 210 cnm kaşık mamasını çok yediyse 180 yapıyom
benim kızım en fazla 150 içer mamayı
maşşlah sizinkiler ne güzel yiyo yaben 120 ila 100 arası veriyom yinede benimki maşllah kilolu almasın diye 120 ye 100 indirdim sizinkiler nasıl kiloları
Geçmiş olsun canım, gripmi oldunuz, ecemin bir tarifi vardı bana çok iyi geldi ıhlamur evde ne meyva varsa elma ayva kabuklarıyla doğra içine biraz tarçın limonuda kabuğuyla doğra hepsini kaynat demlenince bal karıştırıp iç, çok iyi geldi biz ana oğul içtik hepgünaydın kızlar, elif de ben de çok hastayız
Ayşecim kanunen 2 gün işe gitmedin diye çıkaramazlar, 3 gün olması lazım, onda bile önceden noterden 2 kez ihtar göndermeleri lazımKızlar bugün bir posta aldım, mazeretsiz 2 gün işe gitmedim diye kıdam ve ihbarı fesh etmişler
İşsizler ordusuna bende katıldım :)
15 günlük yıllık izin ücretimi yatıracaklarmış lütfettiler.
çok mama yemiştir annesi, bişey olmaz inşallah mis kokulu prensesine :)ela sabahtan beri 4 kakasını yaptı ve sonucu hiç böyle görmemiştim dışatı çıkmış heryere çıkmış poposunu yıkıcaktım baktım olmadı banyay ısıtıcıyı getirip yıkadım uzun zamndır babasıyla içerde yıkıyoduk yanmıyo kalorferler havada soğuk inş hasta olmaz mis koktu prensesimm
Canım bayadır yoktun özledik, maşallah prensesine, benim oğlumda cicibebeli karışımları sevmiyor, büyüdülerde damak zevkleri oluştuselam zkıalr.. ne zamandır topiğe gelemdim.. naılsınzı.. geçmişe bakamdım pek vakit yok.. bizi iyiyi.z. ilk incimiz 1 ay olcak nerdeyse çıkalı.. baya hareketlendik.. bugünde 9 ayı bitiridk şükürler oslun.. kontrolümüz vardı..
kilomuz 9.700 gr boyumuz 71 cm. baş çevremizde 44 cm olmuş.. şimdilik bşiraz dişten dolayı iştahsız ve huyusuuz.. birde damak tadımzı oluştu.. karışık kahvlatı yemiyoruz
yourdu sevmiyoruz malesef:canı siterse binde bir zar zor yiyor.. bisküvili falan o kdar..muhallebiylede arazmı pek yok sütümüzde bitit bitiyor.(en sevdiğimiz ev yemekleri ve tuzlu tarzı çorbalar.. o kadar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?