2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Üzülme canım, ben zaten süresiz doğum iznine çıktım ve oradaki işyerimden 100 km uzağa taşındık geri dönmeyecektim zaten. Ama insanın işi olmaması düşüncesi kötü tabiki.

bebişini büyütürsün sonra başlarsın bende nasip olursa seneye düşünüyorum ama eşim istemiyo bakalım 2 yaşına gelsin bi diyorum

bebişini büyütürsün sonra başlarsın bende nasip olursa seneye düşünüyorum ama eşim istemiyo bakalım 2 yaşına gelsin bi diyorum

Benimde eşim istemiyor ama evde canım sıkılıyor. Düzgün bir işyeri bulursam giricem inşallah. Piyasa gerçekten çok kötü eşlerin istememesine hak veriyorum doğrusu.

ben kızımıda yanımda götürürüm diyorum ama özele başlarım zaten belki aynı sınıfta bile oluruz ne güzel olur gözümün önünde

maşşlah sizinkiler ne güzel yiyo yaben 120 ila 100 arası veriyom yinede benimki maşllah kilolu almasın diye 120 ye 100 indirdim sizinkiler nasıl kiloları

9450 di en son almamış sanırım evde ölçüyom ama aynı gibi çok haretli açıkıyo herhalde

ela sabahtan beri 4 kakasını yaptı ve sonucu hiç böyle görmemiştim dışatı çıkmış heryere çıkmış poposunu yıkıcaktım baktım olmadı banyay ısıtıcıyı getirip yıkadım uzun zamndır babasıyla içerde yıkıyoduk yanmıyo kalorferler havada soğuk inş hasta olmaz mis koktu prensesimm

selam zkıalr.. ne zamandır topiğe gelemdim.. naılsınzı.. geçmişe bakamdım pek vakit yok.. bizi iyiyi.z. ilk incimiz 1 ay olcak nerdeyse çıkalı.. baya hareketlendik.. bugünde 9 ayı bitiridk şükürler oslun.. kontrolümüz vardı..
kilomuz 9.700 gr boyumuz 71 cm. baş çevremizde 44 cm olmuş.. şimdilik bşiraz dişten dolayı iştahsız ve huyusuuz.. birde damak tadımzı oluştu.. karışık kahvlatı yemiyoruz
yourdu sevmiyoruz malesef:canı siterse binde bir zar zor yiyor.. bisküvili falano kdar..muhallebiylede arazmı pek yoksütümüzde bitit bitiyor.(en sevdiğimiz ev yemekleri ve tuzlu tarzı çorbalar.. o kadar..

sğtğm azaldığı için sabahları bende 150 cc mama veriyorum.. işte olduğu kadarda gündüz iki kez en fazla emiyorama ne emiyor bilmiyorumbu gidşle artık ammaya devam edeceğiz

günaydın kızlar, elif de ben de çok hastayız
Geçmiş olsun canım, gripmi oldunuz, ecemin bir tarifi vardı bana çok iyi geldi ıhlamur evde ne meyva varsa elma ayva kabuklarıyla doğra içine biraz tarçın limonuda kabuğuyla doğra hepsini kaynat demlenince bal karıştırıp iç, çok iyi geldi biz ana oğul içtik hep

Ayşecim kanunen 2 gün işe gitmedin diye çıkaramazlar, 3 gün olması lazım, onda bile önceden noterden 2 kez ihtar göndermeleri lazım
Eşimede sordum mali müşavir benim eşim öyle söyledi
sen şirketle konuşup kıdem ve ihbarını talep edebilirsin,
yada mahkemeye başvurup işe iade isteyebilirsin
Bence görüş niye paranı bırakçaksınki öyle insanlara

çok mama yemiştir annesi, bişey olmaz inşallah mis kokulu prensesine :)

Canım bayadır yoktun özledik, maşallah prensesine, benim oğlumda cicibebeli karışımları sevmiyor, büyüdülerde damak zevkleri oluştu yerim ben bu kuzuları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…