2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar bu saate kadar yattı kızımla yatak keyfi yaptık zemuszemus
hepinizin kandilini kutluyorum ALLAH dualarınızı kabul etsin

arkadaşlar herkezin mevlüt kandilini kutluyorum bebeklerinizi öpüyorum....
Bende çalışan anneler kervanına katıldım.Şimdilik annemde kalıyorum eşim akşamları geliyo ve yemek yiğip gidiyo biraz zor geçiyo günlerim annemlerde bilgisayar yok size yazamadım iş yerindede ortamım müsait diil....
hepinizi öpüyorum

kızlarr geçmişin tamamını okuyamadım bayadır girmemişim demekki hasta olan bebişlere ve annelere geçmiş olsun batuhanında 4 dişi aynı anda çıktı bi haftadır patır patır diş çıkıyo vallakaydirigubbakcemile2

hayırlı olsun incileriniz opuyorumnanaktan

emelcim sizde diş var mı biz mi kaldık yoksa dişsizzemuszemus

ooo maşallah hızlı delikanlıya, hayırlı olsun incileriniz

emelcim sizde diş var mı biz mi kaldık yoksa dişsizzemuszemus
3 tane çıktı canım üçüde alttan ama , doktor biraz ters olmuş, üsttekiler sonra gelcek dedi :)
olsun sizinde çıkar eninde sonunda , geç olsun güç olmasın dimi

kızlar nerdesinizz semracım üzülme bi anda farkı kapatır bende üzülüyorum bak fark kapandı bile:)

kızlar günaydın hepinize haftalardır giremiyorum 300 -400 sayfa birikmiş yeni kişiler katılmış ben artık takip edemiyorum ya çok üzülüyorm.nasılsınız ? ben pek iyi değilim kızım ha bire diş çıkartıyo alttan iki tane çıkmıştı şimdi üstten aynı anda 4 tane çıkardı hiçbişey yemiyo biberon bile almıyo anne sütü zaten yok aç aç da uyuyamadığı için geceleri hep ayaktayız gündüz de işe gidiyorum çoooook yoruldum artık.kızıma da üzülüyorum ne zormuş ya annelik.değişiklik var mı aramızda sizleri çok merak ediyorum çok öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…