2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun tatlım evet annelik çok zor ama çok güzel bebeklerimizin bu aralar diş sıkıntısı olacak hepimiz herkez çekti biz anne olarak ağlamalarına aç kalmalarına dayanamıyoruz ama elimizden hiçbişey gelmiyo inci gibi dişleri acı çekerekte olsa çıkaracaklar o ağrıları onlar çekmesin biz çekelim ama işte onlar çekecek üzülme tatlım sıkma canını çıkınca rahatlarlar onlar güldüğü zaman dünya aydınlanıyo yavrularımız bizim

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr

biz artık sallyarak uyumaktan vazgeçiriyoruz çağatayı ferber yöntemini deniyoruz
kontrollü ağlatıyoruz
dün gece tam 1 saat ağladı öle uyudu ben de ilk önce 5 sonra 8 sonra 10 sonra 15 sonra 20 dk sonra gittim yanına en son gittiğimde meme diye ağlıyodu emziğini verdim şişşşşşş dedim başını sevdim uyudu
şimdilik sadece gece uykusunda böle yapıcam daha sonra gündüz uykularında
ama o bi saat onla beraber bende ağladım çok içim acıdı
ama artık sürekli ayağımda sallayıp beyninin de onla beraber sallanmasını istemiyorum
kendi kendine uyucak ben,m oğlum
kimi bebekler 3 kimileri 5 ama en zor bebek bile 1 haftada öğreniyomuş
biz ilk akşam 1 saat ağladık bakalım bu gece ne kadar ağlıcakk

çağatay kolikli bi bebek olduğundan mecburen ayağa alıştı
başka çarem yoktu çünkü tam 3 saat kesintisiz ağlıyodu
o zaman öğretmeme imkan yoktu e sonrada kabızlık diş derken baya bi yoruldum artık topuklarım tutmuyo ağrıyo
bakalım öğrenebilcekmi
ama 15 dk sonra ben alıcam artık dedim eşim tuttu dediki o kadar ağladı bırak ağlasın bebekken daha çok ağlıyodu bende almadım sonunda uyudu

gece de mızmızlanınca kendi kendine daldı mızmızlanınca yanına gittim izledim döne döne uyudu maşallahhhh

cnm bende alıştırmak istiyorum kendi kendine uyusun artık ama bu aralar çok yoruluyo herhalde başını omzuma koyunca uyuyo ayakta uyumaz zaten hiç gece kalktı mama saatinde mamayıda içmedi ağladı ağladı biryerimi ağrıyo dedim sonra uyudu kuçağıma aldım çok açıyo ben ürtüyom daha tekmeliyo napcam bilmiyom kalın giydirsem terliyo allahım biran önce yaz gelsin hasta yapmadan :Saruboceq:

bende istiyorum ama çok zor

vallahi zor filizcim
ama yani tüm gün ayağımda beynini sallamak daha kötü
eller kundakta ağızda meme öle daha çok hapis gibi
ben artık o yatağıdna rahat rahat uyusun istiyorum
e biraz da kendimi düşünüyorum ayakta dururken topuklarıma basamıyorum
sallanıp da yatağında uyusa o da bişe ama nerdeee tam 6 7 aydır ayağımda olmuyo ama böle

slm kızlar gecmıs kandılınız mübarek olsun
semacım ne guzel zor olanı basarmısssın devamı daha kolay olur gibime gelıyor.darısı bıze ınsallah

sema ne güzel ya alıştırmışsın ben ağlayınca dayanamıyorum hiç alıştıramam o yüzden.az önce sağlık ocağına götürdüm eceyi kulak iltihabı olmuş damla verdi halbuki haftasonu doktoruna gitmiştik bişeyi yok demişti ne çabuk iltihaplandı anlamadım.zaten günlerdi aç bi de iltihap çıktı hiç yemez artık.burnu dolu gibi tosul tosul nefes alıyo serum fizyolojik verdi siz ne önerirsiniz nasıl rahtlatayım kızımı şimdiye kadar hiç hasta etmemiştik nihayet oldu.

selam kzıalr.. herkese hayırlı cumalar olsun......... semoşum bencede en yiis benim büyük kzııım tam 6 ayşına kadar ayakta sallandı. alışınca çok zor oluyor. inş bir an öcne alışır çato beyimiz öyle uyumaya..

olmposcum çok geçmiş olsun canım.. Allah acil şifalar versin kuzuna canım.. yavruların hastalığı çook zor bişey(

olmpos gecmıs olsun canım tez zamanda ıyılesır ınsallah.
semacım masallah catoyaa allah nazardan saklasın

tünaydın kızlar hasta olan bebişlerede geçmiş olsun hep bebekler aynı diş yüzünden mız mız

kızlar 13-14 martta mali müşavirlik sınavım var.Aralıkta vardı gitmedim.Bebeğimi bırakmak istemedim.Ama artık gitmek zorundayım.Çünkü haklarım ölüyor.Ama canım çok sıkkın nasıl bebeğimsiz kalıcam.Yolla beraber 3 gün diyelim.Bide sütüm giderse iyce fırsat buldukça sağıcam ama.Zaten pazar günü full sınavdayım oy oy.Canım kuzum benim ya. : ( :senağlama

bebeişlerin yemek yemesi nasıl oğllum hasta oldu yemek yemiyor beni emiyor sadece canım sıkıldı bişi yemiyor diye:içelim:

allahkolaylık versin canım senin için bebişin için çok zor ama geleceği için yapmalısın

çok zor canım allah kolaylık versin sag tabi canım gitmesin hiç olmazsa 1yaşına kadar alsınlar inş kazanırsın bol şanslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…