bebeişlerin yemek yemesi nasıl oğllum hasta oldu yemek yemiyor beni emiyor sadece canım sıkıldı bişi yemiyor diye:içelim:
elada yeni kalktı çokuyudu hayretler içindeyyim yoğurt çorbasını yiyor şimdi
allah yardımcın olsun canım kadın olmak anne olmak böyle bir şey iştea.skızlar 13-14 martta mali müşavirlik sınavım var.Aralıkta vardı gitmedim.Bebeğimi bırakmak istemedim.Ama artık gitmek zorundayım.Çünkü haklarım ölüyor.Ama canım çok sıkkın nasıl bebeğimsiz kalıcam.Yolla beraber 3 gün diyelim.Bide sütüm giderse iyce fırsat buldukça sağıcam ama.Zaten pazar günü full sınavdayım oy oy.Canım kuzum benim ya. : (:senağlama
elada yeni kalktı çokuyudu hayretler içindeyyim yoğurt çorbasını yiyor şimdi
allah yardımcın olsun canım kadın olmak anne olmak böyle bir şey iştea.s
canım ya ne pişirsem bu gün diye düşünüyordum banada fikir vermiş oldun bende yogurt çorbası yapayım kızıma bu gün teşekkür ederimŞeniz
[url=http://www.glitterfy.com/][/URL]
[url=http://www.glitterfy.com/][/URL]
kızlar günaydın hepinize haftalardır giremiyorum 300 -400 sayfa birikmiş yeni kişiler katılmış ben artık takip edemiyorum ya çok üzülüyorm.nasılsınız ? ben pek iyi değilim kızım ha bire diş çıkartıyo alttan iki tane çıkmıştı şimdi üstten aynı anda 4 tane çıkardı hiçbişey yemiyo biberon bile almıyo anne sütü zaten yok aç aç da uyuyamadığı için geceleri hep ayaktayız gündüz de işe gidiyorum çoooook yoruldum artık.kızıma da üzülüyorum ne zormuş ya annelik.değişiklik var mı aramızda sizleri çok merak ediyorum çok öpüyorum
Canım geçmiş olsun, incilerinizde hayırlı olsun,sema ne güzel ya alıştırmışsın ben ağlayınca dayanamıyorum hiç alıştıramam o yüzden.az önce sağlık ocağına götürdüm eceyi kulak iltihabı olmuş damla verdi halbuki haftasonu doktoruna gitmiştik bişeyi yok demişti ne çabuk iltihaplandı anlamadım.zaten günlerdi aç bi de iltihap çıktı hiç yemez artık.burnu dolu gibi tosul tosul nefes alıyo serum fizyolojik verdi siz ne önerirsiniz nasıl rahtlatayım kızımı şimdiye kadar hiç hasta etmemiştik nihayet oldu.
Semoşum okurken ben bile ağlıyordum , İnşallah çabucak alışır kuzucukgünaydın kızlarrrrrrrrrrrrr
biz artık sallyarak uyumaktan vazgeçiriyoruz çağatayı ferber yöntemini deniyoruz
kontrollü ağlatıyoruz
dün gece tam 1 saat ağladı öle uyudu ben de ilk önce 5 sonra 8 sonra 10 sonra 15 sonra 20 dk sonra gittim yanına en son gittiğimde meme diye ağlıyodu emziğini verdim şişşşşşş dedim başını sevdim uyudu
şimdilik sadece gece uykusunda böle yapıcam daha sonra gündüz uykularında
ama o bi saat onla beraber bende ağladım çok içim acıdı
ama artık sürekli ayağımda sallayıp beyninin de onla beraber sallanmasını istemiyorum
kendi kendine uyucak ben,m oğlum
kimi bebekler 3 kimileri 5 ama en zor bebek bile 1 haftada öğreniyomuş
biz ilk akşam 1 saat ağladık bakalım bu gece ne kadar ağlıcakk
çağatay kolikli bi bebek olduğundan mecburen ayağa alıştı
başka çarem yoktu çünkü tam 3 saat kesintisiz ağlıyodu
o zaman öğretmeme imkan yoktu e sonrada kabızlık diş derken baya bi yoruldum artık topuklarım tutmuyo ağrıyo
bakalım öğrenebilcekmi
ama 15 dk sonra ben alıcam artık dedim eşim tuttu dediki o kadar ağladı bırak ağlasın bebekken daha çok ağlıyodu bende almadım sonunda uyudu
gece de mızmızlanınca kendi kendine daldı mızmızlanınca yanına gittim izledim döne döne uyudu maşallahhhh
Allah yardımcın olsun canım , üç günlük süt stoğun varsa bebeğin için, ordada fırsat buldukça sağarsan kesilmez bence , stres daha çok etkiliyor üzülmekızlar 13-14 martta mali müşavirlik sınavım var.Aralıkta vardı gitmedim.Bebeğimi bırakmak istemedim.Ama artık gitmek zorundayım.Çünkü haklarım ölüyor.Ama canım çok sıkkın nasıl bebeğimsiz kalıcam.Yolla beraber 3 gün diyelim.Bide sütüm giderse iyce fırsat buldukça sağıcam ama.Zaten pazar günü full sınavdayım oy oy.Canım kuzum benim ya. : (:senağlama
Geçmiş olsun arkadaşım , hastayken benim oğlumda yemiyor , biz bile hastayken canımız hiç bişey istemiyor, yavrucuklar nası dayansınbebeişlerin yemek yemesi nasıl oğllum hasta oldu yemek yemiyor beni emiyor sadece canım sıkıldı bişi yemiyor diye:içelim:
yasemincim yerim ben senin zeynep defneni,
ne tatlı çıkmış öyle maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?