2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kzılar doğumgünü topiğine ismini eklemeye var mı sıralama yapayım diyorum bekleyeyim mi biraz daha bide başta olsa iyi olcak olmazsa başka topik açarız tarihler diyeene dersiniz

bebeişlerin yemek yemesi nasıl oğllum hasta oldu yemek yemiyor beni emiyor sadece canım sıkıldı bişi yemiyor diye:içelim:

geçmiş olsun canım buaralr hep aynılar diş çıkarırıken bırak bibüdden yemesin seniemmeside iyi hiçbişeyyemezselerde devam sütü veiryosan ondan ver içiyolar bazen yiyeceklerdende sıkılıyolar

elada yeni kalktı çokuyudu hayretler içindeyyim yoğurt çorbasını yiyor şimdi

öğlen uykusu sabah 7 ayaktayız cnm 1 saat felan uyurdu fazla uyudu

allah yardımcın olsun canım kadın olmak anne olmak böyle bir şey iştea.s
elada yeni kalktı çokuyudu hayretler içindeyyim yoğurt çorbasını yiyor şimdi

canım ya ne pişirsem bu gün diye düşünüyordum banada fikir vermiş oldun bende yogurt çorbası yapayım kızıma bu gün teşekkür ederimŞeniz

[url=http://www.glitterfy.com/] [/URL]

[url=http://www.glitterfy.com/] [/URL]

evetçoktatlı maşllahya yaw ayakabıları gördükçe biayyakkabı bulamadım kzızıma küçük giyiyoayaklar tombul uymuyo

Canım geçmiş olsun, incilerinizde hayırlı olsun,
bizdede var kulak iltihabı antibiyotik kullandık
birde burnunu açmak için coldmix diye bir damla var bitkisel, yastığına yada yakasına damlatıyorsun, nefesini açıyor mışıl mışıl uyuyor, tavsiye ederim, doktoruna da sor istersen

Semoşum okurken ben bile ağlıyordum , İnşallah çabucak alışır kuzucuk
ama doğru yapmışsın bence , ayakta sallamak ağlamasından daha kötü

Allah yardımcın olsun canım , üç günlük süt stoğun varsa bebeğin için, ordada fırsat buldukça sağarsan kesilmez bence , stres daha çok etkiliyor üzülme

bebeişlerin yemek yemesi nasıl oğllum hasta oldu yemek yemiyor beni emiyor sadece canım sıkıldı bişi yemiyor diye:içelim:
Geçmiş olsun arkadaşım , hastayken benim oğlumda yemiyor , biz bile hastayken canımız hiç bişey istemiyor, yavrucuklar nası dayansın

Kızlar tünaydın mı diyim bu saatte, bizim yeni dişlerimiz gelcek galiba, çok ağladı saatlerdir yeni uyudu, hep dişini kaşımak istiyor , inşallah çabuk çıkarda rahatlar yavrum

kızlar akşama ne yemek yapçaksınız , pırasa var ama yemez benim kocam,
bıktım ne pişirceğimi düşünmekten

merhaba kizlar benimde oglum ayakta sallayarak
uyuyo bende alistirmak istiyorum kendisi kendine yatsin
ama ben dayanamamki aglamasina ama mecbur alismalari lazim bende hafta sonu gecsin pazartesi baslim bakalim ne olacak alisir insallah
hafta sonu esim burakmaz hayatta

merhaba benimde 2 haziran 2009 doğumlu bir oğlum var. 6 ay anne sütü aldı şimdi herşeyi yiyor birde biberon maması alıyor süte geçmedim henüz geçsem mi acaba mamalar gdo lu diyorlar ya kafam karışık

semacım tebri ediorum seni
hasta bebişlere geçmiş osun benim oğlanda hiç uyumı gce şuandada çok mızmız hiç bişey yemiyo

bende ceylini beşiğinde sallıyorum ama artık kendi kendine uyusun istiyorum denesem mi bende acaba dayanabilir miyim. ceylin kolik yaşamdığı için çok ağlayan bi bebek olmadı. alışkın değilim ağlamasına o yüzden 3,-5 sn ağlasa bile hemen alırım dayanamam ağlamasına bu akşam bi denemeye çalışayım bakalım ama dayanamayacağım kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…