2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

meraba herkese, uzun zamandır yazmıyodum ama ferber ile ilgili yazmak istedim, kızlar ağlamasına dayanamayacaksanız sakın denemeyin, huyları iyice bozulıyomuş sonra, bu teknik için çok kararlı olmak gerekiyo

meraba herkese, uzun zamandır yazmıyodum ama ferber ile ilgili yazmak istedim, kızlar ağlamasına dayanamayacaksanız sakın denemeyin, huyları iyice bozulıyomuş sonra, bu teknik için çok kararlı olmak gerekiyo
sanırım eşler birbini frenlemeli bu durumda zor bi yöntem gerçekten ama bugün deneyeceğim

beşiğinde sallıyoum ama istemiyorum sallanmasını
yarın öbür gün izne gittiğimiz de beşik yok nerde sallayacağım bu zamana kadar ayağımda sallamadım yaşında mı alıştırayım sallamaya. şimdi kendi kendine uyumazsa alışmazsa izne gittiğimde kayıvalide de falan diyecekler ayagımızda sallayalım ki ben asla ve asla istemiyorum daha hiç sallamadım ayakta... bu yüzden beşikte de sallanmaması lazıma.s

ferber yöntemiyle uyuttum kuzumu
önce banyo yaptırdım muhallebisini yedirdim yatırdm geldim 2 dk sesi çıkmadı sonra mızırdanmaya başladı 5 dk sonra gittim beni görünce daha çok mızırdandı eeeee dedim tekrar çıktım odadan
ağlamaya başladı zor tututorum kendimi ama zaten yalancı ağlamalar ağlıyo susuyo biraz bekliyo yine ağlıyo 5 dk geçti dayanamayıp gidecektim tam yanına en azından kapıdan uzaktan bakayım diye tam kapıya geldim sustu geri döndüm ses gelmedi bi daha 10 sonra gittimki uyumuş meleğim:ecrin_bebek:
10 dk içinde uyudu hemde öyle çok ağlamadı
beşiğinde sallasam yarım saat salladım en az oyun yapar uyumazdı

günaydın herkese iyi hafta sonları
biz yanlızız kısımla babamız nöbetçi akşma misfrimiz gelcek

kızlar günaydın başarı dilekleri için teşekkürler.Benim bebeğimde sallanarak uyuyor.ama beşikte

slm kızlarr
aysecım ne guzel ılk gecenızde hemen uyumus ceylin bızım kız emzık kullanıyr agladıkca emzıgı düşecek dahada aglayacak ama bende deneyecm bugun bakalım ne olacak sonuc

ben biryere kalmaya gittin mi park yatağımızı götürüyorum oda sallanıyor buarada.ben ağlatamıyorum malesef dayanamam.Zaten işe giderken biz çıkarken ağlıyor.Bide gecelerimi ağlatayım.Alışır inşallah zamanla.Beşiğimiz beynini sallayacak kadar hızlı sallamıyor çok şükür.Hamakta sallanmaktan bir farkı yok.

slm kızlarr
aysecım ne guzel ılk gecenızde hemen uyumus ceylin bızım kız emzık kullanıyr agladıkca emzıgı düşecek dahada aglayacak ama bende deneyecm bugun bakalım ne olacak sonuc
canım benimki de emzik kullanıyor ama düşürmedi zaten öyle çok aglamadı mızırdandı.
bugün 7.30 da kalktı saat onda yine beşiğine yatırıp geldim ben odadan çıkarken ıhıhı dedi ve 5 dk dolmadan uyudu maşallah

kız dön çok kötüü bişey oldu eşim yemeğe geldi habersiz bende bişeyler hazırlayım dedim elada mama sandalyesinde oturuyo önünde tepsi varken bağlamıyodum kemeri neyse babamızda yanında sözle int başına oturmuş benimde arkam dönük tabi ağlıyodu alın beni diye bir ses geldi köt diye arkamı bi döndüm ela yerde mama tepsisinin üzerine kapaklanmış aldım hemen sakinleştirmeye başladım bişey oldu diye çok korktum ağlaması kesildi biraz bi baktım ağzından kan geliyo dişi yok ama diş etleri patlamış herhalde kanadı baya babamızda olmaz bişe diyip durdu ben int olsaydım demediğini bırakmazdı geçti amabaya korktum verilmiş sadakamız varmış allah korudu yüzüne eline koluna bişey olamadı iyiki

ah geçmiş olsun canım yaa

ay tatlım çok çok geçmiş olsun

ele geçmiş olsun canım
ceylin az önce yine kendi kendine uyudu maşallh bu kadar kolay olacağını inanmıyordum o kadar mutluyum ki

elacım çok gecmıs olsun canım rabbım korumus mınık elamızı.
aysecım masallah dıyeyım ceyline ne kadar guzel hemen alıstı.kac saatte bır uyutuyorsun canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…