sanırım eşler birbini frenlemeli bu durumda zor bi yöntem gerçekten ama bugün deneyeceğimmeraba herkese, uzun zamandır yazmıyodum ama ferber ile ilgili yazmak istedim, kızlar ağlamasına dayanamayacaksanız sakın denemeyin, huyları iyice bozulıyomuş sonra, bu teknik için çok kararlı olmak gerekiyo
canım benimki de emzik kullanıyor ama düşürmedi zaten öyle çok aglamadı mızırdandı.slm kızlarr
aysecım ne guzel ılk gecenızde hemen uyumus ceylin bızım kız emzık kullanıyr agladıkca emzıgı düşecek dahada aglayacak ama bende deneyecm bugun bakalım ne olacak sonuc
ah geçmiş olsun canım yaakız dön çok kötüü bişey oldu eşim yemeğe geldi habersiz bende bişeyler hazırlayım dedim elada mama sandalyesinde oturuyo önünde tepsi varken bağlamıyodum kemeri neyse babamızda yanında sözle int başına oturmuş benimde arkam dönük tabi ağlıyodu alın beni diye bir ses geldi köt diye arkamı bi döndüm ela yerde mama tepsisinin üzerine kapaklanmış aldım hemen sakinleştirmeye başladım bişey oldu diye çok korktum ağlaması kesildi biraz bi baktım ağzından kan geliyo dişi yok ama diş etleri patlamış herhalde kanadı baya babamızda olmaz bişe diyip durdu ben int olsaydım demediğini bırakmazdı geçti amabaya korktum verilmiş sadakamız varmış allah korudu yüzüne eline koluna bişey olamadı iyiki
kız dön çok kötüü bişey oldu eşim yemeğe geldi habersiz bende bişeyler hazırlayım dedim elada mama sandalyesinde oturuyo önünde tepsi varken bağlamıyodum kemeri neyse babamızda yanında sözle int başına oturmuş benimde arkam dönük tabi ağlıyodu alın beni diye bir ses geldi köt diye arkamı bi döndüm ela yerde mama tepsisinin üzerine kapaklanmış aldım hemen sakinleştirmeye başladım bişey oldu diye çok korktum ağlaması kesildi biraz bi baktım ağzından kan geliyo dişi yok ama diş etleri patlamış herhalde kanadı baya babamızda olmaz bişe diyip durdu ben int olsaydım demediğini bırakmazdı geçti amabaya korktum verilmiş sadakamız varmış allah korudu yüzüne eline koluna bişey olamadı iyiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?