2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım hergün 5 dk sonra gitme belki daha erken uyuyucak ilk gün 5 sonra 10 sonra 15 gibi
ben bugün 20 dk sonra gittim
sonra gittim uyumuştuu

maşallah ceylinime allah nazarlardan saklasın [/QUOTE]

o beni görmedi zaten semoş kapını aralığından baktımyerimseniben

canım hergün 5 dk sonra gitme belki daha erken uyuyucak ilk gün 5 sonra 10 sonra 15 gibi
ben bugün 20 dk sonra gittim
sonra gittim uyumuştuu

maşallah ceylinime allah nazarlardan saklasın

o beni görmedi zaten semoş kapını aralığından baktımyerimseniben[/QUOTE]

okiş tatlım afferin kıızıma benim ceylinime maşallahhhhhopuyorumnanaktan

ah emelim keşke emerek uyusaaa
emmek bizim için şarkı sölemek anneyi bunaltmak demek sadece sabah ve gece ii emiyo diğer vakitler 4 5 dk kadarrr

niye emmek istemiyoki ek gıdaları güzel yiyor mu semoş ceylinde emmeye çok düşkün her şeyin üstüne bi emiyo
çö ç<v. ffbzcdb

bunları oğluşum yazdı kucağımda , merhaba diyo teyzoşlarına :)

hoşgeldin yusuf kayra emelcim iyi günler kullansın inş.

niye emmek istemiyoki ek gıdaları güzel yiyor mu semoş ceylinde emmeye çok düşkün her şeyin üstüne bi emiyo
[/B]

canım ek gıda da sorun yok da porsiyonları tutturamıyoz az versem ağlıyo gene emmiyo istediği kadar yiyince tıka basa doluyo
zaten soğdu doğalı çok düşkün değillll
gece düşüyo meme peşine spa
dikkati dağılıyo gündüz şekerrr etrafa bakmaktan emmek istemiyoo

aman günü gününü tutuyomuki bunlarınnn

çok şeker ya ceylinde ben ah desem ağlıyo hiç kıyamıyo bişey oldu sanıyo
masus ağlıyomuş gibi yapıyorum nasıl ağlıyo babası yapıyo ona ağlamıyo bozuluyo babamızdakaydirigubbakcemile3

yok anam benimki ellerimi yüzüme koyup ağlıyorum vuruyo elime elimi ısırıyo
ağlıyo gibi apınca dikkatli dikkatli bakıp gülüyoooo
ama odadan çıkmamla ağlaması bir babası olsa da ben orda olmalıyım bay bay yapıyom çene büzülüyooo

bi de babası bana sarılırsa itiyo babasını al diyo a a a anne ayy diyo kapıdan çıkarkende geeeeeeeeeeee diye ağlıyooo

ikizler burcu ama yükselen boğa sanırım bu inat ordan geliyoo

inşallah büyüdükçe düzelir canım, ergoisviçre , kaç sene ödeyeceğimizi tam bilmiyorum , öğrenirim ayrıntlarını söylerim düşünürsen

gece emmesi iyi değil diyorlar büyüdükçe ama ben bırakamam zaten gündüzde içmiyor ben işteyken, sadece gece uyumadan önce emiyor

[/B]
sağol canım opuyorumnanaktan

semoşum ceylin yengeç fazlasıyla hassas duygusal odandan ben deçıkamıyorum wc ye gidip gelene kadar yıkıyor ortalığı babasıyla sarlalım sarmaş dolaş görsün kıskanıyo ağlıyo kucağımda başka çoçuk görsün ağlıyo tam bi yengeç burcu
evde olmayı severmiş o yönde tutmuyo gezmeyi çok seviyor genelde de geziyoruz bi çok hareketli uyku sersemi değilse kucağımda 1 dk oturmaz bende otursun gögsüme yaslasın koklayıp öpeyim diyorum ama turmuyoki atlıyo sağa sola geriye

ay başlarım febere mahvetti benı( hadı dedım eşime deneyelim yıkadım derini bıraz emdı falan yatırdım.ay yaaa yavrum 15 dk durmadan ağladı ne ağlamak ama:gitme: ben de ağladım onunla beraber.dayanamayıp aldım maalesef.bı 10 dk daha içini çeke çeke ağladı sonra uyudu memede.şimdi bızım yatakta uyuyo.ya bı de bu da çıktı.15-20 gundur bizim yatağa dadandı.bızımle uyuyo yatağına göturup bırakıyoruz sabaha karşı gene uyanıp yanımıza yatıyo.

günaydın iyi pazarlar.eminecim elaya çok geçmiş olsun.Neslihancım batuhana geçmiş olsun canım.Bizde hafif grip gibiyiz.Burnumuz tıkalı hafif öksürüyoruz sanki ama.Taklit mi yapıyor gerçekten mi öksürüyor anlayamıyorum malesef.Yalancı çoban misali

slm kzılar akşam 8de ateşimiz çıkmış gibi geldi ölçtüm 38.3 dolven verdim ılık suyla sildim yarım saat sonra düştü gece 2 de ağlayarak uaynadı bir baktım ateşine 39 colpol verdim 1satt oldu düşmedi hatta bi ara 39.2 felan oldu çok korktum eşimde neöbetçiydi teyzemin kızı gelmişti dün oda hemşirelik okuyo onu kaldırdım düşmeyince 4kadar soyduk ince seylerle durdu hep ılık suyaptık tanponladık 36 düştü ama sabaha kar 10dk biknt ettim çok kötü diş herhalde ağzının suyu akıyo çok eli kulağında dişleri çıkarsakta kurtulsak bi ateş çok kötü anneolmakçok zor annemin kıymetini daha çok anlıyorummmm cnm annem benim

elaya geçmiş olsun annesi
inşallah tez çıkarır bizim 2nci dişte oldu ateş bi daha da olmadı
ama o ara bronşit olmuştu kuzucum

yatırım bıdığı ağlıyo bakalım ne kaadar da uyuyucakkk
içim eridi yahuuuu 4ncü akşammm nerdeeee heemen uyumakkk

selam kızlar benim bebişimin de uyku düzeni henüz yok. Uykusuzluktan başıma ağrılar giriyor. Benim bebeğim emzikle uyuyor ve gece saat başı kalkıyor emzik alıyor. Ve sabah saat 5.30 da ayakta. Uykusunu alamadığı için de mızmız oluyor sürekli gözlerini ovuşturuyor. Sizce ne yapmalıyım. Artık dayanılmaz olmaya başladı çünkü. önceleri saat 9 da uyutuyordum şimdi sabah geç kalksın diye 10-11 gibi uyutuyorum ama bişi değişmedi yine sabah erken kalkıyor. Ve gece yine uyanıp emmek istiyor ya da emzik istiyor.

merhaba arkadaslar...uzun zamandır yazamıyorum ama takıpteyım...ferber yöntemını denıyorsunuz sanırım...arkadaslar bebegım yenı dogdugunda bu tarz yontemlerle cok ugrastım...ama benım ıcım kaldırmıyor oyuzdende bıraktım...ama ferber yöntemınde bır psıkoloğun yaısını okumustum ..bebeklerın gecırdıklerı yanlızlık hıssı ve depresyon netıcesınde uyudujklerını soyluyordu..yanı pek tavsiye edılmıyor dıye bılıyorum...ama tüm batı ulkelerınde doktorların uyguladıgı bır yontem...bu konuda ıngılız ekolu daha yumusak bır uslup takıp edıyor...bknz:bebek bakım sorunlarına mucize cozumler...bızımkılerın yasındakı bebekler ıcın yatır-kaldır yontemı uygun...ama sabır ısteyen zahmetlı bır iş...bebeğin kendi kendine uyuması guzel bırsey..bu yasta kendı kendıne yapanbılecegı seylerden bırıde bu...sonuclarınızı paylasırsanız sevınırım...bu arada arkadaslar begımle dun kaza atlattık...bebegımle ''gelıyorum'' oynarken kucagımdayken yere yapıstım...bu eymen kaganın en sevdıgı oyun...benım kucagımdayken babası kovalıyo bırlıkte kacıyoruz...babası evde degıldı ama abımın hanımıyla gelıyorum oynayalım dedık...yerdekı kablolara takıldım...oyle bır yre yapıstım kı....Allah korudu yavrumu bası carptı ama sısme falan olmadı...ama korktu...oyle bır yapıstım kı bebegıme neredeyse fırlıyordu elımden...sınır krızlerı gecırdım ınanın...

ahhhh ahh,birkaç sayfa önce yazmıştım bende,malesef benzer durumdayım bende. kafayı yemek üzereyim. bugün sabah 9da kalktı,öğleden sonra 13:30-15:30 arası yattı.ve şu an halen ayakta. ya emerek uyuyo ya da ayakta sallanarak,az önce ayağıma aldım sallamak için kalkıyo yada sağa sola atıyo kendini,emziriyorum uyusun diye ama2 dk emdikten sonra gözlerini ovuşturarak kalkıp oturuyo.gülüyo oynamak istiyo. beynim durdu artık,arada sinirlenip bağırıyorum,sonrada pişmanlıktan bitiyorum. ha bu arada, dün gece tam 6 kez uyandı,sonuç olarak yalnız değilsin...
bebeği iyi uyuyan anneler,maşallah,çok şanslısınız

valla allah kolaylık versin hepimize hep aynılar benimkide öyle geceleri uyuyo uyanıyo kaçkele kalkıyo gündüzde 7den sonra uyuyo sonra gece uymuyo neyapcam şaşaırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…