canım hergün 5 dk sonra gitme belki daha erken uyuyucak ilk gün 5 sonra 10 sonra 15 gibi
ben bugün 20 dk sonra gittim
sonra gittim uyumuştuu
maşallah ceylinime allah nazarlardan saklasın
ah emelim keşke emerek uyusaaa
emmek bizim için şarkı sölemek anneyi bunaltmak demek sadece sabah ve gece ii emiyo diğer vakitler 4 5 dk kadarrr
çö ç<v. ffbzcdb
bunları oğluşum yazdı kucağımda , merhaba diyo teyzoşlarına :)
YouTube - Yetenek Sizsiniz Türkiye - Bilal Göregen - Sevdiğim Kız Bana Abi Deyince
kızlar bunu izledinizmiiii
çok dadlı yavyumm
niye emmek istemiyoki ek gıdaları güzel yiyor mu semoş ceylinde emmeye çok düşkün her şeyin üstüne bi emiyo
[/B]
hoşgeldin yusuf kayra emelcim iyi günler kullansın inş.
çok şeker ya ceylinde ben ah desem ağlıyo hiç kıyamıyo bişey oldu sanıyo
masus ağlıyomuş gibi yapıyorum nasıl ağlıyo babası yapıyo ona ağlamıyo bozuluyo babamızdakaydirigubbakcemile3
inşallah büyüdükçe düzelir canım, ergoisviçre , kaç sene ödeyeceğimizi tam bilmiyorum , öğrenirim ayrıntlarını söylerim düşünürsenhangi sigorta bu? kaç sene ödeniyor canım??
ıhlamur içmiyo malesef,içsede bi faydası olmaz sanırım. gece çayı bizimkini etkilemedi çünkü.bazen gece 2 kez uyanıyo,ayda bi kez falan oluyo,o kadar dinlenmiş ve mutlu uyanıyorum ki,çok mutlu oluyorum. burda gece uyanmıyo falan diye yazınca insanlar,nasıl oluyo diye merak ediyorum yaa
gece emmesi iyi değil diyorlar büyüdükçe ama ben bırakamam zaten gündüzde içmiyor ben işteyken, sadece gece uyumadan önce emiyorahh canım gerçekten çok az uyuyor. farklı yöntemler denesen araştırıp. yalnız bıraksan biraz.uyku saatleri bi kaçınca ne yapsan uyumak istemiyorlar hem hiperaktif hem huysuz oluyorlar.ceylinde beşiğinde sallarken zorluk çıkarıyor uyumamak için ağlıyordu, uykusu olduğu halde kaç kere sallamaktan yorulup alıp geri getirdim odaya şimdi yalnız bırakınca uyuyor bunu istiyormuş demekki:ecrin_bebek: gece emmesini bende bırakacağım 3 kere kalkıyo bazen 4-5 te oluyo açlığından değil alışkanlık memeye çok düşkün çünkü:ecrin_bebek: gece ağladığında pışpışlayıp uyutacagım tekrar 12 de ve 5 te emse yeter.
sağol canım opuyorumnanaktanniye emmek istemiyoki ek gıdaları güzel yiyor mu semoş ceylinde emmeye çok düşkün her şeyin üstüne bi emiyo
[/B]
hoşgeldin yusuf kayra emelcim iyi günler kullansın inş.
selam kızlar benim bebişimin de uyku düzeni henüz yok. Uykusuzluktan başıma ağrılar giriyor. Benim bebeğim emzikle uyuyor ve gece saat başı kalkıyor emzik alıyor. Ve sabah saat 5.30 da ayakta. Uykusunu alamadığı için de mızmız oluyor sürekli gözlerini ovuşturuyor. Sizce ne yapmalıyım. Artık dayanılmaz olmaya başladı çünkü. önceleri saat 9 da uyutuyordum şimdi sabah geç kalksın diye 10-11 gibi uyutuyorum ama bişi değişmedi yine sabah erken kalkıyor. Ve gece yine uyanıp emmek istiyor ya da emzik istiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?