canım ya semacım gündüz beşiğine yatırasan yanında dursan ninni söylesen hafif hafif beşiği sallasan uyumaz mı. ayagından bırakınca uyanıyor mu hep ayagında mı uyuyor gündüzyahu bu çocuk öğrenemicek heralde
yok ağlamadan uykuya geçemiyoooo
nasıl olcak bu iş bilmiyorum
gündüz ayağımda salladım yatağına götürdüm
ağladı uyandı
tam 1 saat ağladı sonra uykusu kaçtı huysuz huysuz dolandı uyumadı da
gece tamamda gündüz zor oolucak sanırım
ama zaten sıkıntı gündüz de ben napıcamı şaşırdım
yatağında uyumaya alışsa
sallamaya devam edecem ya
offfff artık ağlasın istemiyommmmmm
yatsın ağlamadan uyusunnnn
canım ya semacım gündüz beşiğine yatırasan yanında dursan ninni söylesen hafif hafif beşiği sallasan uyumaz mı. ayagından bırakınca uyanıyor mu hep ayagında mı uyuyor gündüz
merhaba kızlar.of artık hiç buraya gelmeye vakıt bulamıyorumgeçmişe bakamadım herkes iyidr inşallah..derınden sıra gelmıyo.o da h.sonu keyıfsızdi.2gun em kustu delı gıbı hem ıshal.havada mıkrop var ondan etkılenmış olabilir dedi dr.bugun iyi çok şükür.şimdi babası uyuttu da 2 dk bakayım dedım sıze uyanmadan.öptüm herkesi iyi geceler.
slm kızlar hasta beıslere cok gecms olsun.kısa zamnda ıyılessın butun kuzucuklar?
emzık kullanan arkadaslar kac numaralı emzık kullanıyorsunz?ben ılk kez bugun 2 numarya gectım .dr sormustum 1 nuumaralı olanıda kullanabılırsın dedı ama agız kenarlarını yara yaptı emzık.sanırım küçük geldıgı ıcın daha fazla cektıkce tahrıs oldu.sızlerede bır sormak ıstedım.damak yapısı degısmez dımıı bırtek uyutucm zaman verıyorm zaten.uyanıkken almıyor.
günaydın kızlar akşam da yazmıştım gönderemeden bizimki bastı çığlığı dün dr.a götürdük orta kulak iltihabı var dedi daha önce sağlık oc. dr. damla vermişti ama dr.umuz kesinlikle damla kullanma dedi antibiyotik şurup verdi.hala yemiyo günlerdir aç geceleri uyumuyo ama bu gece daha rahattı allah razı olsun EMEL canım dediğin cold mix den aldık gece o rahatlattı biraz bizden böyle sanırım birçok bebekte öksürük başlamış geçmiş olsun hasta olanlara bizimki de öksürdükçe çok korkuyorum bronşite falan çevirir diye
gunaydın herkeze.
benımkıde aglıyo ayagımdan ınınce cok bunaldım artık uyumuyo baska turlü.hep evdeyım onun yuzunden dısarı cıkınca gıttıgımız yerdede uyumuyo cunku:umursamaz:
Geçmiş olsun canım, ne demek bildiğimiz şeyleri paylaşıyoruz iştegünaydın kızlar akşam da yazmıştım gönderemeden bizimki bastı çığlığı dün dr.a götürdük orta kulak iltihabı var dedi daha önce sağlık oc. dr. damla vermişti ama dr.umuz kesinlikle damla kullanma dedi antibiyotik şurup verdi.hala yemiyo günlerdir aç geceleri uyumuyo ama bu gece daha rahattı allah razı olsun EMEL canım dediğin cold mix den aldık gece o rahatlattı biraz bizden böyle sanırım birçok bebekte öksürük başlamış geçmiş olsun hasta olanlara bizimki de öksürdükçe çok korkuyorum bronşite falan çevirir diye
2 nolu emzıgını verdım hanım ögürmeye baslıyor yada dişlerını kasıyor nasıl alısack bılmıyorum.belkı öğürdüğü için tiksinirde emzıgı bırakır :)
canım zorlama bari ceylin de sadece uyurken emiyo uyuduktan sonra atıyo genelde bazen emziksizde uyuduğu oluyo çok düşkün değil2 nolu emzıgını verdım hanım ögürmeye baslıyor yada dişlerını kasıyor nasıl alısack bılmıyorum.belkı öğürdüğü için tiksinirde emzıgı bırakır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?