2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yahu bu çocuk öğrenemicek heralde
yok ağlamadan uykuya geçemiyoooo
nasıl olcak bu iş bilmiyorum
gündüz ayağımda salladım yatağına götürdüm
ağladı uyandı
tam 1 saat ağladı sonra uykusu kaçtı huysuz huysuz dolandı uyumadı da
gece tamamda gündüz zor oolucak sanırım
ama zaten sıkıntı gündüz de ben napıcamı şaşırdım
yatağında uyumaya alışsa
sallamaya devam edecem ya
offfff artık ağlasın istemiyommmmmm
yatsın ağlamadan uyusunnnn

canım ya semacım gündüz beşiğine yatırasan yanında dursan ninni söylesen hafif hafif beşiği sallasan uyumaz mı. ayagından bırakınca uyanıyor mu hep ayagında mı uyuyor gündüz

merhaba kızlar.of artık hiç buraya gelmeye vakıt bulamıyorumgeçmişe bakamadım herkes iyidr inşallah..derınden sıra gelmıyo.o da h.sonu keyıfsızdi.2gun em kustu delı gıbı hem ıshal.havada mıkrop var ondan etkılenmış olabilir dedi dr.bugun iyi çok şükür.şimdi babası uyuttu da 2 dk bakayım dedım sıze uyanmadan.öptüm herkesi iyi geceler.

gülincim çok geçmiş olsun canım inş. hemen toparlanır kuzucuk

ben de ceylini yatırdım 9.30 uyudu kendi kendine alıştı şükür ağlamıyoda ama inş gece uyanmaz mızmızlanmaz inş.

slm kızlar hasta beıslere cok gecms olsun.kısa zamnda ıyılessın butun kuzucuklar?
emzık kullanan arkadaslar kac numaralı emzık kullanıyorsunz?ben ılk kez bugun 2 numarya gectım .dr sormustum 1 nuumaralı olanıda kullanabılırsın dedı ama agız kenarlarını yara yaptı emzık.sanırım küçük geldıgı ıcın daha fazla cektıkce tahrıs oldu.sızlerede bır sormak ıstedım.damak yapısı degısmez dımıı bırtek uyutucm zaman verıyorm zaten.uyanıkken almıyor.

alhamcım biz doğdugundan beri 2 no kullanıyoruz. 1 no yu emmedi ceylin hanım:ecrin_bebek:

günaydın kızlar akşam da yazmıştım gönderemeden bizimki bastı çığlığı dün dr.a götürdük orta kulak iltihabı var dedi daha önce sağlık oc. dr. damla vermişti ama dr.umuz kesinlikle damla kullanma dedi antibiyotik şurup verdi.hala yemiyo günlerdir aç geceleri uyumuyo ama bu gece daha rahattı allah razı olsun EMEL canım dediğin cold mix den aldık gece o rahatlattı biraz bizden böyle sanırım birçok bebekte öksürük başlamış geçmiş olsun hasta olanlara bizimki de öksürdükçe çok korkuyorum bronşite falan çevirir diye

gunaydın herkeze.
benımkıde aglıyo ayagımdan ınınce cok bunaldım artık uyumuyo baska turlü.hep evdeyım onun yuzunden dısarı cıkınca gıttıgımız yerdede uyumuyo cunku:umursamaz:

canım ya semacım gündüz beşiğine yatırasan yanında dursan ninni söylesen hafif hafif beşiği sallasan uyumaz mı. ayagından bırakınca uyanıyor mu hep ayagında mı uyuyor gündüz

canım ayağımdan bırakmaya yeltenince uyanıyo kazara bıraktım diyelim uyanmak 5 dk sonra hemen gerçekleşiyo
yani yatağını gündüz oyun alanı yaptı
sadce oynuyo orda
hep ayağımda gündüz uzun uykusu 2 saat olanda bile o kadar derin uykuda bile yatmıyo uyanıyo hemen hep ayağımda:umursamaz:

geçmiş olsun canımmmm derineeee
evet havalar berbat tam hastalık havası aman dikkat bebişlereee

biz 2 noya geçeli çok oldu yavru yaaa 6 aydan sonra geçtik
bebedor kullanıyoruz onun 6 aydan büyükler için olanını kullanıyoruz yakında 3 e geçeriz heralde
hiç zorluk yaşamazsın aynı markanın aynı markanın aynı modeli ve aynı rengini al hiç anlamaz bıdıkk

geçmiş oldun canım
canım bronşit eğer geniz akıntısı varsa ve göğsünde hırıltı başlarsa oluyo
sen sık sık dinle bi gün yok diye bırakma saatlik bişe yaniii

gunaydın herkeze.
benımkıde aglıyo ayagımdan ınınce cok bunaldım artık uyumuyo baska turlü.hep evdeyım onun yuzunden dısarı cıkınca gıttıgımız yerdede uyumuyo cunku:umursamaz:

anammm sende benim gibisinnn
huysuz bunlar şeker yandık biz çok zor olucak ayaktanayrılmakkkbilmiyorumkismile

2 nolu emzıgını verdım hanım ögürmeye baslıyor yada dişlerını kasıyor nasıl alısack bılmıyorum.belkı öğürdüğü için tiksinirde emzıgı bırakır :)

vallahi ayşecim hiç sanmıyorum çağataya başka bi marka emzik almıştık o da öle yaptı ama memememe diye delirdi ondan aynı emziğin aynı rengiinin büyüğünü aldık
anlamdı bileee

öyle beöyle ya alısack ya alısack.cagatay nasıl annesı?ayaktamı sallıyorsun yıne?insallah kendı kendıne uyumaya alısır canım

Geçmiş olsun canım, ne demek bildiğimiz şeyleri paylaşıyoruz işte
bizimkide günlerce aç durdu ama antibiyotik iyi geliyor geçicek annesi biraz sabır
Allah şifa versin

Arkadaşlar günaydın, nasılsınız bugün?
ben sabah servisi kaçırdım sonra geri döndüm biraz keyif yaptık oğlumla daha yeni geldim işe , size bakayım dedim
çok yoğunum bugün görüşmek üzere öptüm çok opuyorumnanaktan

selam kızlar.walla dünden beri çamaşır yıkıyorum biyere gidip gelince yorgunluktan başka bişey olmuyo.
akşamada misafirim var.arkadaşlar gelicek bebek görmeye.
görümceme gidicem öğleden sonra.akşamada hazırlık yapmam lazım..
yağmur uyuyoken yapayım bari bişeyler.
öptüm hepinizi...

geçmiş olsun canım benimkide hasta bugün burnu tıkanık gibi heraldesalgın var herkez aynı

olimpos çok geçmiş olsun canım semoşum çok zor ya ayakya yatmması inş. biran önce alışır canım benim

2 nolu emzıgını verdım hanım ögürmeye baslıyor yada dişlerını kasıyor nasıl alısack bılmıyorum.belkı öğürdüğü için tiksinirde emzıgı bırakır :)
canım zorlama bari ceylin de sadece uyurken emiyo uyuduktan sonra atıyo genelde bazen emziksizde uyuduğu oluyo çok düşkün değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…