Geçmiş olsun canım , yusuf kayrada öyle yapıyordu yalandan öksürür gibi boğaz ve kulaklarında enfeksiyon varmış kuzumun , öksürmesi ilerlerse doktora götür bencegünaydın iyi pazarlar.eminecim elaya çok geçmiş olsun.Neslihancım batuhana geçmiş olsun canım.Bizde hafif grip gibiyiz.Burnumuz tıkalı hafif öksürüyoruz sanki ama.Taklit mi yapıyor gerçekten mi öksürüyor anlayamıyorum malesef.Yalancı çoban misali
Canım çok geçmiş olsun, bizde yeni atlattık ateş çok zor gerçekten günlerce başında bekledik, yemek bile yemedim 2 gün hiç abartmıyorumslm kzılar akşam 8de ateşimiz çıkmış gibi geldi ölçtüm 38.3 dolven verdim ılık suyla sildim yarım saat sonra düştü gece 2 de ağlayarak uaynadı bir baktım ateşine 39 colpol verdim 1satt oldu düşmedi hatta bi ara 39.2 felan oldu çok korktum eşimde neöbetçiydi teyzemin kızı gelmişti dün oda hemşirelik okuyo onu kaldırdım düşmeyince 4kadar soyduk ince seylerle durdu hep ılık suyaptık tanponladık 36 düştü ama sabaha kar 10dk biknt ettim çok kötü diş herhalde ağzının suyu akıyo çok eli kulağında dişleri çıkarsakta kurtulsak bi ateş çok kötü anneolmakçok zor annemin kıymetini daha çok anlıyorummmm cnm annem benim
Acıkıyor olmasın canım, yatmadan muhallebi gece tahılı falan yedirsen, tok oldumu daha güzel uyurselam kızlar benim bebişimin de uyku düzeni henüz yok. Uykusuzluktan başıma ağrılar giriyor. Benim bebeğim emzikle uyuyor ve gece saat başı kalkıyor emzik alıyor. Ve sabah saat 5.30 da ayakta. Uykusunu alamadığı için de mızmız oluyor sürekli gözlerini ovuşturuyor. Sizce ne yapmalıyım. Artık dayanılmaz olmaya başladı çünkü. önceleri saat 9 da uyutuyordum şimdi sabah geç kalksın diye 10-11 gibi uyutuyorum ama bişi değişmedi yine sabah erken kalkıyor. Ve gece yine uyanıp emmek istiyor ya da emzik istiyor.
Geçmiş olsun canım, bişey olmamış bebişine bak üzülme,merhaba arkadaslar...uzun zamandır yazamıyorum ama takıpteyım...ferber yöntemını denıyorsunuz sanırım...arkadaslar bebegım yenı dogdugunda bu tarz yontemlerle cok ugrastım...ama benım ıcım kaldırmıyor oyuzdende bıraktım...ama ferber yöntemınde bır psıkoloğun yaısını okumustum ..bebeklerın gecırdıklerı yanlızlık hıssı ve depresyon netıcesınde uyudujklerını soyluyordu..yanı pek tavsiye edılmıyor dıye bılıyorum...ama tüm batı ulkelerınde doktorların uyguladıgı bır yontem...bu konuda ıngılız ekolu daha yumusak bır uslup takıp edıyor...bknz:bebek bakım sorunlarına mucize cozumler...bızımkılerın yasındakı bebekler ıcın yatır-kaldır yontemı uygun...ama sabır ısteyen zahmetlı bır iş...bebeğin kendi kendine uyuması guzel bırsey..bu yasta kendı kendıne yapanbılecegı seylerden bırıde bu...sonuclarınızı paylasırsanız sevınırım...bu arada arkadaslar begımle dun kaza atlattık...bebegımle ''gelıyorum'' oynarken kucagımdayken yere yapıstım...bu eymen kaganın en sevdıgı oyun...benım kucagımdayken babası kovalıyo bırlıkte kacıyoruz...babası evde degıldı ama abımın hanımıyla gelıyorum oynayalım dedık...yerdekı kablolara takıldım...oyle bır yre yapıstım kı....Allah korudu yavrumu bası carptı ama sısme falan olmadı...ama korktu...oyle bır yapıstım kı bebegıme neredeyse fırlıyordu elımden...sınır krızlerı gecırdım ınanın...
Hayırlı olsun yeni incileriniz canımbenimkininüst dilerinden biriçıkmış biri çıkmammıştı yanındaki çıkmıştı öbürtekide patlamış 2 tanedaha belli onlarda yolda
zorlamadan hergün dene canım, alışır zamanlacanım beniki emmiyo ama yinede kalkıyo
bide ben ferber yönteminde geç kaldım çünkü beşiğinden tutup ayağa kalkıyo off ne zor dönemler yaa nerden tutsa ayağa kalkıyo çok düşüyo bu aralar napıcağımı şaşırdım daha yeni uyudu bakalım ne zaman mızmızlanacak bide poyraza çorba felan yediremiyorum yemiyo sadece kaşık maması kvanozda meyva püresi gecede biberon maması yiyo nasıl yedirebilirim kızlar yaa valla üzülüyorum hep aynı şeyleri yiyo:gitme:
yusuf kayranında burnu akıyor, burun aspiratörüyle temizlemeye çalışıyorumgünaydın
uykusuz birgece daha gece1 yattı sabah 7 de ayakta gece kaç kere kalktı hatırlamıyorum bile sanırım grip oldu burnu akıyo gecede tıkandı fizyolojik serumle açtım sabah peditus verdim öksürmeye cevirmeden atlatalım diş mi grip mi offf off yaz gelsin artık
merhaba arkadaslar...uzun zamandır yazamıyorum ama takıpteyım...ferber yöntemını denıyorsunuz sanırım...arkadaslar bebegım yenı dogdugunda bu tarz yontemlerle cok ugrastım...ama benım ıcım kaldırmıyor oyuzdende bıraktım...ama ferber yöntemınde bır psıkoloğun yaısını okumustum ..bebeklerın gecırdıklerı yanlızlık hıssı ve depresyon netıcesınde uyudujklerını soyluyordu..yanı pek tavsiye edılmıyor dıye bılıyorum...ama tüm batı ulkelerınde doktorların uyguladıgı bır yontem...bu konuda ıngılız ekolu daha yumusak bır uslup takıp edıyor...bknz:bebek bakım sorunlarına mucize cozumler...bızımkılerın yasındakı bebekler ıcın yatır-kaldır yontemı uygun...ama sabır ısteyen zahmetlı bır iş...bebeğin kendi kendine uyuması guzel bırsey..bu yasta kendı kendıne yapanbılecegı seylerden bırıde bu...sonuclarınızı paylasırsanız sevınırım...bu arada arkadaslar begımle dun kaza atlattık...bebegımle ''gelıyorum'' oynarken kucagımdayken yere yapıstım...bu eymen kaganın en sevdıgı oyun...benım kucagımdayken babası kovalıyo bırlıkte kacıyoruz...babası evde degıldı ama abımın hanımıyla gelıyorum oynayalım dedık...yerdekı kablolara takıldım...oyle bır yre yapıstım kı....Allah korudu yavrumu bası carptı ama sısme falan olmadı...ama korktu...oyle bır yapıstım kı bebegıme neredeyse fırlıyordu elımden...sınır krızlerı gecırdım ınanın...
günaydın
uykusuz birgece daha gece1 yattı sabah 7 de ayakta gece kaç kere kalktı hatırlamıyorum bile sanırım grip oldu burnu akıyo gecede tıkandı fizyolojik serumle açtım sabah peditus verdim öksürmeye cevirmeden atlatalım diş mi grip mi offf off yaz gelsin artık
canım ne diyim
annesi sensin en iisini sen bilirsin
öksürük ateş yoksa nezledir
ama yine de burnunu sık sık temizle derim
geniz akıntısı oluyomu dikkat et derim
bi de ıhlamuru dene derim
biz çok faydasını gördüm
ben serum fizyolojik değil okyanus suyu kullandım hep fısfıs olandan çok da ii geldi oğluma
valla ben gitmesem bile cepten arıyorum dr u
eğer ulaşamazsam muayenedeyse hastaneden odasından arıyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?