maşallah ceyline canım çok çabuk alışmışcanım benimki de emzik kullanıyor ama düşürmedi zaten öyle çok aglamadı mızırdandı.
bugün 7.30 da kalktı saat onda yine beşiğine yatırıp geldim ben odadan çıkarken ıhıhı dedi ve 5 dk dolmadan uyudu maşallah
Eminecim çok geçmiş olsun, bende bağlamıyorum önünde tepsisi varkenkız dön çok kötüü bişey oldu eşim yemeğe geldi habersiz bende bişeyler hazırlayım dedim elada mama sandalyesinde oturuyo önünde tepsi varken bağlamıyodum kemeri neyse babamızda yanında sözle int başına oturmuş benimde arkam dönük tabi ağlıyodu alın beni diye bir ses geldi köt diye arkamı bi döndüm ela yerde mama tepsisinin üzerine kapaklanmış aldım hemen sakinleştirmeye başladım bişey oldu diye çok korktum ağlaması kesildi biraz bi baktım ağzından kan geliyo dişi yok ama diş etleri patlamış herhalde kanadı baya babamızda olmaz bişe diyip durdu ben int olsaydım demediğini bırakmazdı geçti amabaya korktum verilmiş sadakamız varmış allah korudu yüzüne eline koluna bişey olamadı iyiki
Allah yardımcın olsun canım, gece ıhlamur içirmeyi dene, bir kez ben ılık ıhlamur içirmiştim sabaha kadar uyudusürekli okuyorum burayı ama yazmıyordum,uyku konusu olunca dayanamadım. uykusu olmayan çocuğa hiç birşey fayda etmiyo maleseff. bebeğim tam 9 aylık. son iki haftadır artık günde bir kez uyumaya başladı,1.5-2 saat uyuyo. sabah 8 gibi uyanıyo,öğlen 1 gibi yatıyo,gündüz uykusu bu kadar.akşam da 10-11 gibi yatıyo. geceleri iyi uyusa buna da tamam,ama geceleri 5-6 kez kalkıyo. kafayı yemek üzereyim.doğduğundan beri böyle.
bu arada kızım emerek uyuyo,nadiren de ayakta sallanarak.gece de her kalkışında meme emiyor ama açlıktan değil,alışkanlık sadece.gece bi kase pirinç unu yada kaşık maması yiyip yatıyo.ama 15dk yda 1 saat geçmeden ilk uyanış gerçekleşiyo..ahh ahh
çok gerginim bu uyku yüzünden. gece bazen emzirmeyeyim diyorum beşiğini sallıyorum ama çığlık atarak ağlıyo,hem de uykusu iyice açılıyo.
geçen hafta doktora götürdüm,eğer her kalktığında emzirirsen bu böyle devam eder,bırak ağlasın,alışır dedi.ilk 3 ay kolik sorununu biz de yaşadık bu arada. ne yapacam bilmiyorum.gece çayı var humana,hiç etki etmedi.önerisi olan arkadaş var mı?? çok umutsuzum,uyku için ilaç kullanmak bile aklımdan geçiyo bazen,kıyamıyorum. ama böyle de ben çok gergin oluyorum
Geçmiş olsun neslihancım, çabucak iyileşir inşallahkızlar biz gezdik gezdik geldik az önce iyi oldu valla oğluşda hava aldı bende zaten dişlerden dolayı 2gecedir ateşi çıkıyo yetmezmiş gibi alerji oldu oda yetmedi gözü iltihaplandı dru aradım ilaç isimleri verdi onları aldım bakalım nolcak
canım her yöntem her bebekte işe yarıcak diye bişe yok bi çok yöntem var
ama gündüz uykusu gerçekten kısa
ama uykusu gelirde kaçırırsan daha da enerjik oluyolar gözlerini kaşıdımı uyutmayı dene
ama tabi sen daha ii bilirsin bebeğini her bebek bi olmuyo dediğin gibi
allah kolaylıklar versin canımmm
[/B][/COLOR]
maşallah ceyline canım çok çabuk alışmış
Eminecim çok geçmiş olsun, bende bağlamıyorum önünde tepsisi varken
eğer çok uyursa kusarsa doktora götürün
Allah yardımcın olsun canım, gece ıhlamur içirmeyi dene, bir kez ben ılık ıhlamur içirmiştim sabaha kadar uyudu
benimki de her kalktğında emiyor, sütten kesilince nasıl uyutacağım şimdiden düşünüyorum
Geçmiş olsun neslihancım, çabucak iyileşir inşallah
Semoşum bu akşam ağlamadan uyur inşallah çağatay kuzum , üzmesin annesini
arkadaşlar merhaba, çok yorgunum halası aldı gezdirdi oğlumu bende dip doruk temizlik yaptım şimdi de yemek yicez size bakayım dedim
Kızlar biz yusuf kayraya eğitim sigortası yaptırdık , ayda 60tl ödücez, 18 yaşına girdiğinde bugünün parasıyla 32000 tl çekecek, ister toplu ister maaş şeklinde
60 tlyı nereye vermiyoruzki her ay, birde dünya hali belli mi olur kaç yıl durcaz yavrumun başında bize bişey olursa eğer en azından biraz destek olur eğitimine annem babam beni düşünmüş der
birde bu ödediğimiz sigorta primleri gelir vergisinden düşülüyormuş, yani devlet bir ksmını geri yatırcak maaşıma , çok iyi oldu böyle
tavsiye ederim
inşallah canım sağol
dobikliği kalmadı teyzesi hastalanınca zayıfladı baya,
uyanmazmı artık çağatay maşallah kuzuma
bizimki 7de uyudu 8de kaktı
artık 11 , 12yi bulur uyuması
semoşum inş. ağlamaz bundan sonra ceylinde uyudu maşallah
yatırdım yine ıhıhı dedi aglamadı 5 dk sonra baktım sakin sakin yatıyo gözleri açık
şimdi baktım uyumuş benim kızımın istediği yalnız uyumakmış da haberim yokmuşkaydirigubbakcemile3
sürekli okuyorum burayı ama yazmıyordum,uyku konusu olunca dayanamadım. uykusu olmayan çocuğa hiç birşey fayda etmiyo maleseff. bebeğim tam 9 aylık. son iki haftadır artık günde bir kez uyumaya başladı,1.5-2 saat uyuyo. sabah 8 gibi uyanıyo,öğlen 1 gibi yatıyo,gündüz uykusu bu kadar.akşam da 10-11 gibi yatıyo. geceleri iyi uyusa buna da tamam,ama geceleri 5-6 kez kalkıyo. kafayı yemek üzereyim.doğduğundan beri böyle.
bu arada kızım emerek uyuyo,nadiren de ayakta sallanarak.gece de her kalkışında meme emiyor ama açlıktan değil,alışkanlık sadece.gece bi kase pirinç unu yada kaşık maması yiyip yatıyo.ama 15dk yda 1 saat geçmeden ilk uyanış gerçekleşiyo..ahh ahh
çok gerginim bu uyku yüzünden. gece bazen emzirmeyeyim diyorum beşiğini sallıyorum ama çığlık atarak ağlıyo,hem de uykusu iyice açılıyo.
geçen hafta doktora götürdüm,eğer her kalktığında emzirirsen bu böyle devam eder,bırak ağlasın,alışır dedi.ilk 3 ay kolik sorununu biz de yaşadık bu arada. ne yapacam bilmiyorum.gece çayı var humana,hiç etki etmedi.önerisi olan arkadaş var mı?? çok umutsuzum,uyku için ilaç kullanmak bile aklımdan geçiyo bazen,kıyamıyorum. ama böyle de ben çok gergin oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?