2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

emelim gündüz ayakta gece yatakta şekerr şimdilik bakalım
öğretcem aama nasıl
uğraşıyoruz
çorbamızı yedik 2 gibi uyuyucak inşallah
şimdi yerde uykum var diyo ama saatini beklicek malesef yoksa erken kalkıyo 7buçuğa dayanamıyooo
babannesi geliyo bugün
bakalım napcak görünce
ay bari çok da sevinmesin uyuz oluyom zaten kadına
gıcık kalsın kızında gelmesin burayaaaa

selam kizlar nasilsiniz hasta olan bebeklere gecmis olsun benim oglum da hasta oldu bi kac gun burnu akiyodu oksuruk varhemde cok kotu burun akintisi durdu ama gogsunde hiriltisi var yarin doktora gidecez ama bu doktorda bisey yapmiyolar almanyada bebeklere ilacta vermiyolar ne yapacam yardim edin bana

ayşecim 2 dk dır ses yok
uyudumu dersin gidip bakmaya korkuyorum uyanır falan diye dalsın iice bakacam bakalım
çok da ağlamadı mıymıy o kadarr

ayşeeeee çabuk başka dua et len
gündüz de uyusun semoşum de
uymuşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
uyumuşşşşşş 5 dk da

afferin oğlummmaaa
oluyo sanırım çok mutlu oldum ayyyyyyyyy

inş. gündüz de uyur çabucak alışır inş.:Saruboceq:

slm filizcim nasılsın
inan paşa nasıllar
ben kuzumu yatırdım mızlıyo yatağında dün 10 dk da uyudu bakalım bu gece ne zaman uyuyucak

iyiyim canım sağol sen nasılsın inan bey bu hafta halinden gayet memnun evde sabahtan akşama kadar oynuyo annesiyle annesi bu hafta izin aldı da:dance:

arkadaslar bu mamalardakı gdo olayıyla ılgılı bır bılgınız var mı..yıyebıldıgımız tek kasık maması hipp pirinçliydi...zaten ben işteyken oğlum sütümü bıberonla almayı reddedıyor...o sebeple bu mamayla karıstırıp veriyorduk ama bu mama en tehlıkelı olan dıye duydum...gıda muhendısı olan bır rakadas turkıye mmaları cok sıkı denetımden gecırıyor mamalarda gdo yok dedı..ancak hipp ın tehlıkelı oldugunu ve problemlı olması hasebıyole de aylarca gümrükte bkeledıgını soyledı...bu bılgıyı ogrenmeden oncede bu mamayı alırken son kullanma tarıhının cok yakın oldugunu gordum...sebebını sordum...mamalr elımıze yenı ulastı cunku aylarca gumrukte bekledıler dedı...pıyasa bulabılecegınız heryerde son kullanma tarıhı yakın olucaktır dedıler...ve ben hero baby mamayı hıc cıddıye almazdım ama en guvenılır mama oldugunu soyledı gıda muhendısı arkadas...dunyada cock tercıh edılmeye baslanmıs...bu konuyla alakalı bılgılerımızı paylasırsak sevınırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…