2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım sen yine de götür dr. ıhlamur veriyorlardı arkadaşlar limonlu iiyi geliyor muş

Vaion ben yazmıştım sabah canım ama silinmiş,
geçmiş olsun öncelikle
ıhlamurun içine elma doğra kabuğuyla çekirdeğiyle limonu kabuğuyla doğra, azcık tarçın koy istersen biraz kaynasın kapa demlensin ben pekmez karıştırıp içiriyorum oğluma iyi geliyor

bende bursa buluşması var cuma günü , hava güzel olursa ona katılcam
dünürüm gel sende gelebilirsen kent meydanında saat 2 de

saolun kizlar hemen deniyeyim zaten bugun doktora gittik hic bisey vermedide soguk alginligi almis dedi atesi falan olursa getirin dedi deli oldum ya
en kisa zaman da doktoru degistirecem

vaion hipp alman markası...bu markanın oradakı ımajı hakkında bılgı verebılır mısın...mılupa mı ypoksa hipp mi tercih ediliyor

genelde 2 side tercih ediliyo ama hipp daha iyi ben hipp kullaniyorum ben cok arastirdim burda hipp in daha oldugu soyluyolar benim tanidigim cok alman var hemen hemen hepsi hipp kullaniyo diye bilirim

vaioncum eğer çok hırıltısı varsa göğsünde evde wciks varsa suda kaynat ferah olsun havası
bi de ben ayva yapraüğını ıhlamurla kaynattım öle verdim
çok fayda gördüm
bi de mümkünse karadut pekmezi yedir
ama sade yedir yani 1 çay kaşığı var günde 1 2 kere çok ii geliyo
bi de öksürüğe en ii gelen şey bol ılık su içsin ama ılık olsun yani içeceği zaman sıcak suyla ılıştır
biz bronşit atlattığımız için öksürük ve hırıltıda uzman oldum diyebilirim

istanbulda oturan arkadaslar bebeklerını hangı cocuk dr una goturuyolar ve memnunlar mı?medipolde dr fırat erdoğana gıden var mı?cocuk dr umu degıstırme ıhtımalım var yardımcı olursanıs ıstanbulda oturan arkadaslar cok sevınırım...çengelkoyde oturuyorum..ama benım ıcın onemlı olan ıyı bir dr olması...mesafenın onemı yok

mrb kızlar yazmadım ela hasta misafirim var herkes iyidir inş hiç bişe yemiyo kaşıkla yoğurt ve kahvaltı zor oda 3gündür mama içiyo sadece

saol semacim yazdigin icin hiriltisi var ama oksuruk daha cok oksuruk yuzunden yatamiyo bile herseyi deniyorum bakalim hangisi iyi gelecek esim aksam eczaneden sormus bi ilac vermisler bi onuda deneyeyim suyu bebek cayida veriyorum hep sicak iciyo zaten asla soguk icmez :sinifsinif:

günaydın herkese biz 7.30 da kalktık şimdi tekrar uyuyacağız. inş. 1 saat uyur da bende uyurum :)

günaydın kızlar ela ve vaion geçmiş olsun.benim bebeğimde öksürüyor.peditus ve sekrol veriyoruz.Bide günde 3-4 kez okyanus suyu sıkıyoruz.Ihlamurda içiyor arada.Dün iyi uyudu maşallah

gunaydin kizlar saolun kizlar gecmis olsun dilekleriniz icin oglum oksurugu biraz hafifledi bana yardim edenlere tesekkur ederim saolun kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…