kızlar selam bi kaç gündür girmedim oğluşum hastalandı pztesi dr götürdüm bronşları tıkanmış buhar verdiler kulağıda iltihaplanmış gözü ve kollarıda alerji oldu burnu tıkalı off herşey üst üste geldi bi sürü ilaç kullanıyoruz şimdi pztesi gecesi ateşi 34e düştü acillik olduk off sormayın başımıza gelenlerii geçmişi okumadım sadece göz attım şöyle bi
Geçmiş olsun Neslihancım , çabucak iyileşir inşallah
ateşi neden düşmüş?
Kızlar yusuf kayra çok yaramaz oldu , herşeyi çekmeye üstüne çıkmaya çalışyor, çekmeceleri çekiyor yürüteçteyken özellikle çekmeceleri aç kapa aç kapa elini sıkıştırıyor, nasıl bişey alsamda korusun
baktım netten ama çekmece kilidi köşe koruyucu falan
siz böyle bişey aldınızmı ?
büyüdüler dertleride büyüdü dimi canımkızlar selam..
neslihancım geçmiş olsun canım.yaz geliyo artık kıştan kurtulsakda bebeklerimizde rahat etse..
emelcim ben merdivenlere alıcam korumalık.yürüteç kullanmadığımız için şuanda çekmecelere gidemiyo yağmur.benim en büyük sorunum medivenler.onun dışında hep peşinde olmam gerekiyo..
şimdi iyi zamanlarımız yaazaa çok fena olacaklar çoookk...
canım çok geçmiş olsun inş. biran önce iyileşir
tatlım aynı dert bende de var poyrazın açmadığı yer kalmıyo yürüteç olmasada işini hallediyo poyraz artık biyerden tutunup kalkabiliyo ve sıralayarak istediği yere gidiyo ama bende bişey almadım hangi birine alayım mutfak çekmeceleri yatak odası misafir odası al al bitmez artk hep peşinde koşuyorum çok yoruluyorummsempatiksalakcinni
ce ylin de aynı ne yapacağımı sasırdım emelcim yürütecin demirine basıp asağı iniyo geçen son anda gördüm elini yere koymuş elini koymasa yere çakılacak kafa üstü. mama sandalyesini deviriyo örümcekle gidip tablasını tutup çekiyoakannehir gözüm hep üstünde koltuk örtüleri yerde geziyo ben serip düzeltiyorum anında çekip yere indiriyorkafamçokkarıştı oyun oynuyo benimlelülülülülülü daha şimdiden evi şavaş alanına çeviriyorGeçmiş olsun Neslihancım , çabucak iyileşir inşallah
ateşi neden düşmüş?
Kızlar yusuf kayra çok yaramaz oldu , herşeyi çekmeye üstüne çıkmaya çalışyor, çekmeceleri çekiyor yürüteçteyken özellikle çekmeceleri aç kapa aç kapa elini sıkıştırıyor, nasıl bişey alsamda korusun
baktım netten ama çekmece kilidi köşe koruyucu falan
siz böyle bişey aldınızmı ?
ii akşamlar kızlar...
yağmur inanılmaz huysuzzzzz.delirtti beni bgün..hiçbişeyden hoşnut değil.
artık diş gelio sanırım...umarım çabucak çıkarır..
aklıma geldi kızlar bebeklerin kulaklarını ne zmn deldirmeyi düşünüyosunuz?***
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?