2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bende bende nasıl olacak ama

cnm inciniz hayırlı olsun darısı başımıza değişiklik neler yaşadınız bizdede yok
valla diyet bölümünde yarışmalara katılmaya başladım sirkeli ballı su içmeye başlamıştım zaten spor artı diyet bakalım kararlıyımmmmkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2:dance::teytey:

cnm 56 kiloyla hamile kaldım 73 doğuma girdim şimdi 65 vercem inş aldım ama verdilerimide 65 takıldım ne güzel senin 2 kilo kalmış neler yaptın cnm ya
canım ben 20 almıştım
16 sı ilk 3 ay kendiliğinden gitti 4 kg biraz dikkat ettim ama diyet sayılmaz herşeyi yedim bide emziriyorum onunda çok etkisi oldu halada oluyo
verirsin biraz dikkat ederek havalar düzeliyo yürüyüş yaparsın 9 kg ne ki

burdaryım ayşecimmm

dün kayganamla arkadşına gittik

bugünde başka birine gidecekmişiz

dün çağatay hiç ağlamdan uyudu 5 dk ya oynadı oynadı uyudu geldik asıl zor kısma
gündüzlere asıl zor olcak olan gündüzlerrrr yandık bakalım o kaç gün sürcek
ağlasa uyuyucakta
oyun oynuyo yatağında sallayıp uyutup koysamda uyanıyo bi daha uyumuyooo
çağatay da ayağa kalkmayı öğrendi zaten taytay yapıyoduk ayakta duruyoduk koltuktan tutunup 3 4 adım sıralıyodu da
bakalım tamamenn kendi kalkıp tutunup sıralıcakmı
merakla bekkliyourmmmm

bi de acayip fanatik oldu kartal gol gol gol diyoz ölüyo gülmekten hoplayıp zıplayıp duruyo

günaydın filizcim nasılsın
inan nasıllll
bizimki habi gayret ayağa kalkıp oturuyoo eşşek yeni öğrendi yaaaa
çok komik yaaa
çamaşır selesinin içinde şimdi
bayılıoy onaaa

maşallah çagataya ceylinnaz hanımda kanepeden tutuna tutuna bi baştan bi başa yürüyor maşallahhhh
şimdi yatırıp geldim birazdan uyur bende yatacağım tekrar

elada desteksiz 5 adım atıyo bakalım yürücek herhalde

günaydın filizcim nasılsın
inan nasıllll
bizimki habi gayret ayağa kalkıp oturuyoo eşşek yeni öğrendi yaaaa
çok komik yaaa
çamaşır selesinin içinde şimdi
bayılıoy onaaa

maşallah canım çamaşır selesinde bu çocukların ilgisini ne çekeceği hiç belli olmuyo bizimki çamaşır makinası çalışsada onu izlesem diye bekliyo çalışmadığı zaman bile gidiyo başında bekliyo çalıştır diye
bizim ki de dün dişini gösterdi çok mız mız durmuyo gezecem diye ağlıyo

evt cnm dün doldurdu :dance:4 hazirn ilk haziran bebeği biziz herhalde

biz varızzz :))) 1 haziran :)))
maşallah tüm bebişlere..tutunup yürümeye başlamıslar bile..bizimki henüz emeklemiyor bile..hiç zora gelemiyor beyefendi :))
poyrazcıgım 2 gün önce ilk dişini çıkardı.. alttan 2 tane..görünce nasıl sevindim.:)
takip ettiğim kadarıyla haziran annelerimizin pek çogu yürüteç kullanıyor..acaba ben de mi alsam.dr lar pek önermediği için almadık..ama şimdi alsam mı diye düşünmeye başladım..:uhm:

şöyle birkaç sayfa geçmişe göz atayım dedim..bu aralar çogu bebiş hasta olmuş (hasta bebişlere geçmiş olsun..bir an önce yaz gelse keşke de rahat etsek..benim de ödüm kopuyor hasta olacak diye..gece ben örtüyorum yorganı o tepip açıyor..bir damla uyku uyuyamıyorum bu yüzden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…