canım almadıysan bu saatten sonra alma biz 6. ayda binmeye başladık artık pek bindirmiyorum çünkü tehlikeli oldu kendi sarkıp aşağı atıyo mama sandalyesini deviriyo son anda tuttup kaç kere önceleri rahat oluyodu ama şimdi yaramazlık peşinde bende elinden tutup yürütüyorum kanepeden tutup bi baştan bi başa yürübiz varızzz :))) 1 haziran :)))
maşallah tüm bebişlere..tutunup yürümeye başlamıslar bile..bizimki henüz emeklemiyor bile..hiç zora gelemiyor beyefendi :))
poyrazcıgım 2 gün önce ilk dişini çıkardı.. alttan 2 tane..görünce nasıl sevindim.:)
takip ettiğim kadarıyla haziran annelerimizin pek çogu yürüteç kullanıyor..acaba ben de mi alsam.dr lar pek önermediği için almadık..ama şimdi alsam mı diye düşünmeye başladım..:uhm:
biz varızzz :))) 1 haziran :)))
maşallah tüm bebişlere..tutunup yürümeye başlamıslar bile..bizimki henüz emeklemiyor bile..hiç zora gelemiyor beyefendi :))
poyrazcıgım 2 gün önce ilk dişini çıkardı.. alttan 2 tane..görünce nasıl sevindim.:)
takip ettiğim kadarıyla haziran annelerimizin pek çogu yürüteç kullanıyor..acaba ben de mi alsam.dr lar pek önermediği için almadık..ama şimdi alsam mı diye düşünmeye başladım..:uhm:
canım almadıysan bu saatten sonra alma biz 6. ayda binmeye başladık artık pek bindirmiyorum çünkü tehlikeli oldu kendi sarkıp aşağı atıyo mama sandalyesini deviriyo son anda tuttup kaç kere önceleri rahat oluyodu ama şimdi yaramazlık peşinde bende elinden tutup yürütüyorum kanepeden tutup bi baştan bi başa yürü
sen de elinden tut yürüt canım
cnm doğum günü topiğine göre ilk biz gözüküyoz cnm ekle istersen sende incileriniz hayırı olsun yürüteç 7. aydan buyana kullanıyoz ayakları kuvetlendisonuçta saatlerce durmuyo 15 yada 20 dk sıkılıyolar zaten ben memnunum cnm yürümesi gecikir dediler ama şimdilik herşey yolunda maşşalah
merhaba kizlar nasilsiniz biz bugun biraz daha iyiyiz oksuruk var ama biraz daha iyi oldu bizimkide 6 aydan beri yurutecle yuruyodu simdi cok cabuk sikiliyo yerden gitmek istiyo elimi tutup yurumek istiyo oylede yapinca bi elini birakmami istiyo cok yaramazlar ama cok tatlilar ya hihoyyyt
teşekkür ederim cnm..darısı çıkarmayan tüm bebişlere..çok şükür aşırı huysuzluğu ve ateşi olmadı..rahat çıkardık diyebilirim.
kullanan anneler çok memnun aynı dediğin gibi daha erken yürümeye başladıklarını duyuyorum herkesten..daha erken düşünseydik 6. ya da 7. ayda işimize yarardı sanırsam..dr önermeyince düşünmemiştik almayı..bir de ben bakıcımıza güvenmiyorum..bırakır çocugu öylece..(
sen de öğretmensin sanırım canım ne yapıyorsun çalısıyor musun kim bakıyor bebişe ..
merhaba kizlar nasilsiniz biz bugun biraz daha iyiyiz oksuruk var ama biraz daha iyi oldu bizimkide 6 aydan beri yurutecle yuruyodu simdi cok cabuk sikiliyo yerden gitmek istiyo elimi tutup yurumek istiyo oylede yapinca bi elini birakmami istiyo cok yaramazlar ama cok tatlilar ya hihoyyyt
kızlar merhaba , herkes uyumuş bu saatte bir ben kalmışım :)
biz bugün kontrole gittik doktor ablamıza
çok şükür ne kulağında ne boğazında iltihap kalmamış
gelişimi de gayet iyi dedi doktor
10 kilo 130 grboyu 79 cm .maşallah demeyi unutmayın teyzoşları
göz doktorunada gittik göz kayması yokmuş bana öyle geliyordu demek
ama astigmat var ilerde gözlük kullanması gerekebilir dedi:a015:
anasıda babasıda gözlüklü tam gözlük ailesi olcaz galiba
doktora dedim işyerinde sağdığım sütleri kahvaltısına karıştırıyor annemler dedim
anne sütünü hiç birşeye karıştırma besleyiciliği azalır dedi
biberonda almıyorsa kaşıkla içirsinler dedi öyle yapçaz artık :uhm:
balık çorbası yada balık haftada iki gün yedir dedi
artık makarna pilav köfte herşey yedirebilirsin dedi
neyse ben yatayım oğlumda uyurken
iyi geceler herkese
sabahki ilk anneyede güüünaaaaydııııııııııııınnnnnnnn :) :teytey:
herkese günaydınn emelcim çok güzel gelişimi maşallah oğluşuna
ilk başlarda balık yiyordu bizim cadı şimdi almıyo balık çorbası yapan var mı ya da balığı nasıl veriyosunuz bizimki yutamıyo zaten iştahsız olunca yutmak istemiyo.sen hangi dr. a götürüyodun emel.
bizim de bugün kontrol var bakalım kulak iltihabı geçmiş mi?bütün gece yine ayaktaydım şu an başım çatlıyo kızım için uykusuz kalmak değil de eşimin bütün gece uykum var diyip duyarsız kalmasına gıcık oluyorum.sanki tek çalışan o ,kafayı yiycem ya valla gece gece boşanmayı bile düşündüm çocuk olmadan önce hiç böyle değildi bizimki daha şefkatli olucağına iyice hödükleşiyo yaaa.alsanaalsanasmile
ohh be rahatladım kusura bakmayın kafanızı şişirdim
selam kızlar.
emelcim maşşlahhh kayraya..
olimposs konuş eşinle yardımcı olsun canım tek başına yapmadın ya sen bu çcuğu...klava:
yağmurda pek huysuz.diş diyorum ama hala yok.tek çıkarmayan biz kaldık sanırım..doktora sordum zamanı gelince çıkarır dedi.genetikmiş birazda..neyse sağlığı yerinde ya 1 yaşında çıkarsın napıyım..
hepinizi öptük hoşçakalınnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?