2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım almadıysan bu saatten sonra alma biz 6. ayda binmeye başladık artık pek bindirmiyorum çünkü tehlikeli oldu kendi sarkıp aşağı atıyo mama sandalyesini deviriyo son anda tuttup kaç kere önceleri rahat oluyodu ama şimdi yaramazlık peşinde bende elinden tutup yürütüyorum kanepeden tutup bi baştan bi başa yürü
sen de elinden tut yürüt canım

cnm doğum günü topiğine göre ilk biz gözüküyoz cnm ekle istersen sende incileriniz hayırı olsun yürüteç 7. aydan buyana kullanıyoz ayakları kuvetlendisonuçta saatlerce durmuyo 15 yada 20 dk sıkılıyolar zaten ben memnunum cnm yürümesi gecikir dediler ama şimdilik herşey yolunda maşşalah

oyy oyy..bak şu yaramaza..ne işler karıştırıyor öyle :)))
benimki de hareketli bir kaza çıkarır kesin .. kucagımda bile zor zaptediyorum..elinden tutup yürütüyorum çığlık çığlığa bağırıyor çok hoşuna gidiyor..ama hep istiyor.. bel agrıları başladı bende de...
erkek çocuklar için özellikle pek önerilmiyor ya o yüzden de kafam bulanmıstı..o şekilde huzursuz olacagıma yorulmaya razıyım artık..dediğin gibi canım biraz da geç kaldık sanırım almak için..neyse eninde sonunda yürüyecek ne de olsa..

teşekkür ederim cnm..darısı çıkarmayan tüm bebişlere..çok şükür aşırı huysuzluğu ve ateşi olmadı..rahat çıkardık diyebilirim.
kullanan anneler çok memnun aynı dediğin gibi daha erken yürümeye başladıklarını duyuyorum herkesten..daha erken düşünseydik 6. ya da 7. ayda işimize yarardı sanırsam..dr önermeyince düşünmemiştik almayı..bir de ben bakıcımıza güvenmiyorum..bırakır çocugu öylece..(
sen de öğretmensin sanırım canım ne yapıyorsun çalısıyor musun kim bakıyor bebişe ..

merhaba kizlar nasilsiniz biz bugun biraz daha iyiyiz oksuruk var ama biraz daha iyi oldu bizimkide 6 aydan beri yurutecle yuruyodu simdi cok cabuk sikiliyo yerden gitmek istiyo elimi tutup yurumek istiyo oylede yapinca bi elini birakmami istiyo cok yaramazlar ama cok tatlilar ya hihoyyyt

geçmiş olsun bende uğraşmıyorum biraz üs:dance:tünde dursam yürücek

selam kızlar.
yağmur 2 gündür çok huysuz hep memnuniyetsiz..
tarhana çorbası yaptım birazda ekmek dğradım yedi uyuyo.ama kalkar birazdan.
yürüteç bende kullanmıyorum.almayıda düşünmüyorum..
akşama yine misafirim var.bebek görmeye gelicekler..
neyse ben çıkyorum kendinize ve bebişlere ii bakın görüşrüz..

canım inşallah hepsi böle sorunsuz ççıkar incilerinnnnnnn
bende düşünmüyodum yürüteç ama eşim birinden almış eski püski çağatay delirdddi içinde
ama kırık döküktü elini kesti
bim e gelmişti 30 liraya aldım
1 ay bindi artık binmiyo
sadece arada istiyo önündeki oyuncakların hatrına 10 dk sonra sıkılıyo
artık bende hiç koymuyorum
zaten 15 dk dan uzun hiç tutmadım ben
bundan sonra alma kendi öğrenir zatennn

ii olmanıza sevindim canım
evet aynen çağatay da öle elinden tut yürüsün gezsin çığlık atsın bayılıyoooo
hele karşısında ben vasam babası getiriyosa resmen koşuyo bana
ay emeklerken bi de gel bana annecim diyorum emir sayıp koşup geliyo neyle meşgulse fırlatıyo sıpammmmm
allah mutluluklarını daim etsin bebelerimizinnnn

kızlar merhaba , herkes uyumuş bu saatte bir ben kalmışım :)
biz bugün kontrole gittik doktor ablamıza
çok şükür ne kulağında ne boğazında iltihap kalmamış
gelişimi de gayet iyi dedi doktor
10 kilo 130 gr boyu 79 cm .maşallah demeyi unutmayın teyzoşları
göz doktorunada gittik göz kayması yokmuş bana öyle geliyordu demek
ama astigmat var ilerde gözlük kullanması gerekebilir dedi :a015:
anasıda babasıda gözlüklü tam gözlük ailesi olcaz galiba
doktora dedim işyerinde sağdığım sütleri kahvaltısına karıştırıyor annemler dedim
anne sütünü hiç birşeye karıştırma besleyiciliği azalır dedi
biberonda almıyorsa kaşıkla içirsinler dedi öyle yapçaz artık :uhm:
balık çorbası yada balık haftada iki gün yedir dedi
artık makarna pilav köfte herşey yedirebilirsin dedi
neyse ben yatayım oğlumda uyurken
iyi geceler herkese
sabahki ilk anneyede güüünaaaaydııııııııııııınnnnnnnn :) :teytey:

maşşallah emelcim kayraya göz doktorunda belli oluyomu bende knt gitmek istiyorum ama doktorunuz mu yönlendirdi erkenden belli olursa tedavide olur ben balık veriyorum tabi ben sevmediğim için ayda anca 1 kere yada 2 kere

herkese günaydınn emelcim çok güzel gelişimi maşallah oğluşuna
ilk başlarda balık yiyordu bizim cadı şimdi almıyo balık çorbası yapan var mı ya da balığı nasıl veriyosunuz bizimki yutamıyo zaten iştahsız olunca yutmak istemiyo.sen hangi dr. a götürüyodun emel.
bizim de bugün kontrol var bakalım kulak iltihabı geçmiş mi?bütün gece yine ayaktaydım şu an başım çatlıyo kızım için uykusuz kalmak değil de eşimin bütün gece uykum var diyip duyarsız kalmasına gıcık oluyorum.sanki tek çalışan o ,kafayı yiycem ya valla gece gece boşanmayı bile düşündüm çocuk olmadan önce hiç böyle değildi bizimki daha şefkatli olucağına iyice hödükleşiyo yaaa.alsanaalsanasmile
ohh be rahatladım kusura bakmayın kafanızı şişirdim

emelcim maşallah oğluşuna inş. gerek kalmaz gözlük kullanmasına...

olymposss inş. geçmiştir canım ikinizde çalışıyosunuz zor işin canım sakin bi zamanda konuş eşinle ne kadar yorulduğunu anlat tatlım

geçmiş olsun güzelim
ah bu kocalar yok mu ne kadar rahatlarına düşkünler bende onunla beraber hergün işe gidiyorum bende çalışan bi anneyim ama bi gece de bugün ben kalkayım da oğluma bakayım dediğini duymadım.verdikleri cevap eeee sen annesin.
Ne yapalım evlatlarımız için kalkacaz da.
Tatlım sende o kadar karamsar olma ne boşanması.klava:

selam kızlar.
emelcim maşşlahhh kayraya..
olimposs konuş eşinle yardımcı olsun canım tek başına yapmadın ya sen bu çcuğu...klava:
yağmurda pek huysuz.diş diyorum ama hala yok.tek çıkarmayan biz kaldık sanırım..doktora sordum zamanı gelince çıkarır dedi.genetikmiş birazda..neyse sağlığı yerinde ya 1 yaşında çıkarsın napıyım..
hepinizi öptük hoşçakalınnnnn

cnm bizdede yok diş doktorda çıkarır dedi gec daha iyi dedi daha sağlıklı dedibiz bide 10girdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…