2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

çıkarırı kızlarya çıkınca zaten hepsi peş peşe çıkıyo benimkininaltda 2tane üstte 4tane oldu 2atne dah geliyoyanlardan üstler çok zorluyo allha kolaylık versin bize
şuyardım etmeyen koclarvarya biride benimki bakacamder 5dak sonra söylenmeye bşalar çok zor annerin işleri

maşşlah kayrayada benimkide okilolarda boyu beya uzun maiaşşlah benimki 73 cm uzun olacak anenesi seniniki amabenimki halen iyileşemedi demin meyve vereyimdedim migdede ne varsa kustu üst degiştirmekten helak oldum balgamıatamıyo tıkanıyo zor yuyuyo ilaçcıda sevmiyohop vermiş derken çıakrıyo artık meyve suyuna koyuyorum of biyiyleşseydi havalar berbat benim bile bogazlarım acımaya başladı dikkatedin kızlar

bu aralar sayfalar pek ilerlemiyo taip edebiliyorum ne güzel.evet havalardan heralde benim de boğazım çok kötüydü antibiyotik kullandım geçmek üzere.biz bugün kızımı dr.a götürdük ama muayene olamadan geri döndük dr. çok yoğunmuş.ordan arkadaşa oturmaya gittim kalabalıktan huzursuz oldu bir dakka oturtmadı beni çay bile içemedim geldik uyudu valla bana gezme haram.öksürüğü bugün yoktu ama akşama doğru başladı hem de çok fena bronşitte öksürük sürekli mi oluyo korkmaya başladım

slm kızlar bugün poyrazı aşıya götürdüm çok şükür ateşlenmedi kilosu 9.390 boyu 75cm ama hala dişimiz yok boshayallersmile
olymposss mutlaka dr götür poyrazda öksürüyodu bronşite çevirdi çok zor kurtulduk bronşitten inş. biran önce iyileşir

iyi geceler kızlar uyudu ela hanım bende yatayım uyumuşken

ıyi geceler kızlar nasılsınız pek giremedim buaralar kayınvaldem geldi gitti zeynep rahatsızlandı düzeldi şimdi sizler nasılsınız.
hasta olan bebişlere geçmiş olsun çok zor hastalık ya allahım korusun miniklerimizi
semracım maşallah poyraza ne aşısı oldunuz aşılar bitti bizimde 1 yaşına kadar

maşşallah emelcim kayraya göz doktorunda belli oluyomu bende knt gitmek istiyorum ama doktorunuz mu yönlendirdi erkenden belli olursa tedavide olur ben balık veriyorum tabi ben sevmediğim için ayda anca 1 kere yada 2 kere
6 aydan sora kayma olması normal değilmiş, çocuk doktorumuz yaşına kadar bekleyin geçer dedi ama ben götürdüm göz doktoruna , şaşılık testi yaptılar, sadece uzaktan bakıyor bir makine gibi şeye oda bilgisayara aktarıyor çok kolay
için rahat eder en azından götür bence

herkese selamalr günaydınalr.. emelcim maşh yusuf beyimzie..
Teşekkür ederiz canım
balık çorbası yapıcam ama bende bilmiyorum internette bulunur herhalde tarif
bütün kocalar öyle canım takma kafana, ana hakkı ödenmez diye boşuna demiyorlar

Sağol canım inşallah

sağol canım bizde sizi öptük
bizimde 73 cm canım , ben gece yanlış yazmışım
neden o kadar kusuyor canım, Allah şifa versin
Nasıl doktor yoğunmuş randevulu gitmiyormusunuz canım
biz medical park dr.yeşim keskin e gidiyoruz , memnunuz iyi ilgileniyor doktor ablamız
cep telefonuda var, aklıma ne takılsa arıyorum, bıktı artık benden :)

Semracım geçmiş olsun , hiç ateşlenmez inşallah
aşılar bitti diye biliyorum bende , ne aşısı oldunuz?

Dünürüm nasılsın? gelinim nasıl ?

canlarım poyraz bronşit olunca çok zor iyileşti aşıları2ay aksadı onları yaptırıyorum önümüzdeki ayda2tane yapılacak ondan sonra 1yaşına kadar yok zaten 1yaşına 3ay kalmış oluyo işte böyle poyraz yeni uyudu bende yatayım herkese iyi geceler tatlı rüyalar
sabahın ilk annesine kocaman günaydınopuyorumnanaktan

şeker kız balgamı var yemek istemiyo ondan canım kusuyo tane geldiginde şimdideateşi var bakalım inş çok çıkmadan geçer diştenmi kiacaba ya

geçmiş olsun canım antibiyotik kullandın demi başka bişey yaptınmı bizimkininde çok balgam var tıkanıyo uyuyamıyo

günaydın fıstıklar iyi pazarlar ceylin gece mız mız hiç uyumadım desem yeridir 2 haftadır böyle ölüyorum uykusuzluktan

günaydın kızlar uykusuz bir gece daha sabah eşimşi kaldırdım siz oturun ben uyuyayım dedi 1saat daha uyudm iyi oldu valla gece bizde çok kalkıyozbide alt değiştirmr huzyumuz başladı ağlayınca rahatsızmı oluyo diye değiştirdim bikaç kez şimdi alışknlık etti gece biraz dolsun kalkıyo alınca uyuyo dün 2kere bez değiştirdim dolu dolu siz alıyomusunuz kızlar altını gece

günaydın herkese maşallah diyeyim bugün iyi uyudu kızım.gece de öksürmedi düzeliyo heralde.
emelcim biz bursa ren tıpa götürüyoruz normalde oraya götürdükten 2-3 gün sonra burnu falan akınca hemen aradım doktoru o da ilaç falan söyledi ama orda bi çocuk doktoruna götürün dedi burdaki de bi sağlık merkezinde çalışıyo randevuyla almıyo o yüzden biz inegölde olunca eşimle ikimizin izin alması da denk gelmiyo bursaya tekrar gidemedik yani.
aysecim çok zor valla ben uykusuz olunca sinirli oluyorum bu sefer eceye kızıyorum.
ela ben de normal de alırdım ama uzun süredir hiçbişey yemiyince haliyle de bez kupkuru

gunaydin kizlar iyi pazarlar ela biz hic degistirmiyoruz ancak hasta olsa falan degistiriyoruz onada alistirsan artik hic uyamayiz heralde oglumun oksurugu biraz daha gecti surekli ihlamur iciriyorum cok sukur bitti sayilir zemuszemus

elacım ben yatarken değiştiriyorum
sonra da sabah alıyorum
bbezin sızdırmadığına eminmisin
eğer sızdırıyosa ondan rahatsız oluyodur
biz molfix kullanıyoruz 1 kilo olsa bile taşırmıyo şekerimm
gece bez sadece bebekken değişir canım benim kaka yapmadıya değiştirme ama beze bak doluyken üstüne peçete koy bastır hafifçe peçete ıslanıyosa bez sızdırıyodur canım

yok cnm ya doğduğundan bu yana prima kullanıyoz sızdırma yok bende gece yatarken değiştirirdim sabaha kadar dururdu hasta olduğunda napcağımı sasırmıştım altınamı uyanıyo diye değiştirdim sonra onu huy edindi sanırım şimdi bi bez molamız var gece uyandıkları yetmiyo gibi değiştirmesem mi ki alışsın gece gece gözlerimi zor açıyom valla bez değiştirmek ızdırappp

geçmiş olsun canım antibiyotik kullandın demi başka bişey yaptınmı bizimkininde çok balgam var tıkanıyo uyuyamıyo

evt canım antibiyotik verdi dr onu kullandık ama zor atlattı poyraz dr gittinmi eğer gitmediysen hiç bekleme canım götür yoksa daha kötü oluyolar geçmiş olsun inş. çabucak iyileşiropuyorumnanaktan

ben akşam yatırırken değiştiriyorum bide sabah kalkınca zor olur canım alıştırınca zaten doğru dürüst uyumuyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…