6 aydan sora kayma olması normal değilmiş, çocuk doktorumuz yaşına kadar bekleyin geçer dedi ama ben götürdüm göz doktoruna , şaşılık testi yaptılar, sadece uzaktan bakıyor bir makine gibi şeye oda bilgisayara aktarıyor çok kolaymaşşallah emelcim kayraya göz doktorunda belli oluyomu bende knt gitmek istiyorum ama doktorunuz mu yönlendirdi erkenden belli olursa tedavide olur ben balık veriyorum tabi ben sevmediğim için ayda anca 1 kere yada 2 kere
Teşekkür ederiz canımherkese selamalr günaydınalr.. emelcim maşh yusuf beyimzie..
balık çorbası yapıcam ama bende bilmiyorum internette bulunur herhalde tarifherkese günaydınn emelcim çok güzel gelişimi maşallah oğluşuna
ilk başlarda balık yiyordu bizim cadı şimdi almıyo balık çorbası yapan var mı ya da balığı nasıl veriyosunuz bizimki yutamıyo zaten iştahsız olunca yutmak istemiyo.sen hangi dr. a götürüyodun emel.
bizim de bugün kontrol var bakalım kulak iltihabı geçmiş mi?bütün gece yine ayaktaydım şu an başım çatlıyo kızım için uykusuz kalmak değil de eşimin bütün gece uykum var diyip duyarsız kalmasına gıcık oluyorum.sanki tek çalışan o ,kafayı yiycem ya valla gece gece boşanmayı bile düşündüm çocuk olmadan önce hiç böyle değildi bizimki daha şefkatli olucağına iyice hödükleşiyo yaaa.alsanaalsanasmile
ohh be rahatladım kusura bakmayın kafanızı şişirdim
Sağol canım inşallahemelcim maşallah oğluşuna inş. gerek kalmaz gözlük kullanmasına...
olymposss inş. geçmiştir canım ikinizde çalışıyosunuz zor işin canım sakin bi zamanda konuş eşinle ne kadar yorulduğunu anlat tatlım
sağol canım bizde sizi öptükselam kızlar.
emelcim maşşlahhh kayraya..
olimposs konuş eşinle yardımcı olsun canım tek başına yapmadın ya sen bu çcuğu...klava:
yağmurda pek huysuz.diş diyorum ama hala yok.tek çıkarmayan biz kaldık sanırım..doktora sordum zamanı gelince çıkarır dedi.genetikmiş birazda..neyse sağlığı yerinde ya 1 yaşında çıkarsın napıyım..
hepinizi öptük hoşçakalınnnnn
bizimde 73 cm canım , ben gece yanlış yazmışımmaşşlah kayrayada benimkide okilolarda boyu beya uzun maiaşşlah benimki 73 cm uzun olacak anenesi seniniki amabenimki halen iyileşemedi demin meyve vereyimdedim migdede ne varsa kustu üst degiştirmekten helak oldum balgamıatamıyo tıkanıyo zor yuyuyo ilaçcıda sevmiyohop vermiş derken çıakrıyo artık meyve suyuna koyuyorum of biyiyleşseydi havalar berbat benim bile bogazlarım acımaya başladı dikkatedin kızlar
Nasıl doktor yoğunmuş randevulu gitmiyormusunuz canımbu aralar sayfalar pek ilerlemiyo taip edebiliyorum ne güzel.evet havalardan heralde benim de boğazım çok kötüydü antibiyotik kullandım geçmek üzere.biz bugün kızımı dr.a götürdük ama muayene olamadan geri döndük dr. çok yoğunmuş.ordan arkadaşa oturmaya gittim kalabalıktan huzursuz oldu bir dakka oturtmadı beni çay bile içemedim geldik uyudu valla bana gezme haram.öksürüğü bugün yoktu ama akşama doğru başladı hem de çok fena bronşitte öksürük sürekli mi oluyo korkmaya başladım
canlarım poyraz bronşit olunca çok zor iyileşti aşıları2ay aksadı onları yaptırıyorum önümüzdeki ayda2tane yapılacak ondan sonra 1yaşına kadar yok zaten 1yaşına 3ay kalmış oluyo işte böyle poyraz yeni uyudu bende yatayım herkese iyi geceler tatlı rüyalar
sabahın ilk annesine kocaman günaydınopuyorumnanaktan
elacım ben yatarken değiştiriyorum
sonra da sabah alıyorum
bbezin sızdırmadığına eminmisin
eğer sızdırıyosa ondan rahatsız oluyodur
biz molfix kullanıyoruz 1 kilo olsa bile taşırmıyo şekerimm
gece bez sadece bebekken değişir canım benim kaka yapmadıya değiştirme ama beze bak doluyken üstüne peçete koy bastır hafifçe peçete ıslanıyosa bez sızdırıyodur canım
geçmiş olsun canım antibiyotik kullandın demi başka bişey yaptınmı bizimkininde çok balgam var tıkanıyo uyuyamıyo
günaydın kızlar uykusuz bir gece daha sabah eşimşi kaldırdım siz oturun ben uyuyayım dedi 1saat daha uyudm iyi oldu valla gece bizde çok kalkıyozbide alt değiştirmr huzyumuz başladı ağlayınca rahatsızmı oluyo diye değiştirdim bikaç kez şimdi alışknlık etti gece biraz dolsun kalkıyo alınca uyuyo dün 2kere bez değiştirdim dolu dolu siz alıyomusunuz kızlar altını gece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?