2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar çok kötüyüm bugün kaynanamlara indim kucağımdan aldı seveyim diye sobalı odaya götürdü ama doğalgaz sobası poyrazda durmamış kucağında yere bırakmış tabi ben diğer odadayım yavrum sobanın camına dokunmuş parmaklarının uçları hep yanmış çığlık atınca hemen koştum suya tuttum ama çok kötü yaa acısından uyumuyo sürekli elini sallıyo biraz dışarı çıkardım gezdirdim şimdi uyudu o ağladıkça içim parçalandı bende ağladımmafoldumben

ay kıyamamçok geçmiş olsun cnm yanıkta bişeye benzemen inş cabuk gecer eczaneden yanık kremi felan alıp sür istersen en azından rahatlatır açır kıyamam allah hepimizin evlatlarını korusun yarabbim:Saruboceq:

çok geçmiş olsun canım uyurken yanık kremi sürseydin daha cabuk iyileşir hemde acısını hafifletir biraz

geçmiş olsun canım kıyamam onun küçük parmaklarına kuzum benim ya

herkese slm bu arada bir türlü yazmaya vakit bulamıyorum kızlar ya okuyana kadar zeynep mız mızlanıyor yazamıyorum bütün günümü ona ayırayım istiyor birde her gün parka alıştık gitmesek olmuyor cok egleniyor ordaki çocukların oynadıgını seyrediyor heycanlanıyor onlara kocaman kocaman adımlar atıyor onların yanına gitmek için yaaa bizim hala dişimiz yok 9 cu ayımız bitti ne zaman çıkacak daha bilmiyorum başka varmı diş çıkarmayan yoksa bizmi kaldık sadece:çok üzgünüm:

kızlar selam..
biz gündüz dışardaydık.evimize geldik.akşamada balık yemeğe götürcek babamız..
semra cnm çook geçmiş olsun..kimse yokmuydu cnm yanında.krem sür cnm ii gelir..
yasemincim bizde 27 sinde 9 a gircez bizdede yok diş..yağmur nine gibi damağıyla ezip yiyo pütürlü şeyleri.dişleri olsa daha güzel yicek.olsun geç olsun daha iyi..
hepinize iyi akşamlar.hoşçakalın.....

semra geçmiş olsun ah yavrum benim.
dişlerin geç çıkması çıkması daha iyi boşverin.biz ilk dişimizi 5 aylıkken çıkardık 9 aylığız şimdi 8 tane dişi var ama diş yüzünden emmeyi bıraktı bünyesi zayıfladı bişey de yemiyo keşke geç çıkarsaydı yani

Semra çok geçmiş olsun...
içim parçalandı kıyamam kuzucuğa...
diş macunu acısını hafifletiyor...dene istersen...

canım inegöldemisin sen bende inegöllüyüm ailem orda çok sık geliyorum:1hug:

ah yavrum benim çok geçmiş olsun kıyamam ben poyrazcıma yaa:teselli::çok üzgünüm:

kızlar iyi geceler bu arada bugün sbah bi çıktık evden 10 gibi geldik eve gezdik durduk bütün gün güzel bi gündü ama hava çok soğuktu

çok geçmiş olsun canım uyurken yanık kremi sürseydin daha cabuk iyileşir hemde acısını hafifletir biraz

saol canım yaa czaneler bugün kapalı olduğundan alamadım eşimde çalışıyodu ama şimdi biraz daha iyia.s.

teşekkürler tatlım bizimde daha dişimiz yokvereliniortak

canım kaynanam vardı ama tv ye dalmış heralde çığlık atınca ben koştum aldım kucağıma oda noldu diyo:mymeka:

tşk tatlım

Semra çok geçmiş olsun...
içim parçalandı kıyamam kuzucuğa...
diş macunu acısını hafifletiyor...dene istersen...

saol canım sorma çok kötü oldum o ağladıkça resmen içim parçalandı onunla beraber bende ağladım diş macunuaklıma gelmedi o panikle suya tuttum ama kabardı parmaklarısenağlama

canım inegöldemisin sen bende inegöllüyüm ailem orda çok sık geliyorum:1hug:

ah yavrum benim çok geçmiş olsun kıyamam ben poyrazcıma yaa:teselli::çok üzgünüm:

saol tatlım inş. çabucak iyileşir

semracım gecmıs olsun canım ya kıyamam kuzucuguma .sılverdın dıye yanık kremı var onu al cok ıyı acıyı alıyor 5 dak.da.tabı eczacıya sorun yınede.allah beterınden korusun meleklerımızı .
bızde banyo yaptık 11 de uyudu elıf sımay hala delıksız uyuyor masallah kızıma .bende fırsat bu fırsat bır bakayım dedım.
kac gundur gırıp yazamadan cıkıyrdum.kayınvalıdemler antalya yolcusu bu sabah.onları telası vardı.alınacaklar yapılacaklar vs.
neyse kızlar simay uyurken bende uyuyayım ıyı geceler kızlar

günaydın kızlar.çok geçmiş olsun semra.hasta bebeklere de çok geçmiş olsun.emelcim yusuf kayraya maşallah.bizde 9200 gr mız ve boyumuz 70 cm.Kilomuzla boyumuz iyi elhamdülillah.maşallah.

annem düştü yataktan 3 gündür onunla ilgileniyorum.kalça kemiğini çatlatmış.hep yatacak 1,5 ay.Hayırlısı inşallah düzelebilir.

Günaydın kızlar,
Semracım çok geçmiş olsun, bal sürersen yanan yere hemen acısını alıyor, rahatlar bari yavrucuk, benim bütün elim yanmıştı bir kere kızgın yağ dökülmüştü, bütün yanık merhemlerinden daha iyi geldi bal

Neslihancım sağol canım, senin kuzunada maşallah kırkbin kere,
anneciğinede geçmiş olsun

Semoşum naber? erkencisin , çağatay uyutmadımı?

geçmişolsun neslihancım annene
sizinde kilonuza maşallah canım

ben de yanık olaylarında hametan kremi tek geçerim anında iileştriyo
ama çok büyük bi yanıksa acılıysa çok o zaman silverdin+hametan
bende bi krem var bitkisel eşimin halası satıyomuş çağatay doğduğunda vermişti
adı melkeft süper bişe
pişik yanık yara sivilce tüm cilt problemleri için süper ama nerde nasıl satılır hiç bilmiyorummm

emeelim ya sorma akşam artık 7:30 da uyuduğu için sabah 6 da ayakta
sonra da uykum var diye mızmız
doğdu doğalı ilk defa ishal oldu
banyo suyunu yalamıştı köpüklü köpüklü ondan sanırım
işime de geldi
hep kabız olunca anca normale döndü
bizim oğlan doğdu doğalı7den sonra kalktığını görmedim şimdi ağlıyo uyut diye
ağlıyo arada susuyo bakıyo bana sonra yine ağlıyo yalandan ağlıyo yaniiii
ben sabah uykusunu ve akşam geç yatmasını unuttum canım en geç 12 de uyuyorum sabah 6 gibi uyanıyorum
artık düzen bu oldu alıştımmm

günaydın herkese maalesef deprem haberiyle üzgün başladık güne inşallah ölü sayısı artmaz bu arada kızlar www.dkos.org diye bir site var bütün deperem tahminleri tutuyor bu depremi de bildiler 3 gün öncesinden ama bilim adamları maalesef ilgilenmiyor adamla etrafınızdakileri bilgilendirin ses getirmesi gerek bu sitenin.
neslihan geçmiş olsun annene. diğer neslihan evet inegöldeyim inşallah görüşürüz bi gün.
sema bizim cadı da 7 de ayakta gece 12 de uyusa da mutlaka 7 de kalkıyo yat işte de mi yok işe gitcek sanki.

günaydın cnm allah korusun hepimizi depremden bende çok korkuyorumda yapcak bişey yok gerçekten bilinmiş mi ki 120 saat önce diyo

sadece bu değil elacım bikaç yıldır bu çalışmayı sürdüyolar ben bu de yeni farkettim bütün deprem tahminleri tuttu hatta yurt dışını bile biliyolar hatta haitiyi de bildiler uyardılar ama kaale alan yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…