2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ben çıkıyom grş ela kalktı mamamızı yiyelim

selam kızlarr.
muhabbet baya koyuymuşş.iyi bari eski haline dönüyor topic..
ben deterjan roxyy kullanıyorum.fena değil.ama omo baby alıcam daha iyiymiş..
doğdu doğacak emdi emmedi yedi yemedi emekledi emeklemedi derkennn bebekler yürümeye başlamış maşallah ela bebeğe..
yağmur tam gaz emekliiyor.babamız 9 aylıkkken yürümüş..bakalım kızımız ne zaman yürüyecek.?
ama yağmurda emeklerken kalkmaya çalışıyorr.yakındır yürümesi..
öğlen şehriye çorbası yaptım pek yemedi,hergün tarhana yapsam yiycek..çok sewiyor tarhaanayı...
şimdide uyuyor.bende ders çalışayım bari sınavlarım yaklaşıyor..görüşrüzzzz

valla artık ne laf bulamda konuşam diye düşünüyom yoksa yazmıyolarhe maşşlah yürüsün annesi inş tarhanayıda benimki sevmiyo bende mercemek şehriye karışımı yaptım çorba verdim öglen hadi ii dersler canım

eminecim sanada kolay gelsin kuzuyada afiyet olsuncokacimcoook

eminecim bi biz varızhe kimse kalmmaış herkezin eşi gelirşimdi benimki9dan öncegelmediginden rahatım :)

slm kızlar sohbet bugünçok ilrlemiş ne güzel
ben normal deterjanla yıkıyorum yoksa lekeleri çıkmıyo
elaya maallah nazar değmesin
en genç anne benim heralde 88 doğumluyumguclubacismile
benim eşim 12de geliyooo o saate kadar yalnızım sabahta 9.30gidiyo yani poyraz hep bende çok yoruyo artık aşırı hareketli şimdi uyuyo fırsat buldum yazıyım dedim uyanıkken imkanı yok yazdırmıyo dışarı çıkamıyoruz arabasında durmuyo ee kucağımdada fazla gezdiremiyorum sadce salı günleri biraz geziyoruz ondada eşim evde olduğu için biraz fazla yazdım heraldeohaoldumsmile

evet sen daha gençmisin yaşlı hissetimbe :1rolleyes:
canım benimkide 8,30 da gidiyo 9 gibi geliyo bende çok yoruluyorum seninkide beya çalışıyomuş sıkılmıyomusun bende anca hafta sonları bigün çıkıyoruz oda havalar kaçhaftadır soguk yagmurlu

selam kızlar uzun zamandır girmedim ama sayfalar çok ilerlememiş ben efe doğduğundan beri çamaşırlarını dalin deterjan ve yumuşatıcısıyla yıkıyorum süper kokuyorlar..

ben dalan roxy matikle yıkıyorum ama lekeler kalıyo
başka deterjan kullanamıyorum alerjiden öksürüyo çağatay
extra durulama yapıyoruz bebek det bile üstelik bitkisel det.
napalım ev için arı dışarı için ayrı kıyafetleri zaten
işim bitince leke çıkarıcıyla yıkayıp
ütüleyip kaldırıyorum

nilaycım nasılsın şeker hiç görünmüyosun canım benim
özledik seni
efe pamuğu nasıl tontişim özledik onuda

canım önceden çok sıkılıyodum ama şimdi poyraz saolsun hiç yerinde durmuyoki sıkılmaya vakit kalmıyo onunla uğraşmaktansempatiksalakcinni

ay eşimde uyudu bebişimde
kaldım öle dımdızlak kukuman kuşu gibi
of adam sabah 6 da kalkmış ne oluyosa ben hergün kalkıyom
bıdıkları yoruyo kocişimiiiii heraldeeee
of tv de yatak odasında netten melekler korusunu izliyorum
uykumda yok offff
aslında erkenden yatsam bende ii olcak ama neyseeeee
uyku gel gel gel gel

eebusaate yatınca kalkmıyomu bidaha benimki uyudu şimdiama kalkar kim bilir bidanezman uyur

canım önceden çok sıkılıyodum ama şimdi poyraz saolsun hiç yerinde durmuyoki sıkılmaya vakit kalmıyo onunla uğraşmaktansempatiksalakcinni

oh iyi bari gerçekten çok çalışıyo allah sabır versin bendiyodum çok açlışıyo daha beterleeeri varmış adamı hiç görmüyon canım senmafoldumben

öf benim adam halen gelmedi yawww dünyayp kurtaracaklar çalışırken aman evlimiyiz degilmiyiz belli degilya

eebusaate yatınca kalkmıyomu bidaha benimki uyudu şimdiama kalkar kim bilir bidanezman uyur
yok canım alıştı artık uyku saati bu arada kalkar emer arada beni koklar uyur öle
ama sabah 6da ayaktayız biz önceden 9 du uyku saati ama çok huysuz oluyodu gündüz
şimdi gece uykusuna kendi geçiyo o yüzden erken yatıyo
gündüz 4 ten sonra uyku yok canım 7 de muhallebi
7:30 uyku
ah bi de gündüz yatağında yatsa ne ii olcak

öf benim adam halen gelmedi yawww dünyayp kurtaracaklar çalışırken aman evlimiyiz degilmiyiz belli degilya

aman benimki de sabahçı öğlende evde çoğu zamanda başımda bende arada tek kalsam diye bakıyom
öğlene kadar işler biteceek yemek hazır olcak böle de zor gülüm yasempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…