saol cnm hepimizin kuzusuna yarısın
selam kızlarr.
muhabbet baya koyuymuşş.iyi bari eski haline dönüyor topic..
ben deterjan roxyy kullanıyorum.fena değil.ama omo baby alıcam daha iyiymiş..
doğdu doğacak emdi emmedi yedi yemedi emekledi emeklemedi derkennn bebekler yürümeye başlamış maşallah ela bebeğe..
yağmur tam gaz emekliiyor.babamız 9 aylıkkken yürümüş..bakalım kızımız ne zaman yürüyecek.?
ama yağmurda emeklerken kalkmaya çalışıyorr.yakındır yürümesi..
öğlen şehriye çorbası yaptım pek yemedi,hergün tarhana yapsam yiycek..çok sewiyor tarhaanayı...
şimdide uyuyor.bende ders çalışayım bari sınavlarım yaklaşıyor..görüşrüzzzz
slm kızlar sohbet bugünçok ilrlemiş ne güzel
ben normal deterjanla yıkıyorum yoksa lekeleri çıkmıyo
elaya maallah nazar değmesin
en genç anne benim heralde 88 doğumluyumguclubacismile
benim eşim 12de geliyooo o saate kadar yalnızım sabahta 9.30gidiyo yani poyraz hep bende çok yoruyo artık aşırı hareketli şimdi uyuyo fırsat buldum yazıyım dedim uyanıkken imkanı yok yazdırmıyo dışarı çıkamıyoruz arabasında durmuyo ee kucağımdada fazla gezdiremiyorum sadce salı günleri biraz geziyoruz ondada eşim evde olduğu için biraz fazla yazdım heraldeohaoldumsmile
evet sen daha gençmisin yaşlı hissetimbe :1rolleyes:
canım benimkide 8,30 da gidiyo 9 gibi geliyo bende çok yoruluyorum seninkide beya çalışıyomuş sıkılmıyomusun bende anca hafta sonları bigün çıkıyoruz oda havalar kaçhaftadır soguk yagmurlu
selam kızlar uzun zamandır girmedim ama sayfalar çok ilerlememiş ben efe doğduğundan beri çamaşırlarını dalin deterjan ve yumuşatıcısıyla yıkıyorum süper kokuyorlar..
ay eşimde uyudu bebişimde
kaldım öle dımdızlak kukuman kuşu gibi
of adam sabah 6 da kalkmış ne oluyosa ben hergün kalkıyom
bıdıkları yoruyo kocişimiiiii heraldeeee
of tv de yatak odasında netten melekler korusunu izliyorum
uykumda yok offff
aslında erkenden yatsam bende ii olcak ama neyseeeee
uyku gel gel gel gel
canım önceden çok sıkılıyodum ama şimdi poyraz saolsun hiç yerinde durmuyoki sıkılmaya vakit kalmıyo onunla uğraşmaktansempatiksalakcinni
yok canım alıştı artık uyku saati bu arada kalkar emer arada beni koklar uyur öleeebusaate yatınca kalkmıyomu bidaha benimki uyudu şimdiama kalkar kim bilir bidanezman uyur
öf benim adam halen gelmedi yawww dünyayp kurtaracaklar çalışırken aman evlimiyiz degilmiyiz belli degilya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?