2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

filiz yat vakti geldi be gülüm
az sonra uyanır benim koca bebek nerdesin diye kızar bana şimdi yanına yatı msanıyo ahahahaha
uyumuş yastığa sarılmış aman bi de horluyo ki bu seste uyuyamam asla
offff neyse öle işte yaww

tamam tatlım iyi geceler senağlama

valla benimkid eyattıydı uyamdı tıkandı kalktı yogurdunu verdim çok fazla yemedi işte öyle bacaklarım agrıyo ya

çok yorgunum bacaklarım felaket ağrıyo hava güzel diye iş yaptım biraz akşamda misafir vardı zorladı valla

valla benimkid eyattıydı uyamdı tıkandı kalktı yogurdunu verdim çok fazla yemedi işte öyle bacaklarım agrıyo ya
tatlım yoğurt için geç değil mi gaz yapmaz mı
çok yorgunum bacaklarım felaket ağrıyo hava güzel diye iş yaptım biraz akşamda misafir vardı zorladı valla

geçmiş olsun canım

çok dertliyiz yakaydirigubbakcemile3 biri evde diye sıkılır biri gelmedi diye bukadınları anlamak zorbe kaydirigubbakcemile

bende geldim çayımı koydum aygazaademlensin içelim be :içelim:

valla benmde agrıyoya koca daha yeni geldi oh attım kızıona oynasınlar
tatlım yoğurt için geç değil mi gaz yapmaz mı

geçmiş olsun canım

ee filiz bizim gece yeni başlıyo ben hep veriyon işte ne eddcen işte

çok dertliyiz yakaydirigubbakcemile3 biri evde diye sıkılır biri gelmedi diye bukadınları anlamak zorbe kaydirigubbakcemile

bende geldim çayımı koydum aygazaademlensin içelim be :içelim:

içelim tatlım gelmedin ya tatlıya

valla benim kacacım bi var bi yok görevli gidiyo ben alışmaya başladım yanlızlığa ela oldukça vakit nasıl geciyo anlamıyom valla eee kızlar neler yapıyosunuz anlatın

bende rejimdeyim ama bendede kısır ve kurabiye var toplaşıp yiyelim

valla benim kacacım bi var bi yok görevli gidiyo ben alışmaya başladım yanlızlığa ela oldukça vakit nasıl geciyo anlamıyom valla eee kızlar neler yapıyosunuz anlatın

valla ben nekadarda kızım olsada eşmi dört gözle bekliyom needem

valla ne yaplım tatlım işten gel yemek yap bulaşık inan derken bu vakti buldu yeni oturduk işte
send temizlik tam gaz valla maşallah sana bende yarın yapayım bari:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…