filiz yat vakti geldi be gülüm
az sonra uyanır benim koca bebek nerdesin diye kızar bana şimdi yanına yatı msanıyo ahahahaha
uyumuş yastığa sarılmış aman bi de horluyo ki bu seste uyuyamam asla
offff neyse öle işte yaww
tatlım yoğurt için geç değil mi gaz yapmaz mıvalla benimkid eyattıydı uyamdı tıkandı kalktı yogurdunu verdim çok fazla yemedi işte öyle bacaklarım agrıyo ya
çok yorgunum bacaklarım felaket ağrıyo hava güzel diye iş yaptım biraz akşamda misafir vardı zorladı valla
çok dertliyiz yakaydirigubbakcemile3 biri evde diye sıkılır biri gelmedi diye bukadınları anlamak zorbe kaydirigubbakcemileyok canım alıştı artık uyku saati bu arada kalkar emer arada beni koklar uyur öle
ama sabah 6da ayaktayız biz önceden 9 du uyku saati ama çok huysuz oluyodu gündüz
şimdi gece uykusuna kendi geçiyo o yüzden erken yatıyo
gündüz 4 ten sonra uyku yok canım 7 de muhallebi
7:30 uyku
ah bi de gündüz yatağında yatsa ne ii olcak
aman benimki de sabahçı öğlende evde çoğu zamanda başımda bende arada tek kalsam diye bakıyom
öğlene kadar işler biteceek yemek hazır olcak böle de zor gülüm yasempatiksalakcinni
Ben geldim
valla benmde agrıyoya koca daha yeni geldi oh attım kızıona oynasınlarçok yorgunum bacaklarım felaket ağrıyo hava güzel diye iş yaptım biraz akşamda misafir vardı zorladı valla
tatlım yoğurt için geç değil mi gaz yapmaz mı
geçmiş olsun canım
çok dertliyiz yakaydirigubbakcemile3 biri evde diye sıkılır biri gelmedi diye bukadınları anlamak zorbe kaydirigubbakcemile
bende geldim çayımı koydum aygazaademlensin içelim be :içelim:
içelim tatlım gelmedin ya tatlıya
yaptınmı kız tatlıyı gelbendede börek var hemde el açması arkadaş getirmiş sagolsun
kız ela sesin çıkmıyo ne karıştırıyon bakam :)))))))))))))))
hımm yaptım valla
yok canım rejimdeyimklava: sağol gene de
herkes yedi ben baktım irademe sahip olmam lazım kilo verecem:lepi:
valla benim kacacım bi var bi yok görevli gidiyo ben alışmaya başladım yanlızlığa ela oldukça vakit nasıl geciyo anlamıyom valla eee kızlar neler yapıyosunuz anlatın
valla benim kacacım bi var bi yok görevli gidiyo ben alışmaya başladım yanlızlığa ela oldukça vakit nasıl geciyo anlamıyom valla eee kızlar neler yapıyosunuz anlatın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?