ben 2007de evlendim 83lüyüm bursa inegöllüyüm aslen ama evlenince istanbula geldim işte rüzgar buraya sürükledi benikaydirigubbakcemile
batuhan uyansında bi çıkalım komşumuz cevahir avm ye:lepi:
senin yerinede gezeriz merak etme sen tatlımkaydirigubbakcemile5gezin bakalım biz çalışalım
iyi gezmeler
senin yerinede gezeriz merak etme sen tatlımkaydirigubbakcemile5
sagol canımhasta bebişlere geçmiş olsun kızlar
aynen süt meselesi sagol canım geçmiiş olsun demişsinarkadaşlar beterin beteri var.ben 90 kiloyum.boyumda kısa hiç yazmayım.1 yaşına kadar süt verecem diye hiç diyette yapmıyorum.zaten o kadar kasıyorum kendimi maşallah ve de ancak 300 ml süt verebiliyorum kızıma.hayırlısıyla şu 1 yılı tam doldurim eski günlerime dönmem gerek.artık ilaçtı spordu diyetti kendime gelmem gerek
üstüme kıyafet bile almıyorum hep aynı şeyleri giyiyorum.bu duruma alışmayayım diye
yap bakalım canım moya giyeceksiniz::dance:bende bende
başladım bakalım rejime ne kadar sürecek 50 ye düşene kadar devam boy kısa olunca
havada bi garip soğukmu sıcakmı karar vermedim
oh valla gez kız ah biyaz gelse yawwwbatuhan uyansında bi çıkalım komşumuz cevahir avm ye:lepi:
heh biz çalışıyomuzmı gız sanki evdeyiz bakkaydirigubbakcemilegezin bakalım biz çalışalım
iyi gezmeler
ay valla bazen çok üzülüyorum burlara geldim diye herkes orda ben burda
sagol canım
aynen süt meselesi sagol canım geçmiiş olsun demişsin
yap bakalım canım moya giyeceksiniz::dance:
oh valla gez kız ah biyaz gelse yawww
heh biz çalışıyomuzmı gız sanki evdeyiz bakkaydirigubbakcemile
aynen valla sen yine geziyon gızalsanaalsanasmile
valla burası çok sıcak yarında böyle olursa İNAN ı çıkartırız inş yarında böyle olur
canım evde canın sıkılsa çık gez bizim öyle 8-5 çalışklava:
maşallah elaya yaben geldim kızlar oku oku bitmedi ne güzel yazmışsınız
emelcim 86 doğumluyum en genç anneyim herhalde burda :))))))))))
hava burdada süper ark gittik bu arada ela yürüyo herhalde arada düşsede 10 adım gidiyo:)))))))))))))))))
gelirken evimin önünde park var avantaj diyodum deilmiş ağlıyo girmeyelim diyeee birz toplanalım gezecez gene kızımla babamızda görevli gitti yok ama akşamda arkadaş gelcek eşi de gitti öle oturalım dedik
hülyacım neden çıkamıyosunuz tatlım?
ben hacışakir kullanıyrum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?