2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ben 2007de evlendim 83lüyüm bursa inegöllüyüm aslen ama evlenince istanbula geldim işte rüzgar buraya sürükledi benikaydirigubbakcemile

ben 2007de evlendim 83lüyüm bursa inegöllüyüm aslen ama evlenince istanbula geldim işte rüzgar buraya sürükledi benikaydirigubbakcemile

bende bende aslen izmirliyim eşimin işi burda olunca tayinle mecburen bende bileciğe geldim bakalım hayat daha nereye sürükleyecek bizi

hasta bebişlere geçmiş olsun kızlar
sagol canım
aynen süt meselesi sagol canım geçmiiş olsun demişsin
bende bende
başladım bakalım rejime ne kadar sürecek 50 ye düşene kadar devam boy kısa olunca
yap bakalım canım moya giyeceksiniz::dance:

valla burası çok sıcak yarında böyle olursa İNAN ı çıkartırız inş yarında böyle olur

valla burası hem güneşli hem esiyo hemde bulutluyo nasıl anlamadım tam hasta havası dikkat edin valla iiyolursa yarın melisi başka doktora yani hep gittigimdoktora zimite getirecem bi türlütam düzelmedi
bide en erken ben varım galiba evlenen he turkbayragi

ben geldim kızlar oku oku bitmedi ne güzel yazmışsınız
emelcim 86 doğumluyum en genç anneyim herhalde burda :))))))))))
hava burdada süper ark gittik bu arada ela yürüyo herhalde arada düşsede 10 adım gidiyo:)))))))))))))))))
gelirken evimin önünde park var avantaj diyodum deilmiş ağlıyo girmeyelim diyeee birz toplanalım gezecez gene kızımla babamızda görevli gitti yok ama akşamda arkadaş gelcek eşi de gitti öle oturalım dedik

maşallah elaya ya
hülyacım neden çıkamıyosunuz tatlım?
ben hacışakir kullanıyrum canım

bende hacışakir kullanıyom canım normal bizim kullandıklarımıza ne zaman geçmeyi düşünüyosunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…