ben biraz sabun tozo biraz leke cıkarıcı koyuyom
ben normal deterjanlara gectım 1 aydır cok şükür alerjı falanda yapmadı.
elamı yürüyo canım masallah ılk bebısımız yürüyo heee :)
maşallah elaya yaa bizimkinde değil yürüme emekleme bile yok tutunuöp kalkmıyo bile tembel kuzucum:ecrin_bebek:
filizcim evt lekeler çıkmıyo ama batuhan çok alerjik ben uzun bi süre daha lekeli gezdirmeyi düşünüyorumkaydirigubbakcemile3
naber genç anne bakalım:)maşşlah subanaallah ele hanıma ee dur yaz olsun hiç girmeyecek kızben geldim kızlar oku oku bitmedi ne güzel yazmışsınız
emelcim 86 doğumluyum en genç anneyim herhalde burda :))))))))))
hava burdada süper ark gittik bu arada ela yürüyo herhalde arada düşsede 10 adım gidiyo:)))))))))))))))))
gelirken evimin önünde park var avantaj diyodum deilmiş ağlıyo girmeyelim diyeee birz toplanalım gezecez gene kızımla babamızda görevli gitti yok ama akşamda arkadaş gelcek eşi de gitti öle oturalım dedik
ee 4kat melis ben ve araba inmiyo çıkmıyo ölüyorumhülyacım neden çıkamıyosunuz tatlım?
ben hacışakir kullanıyrum canım
ben valla omo bbaybi kullanıyodum nezmandır normal koyuyorumben biraz sabun tozo biraz leke cıkarıcı koyuyom
geçmiş olsuncanımmaşallah elaya yaa bizimkinde değil yürüme emekleme bile yok tutunuöp kalkmıyo bile tembel kuzucum:ecrin_bebek:
aynen bizimkide 10ayı bitecek nerdeyse daha yürüteçle gitmeye başladı ama çok karıştırıyo ne varsa çekiyo peteklerin üstüne çamaşır koyuyuorum hepsini topluyo battaniyesiniçekiyo çekmeceler artık salıncagındada durmuyo kalkı kalkıveriyo başladık abakalım
filizcim evt lekeler çıkmıyo ama batuhan çok alerjik ben uzun bi süre daha lekeli gezdirmeyi düşünüyorumkaydirigubbakcemile3
çünkü ben yokummdelikafaduldenAYYY NEden kimse yazmıyo
hadi bakalım inş yürür ama zor valla yüyürken düşecek kalkacak dikkat annesi:ecrin_bebek:tam yürümesede kendi başına adım atıyo bekliyo 3 adım daha atıyo bekliyo adım atıyo düşüyo
emekleme zate son hızzz arkamı döndüğümde bir yere giriyo hemen bakalımm napcaz
annem cuma günü selayla öğle ezanı vakti kıbleye karsı durup 2 kız kardeş olcakmış ama kolarından tutup sallıcaklarmış salladım selaya yürüsün bidaki cumaya diyip 3 kere sonrasallancakmış elinden tutup biraz yürücekmiş
annem bana kardeşime teyze kızlarına yapılmış ve diğer cuma yürümüşüz kardeşim 7buçuk aylık yürümüş bende 9aylık biz buğün yaptık ark gittik öğlen vakti saat konusunu biraz kaçırdık ama yaptık bakalım olcak mıı:))))))))))))))))))
merhaba kızlar bugün hava güzeldi temizlik yaptım bayağı yorulmuşum.
ela ya maşallah diyelim bizimki emekliyo ve çekmeceleri artık açmaya başladı kabloları çekiyo nerde muzurluk varsa ece orda napıcaz bilmiyom çok tehlikeli böyle böyle büyüycekler ama aklım hep kızımda kalıcak artık.
yaş konusundan bahsetmişsiniz emel merak etme en yaşlı benim heralde, 78'liyim.
kilo konusuna gelince acilen 10 kilo vermem gerek ben hamilelik öncesine döndüm ama önceden çok kilo almıştım zaten boyum uzun olmasına rağmen kaldırmıyo giyecek şeyim kalmadı spor da yapamıyorum vaktim olmuyo ne yapıcaz kızlar öneriniz var mı?deterjan olarak hala omo baby kullanıyorum lekeleri güzel çıkartıyor.
ben diyet bölümüne başladım kızlar yarışmalara motive oluyosun iyi oluyo
tavsiye ederim
ela canım ne yaptın bakam görüşmeyeli kız neyapıyo
iyi cnm temizlik yaptım iyi oldu bir ütü kaldı valla ela uyuyo uynasın süpürge açacağım kalkınca yoğurt cicibebe armut karışımı vereceğim akşam yemeği 7 gibi veririm bakalım
ee hadi yazalım
kimse yazmıyo
çünkü ben yokum:dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?