2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

her öğün 1dilim kepek ekmeği yada cavdarlı ekmek yiyorum yetiyo makarna yada pilav varsa ekmekte yeme dikat et gidercnm

aaaaaaaasıkıldım yawwww kocadan izin aldık yoksunuzyaw şurda 2 muhabbet edelim dedik yoksunuz

her öğün 1dilim kepek ekmeği yada cavdarlı ekmek yiyorum yetiyo makarna yada pilav varsa ekmekte yeme dikat et gidercnm

ah canımalasını yapıyorumda başlamam lazım yeterki ama çikolata yemeden duramıyon ah ah yaktı beni bu

doğum gününde neler yapcaksınız kızlar fikirler varmı
ben düşünüyom bakalım daha karar veremiyom nerde yapacağıma

doğum gününde neler yapcaksınız kızlar fikirler varmı
ben düşünüyom bakalım daha karar veremiyom nerde yapacağıma

biz taşındık tanınacaz haber bekliyoruz allahın izniyle bkalım aileme yakınolacam orda yaparım yegenim var 15yaşında onun 23 mayıs benim 25 mayıs kızımın yani beraber yapalım hala diyo bakalım öyle olacak galiba bütün sülale toplanır teyzemizde pastane pastası gibi pasta yapıyo namı var oda pastamzıız yapar

öyle işte hava güzel olursa bahçedebile yaparız ablam geçen sene bana bahçede yapmıştı dogum günümü çok güzeldi

nereye taşıncaksınız ki cnm belli mi değişik olur benimde görümcemin oğluyla 1 gün arası var kızmın inş gelip beraber kutlayalım demez ilk olcak kızıma özel olmasını istiyorum allah naip ederse tabi

filizde çıkmışş ah filiz ahhhhhem sohbet diyon hem kaçıyon kızzzz:)))))))))))))))))

evet canım zonguldaga 1,2hafta içinde gideriz belkide ya nasılolsa olacak herkeze 2masraf yaptırmak istmem çokda yakın olsun boşver biarada daha güzel olur tabiki sen kendin yap canım

senne düşünüyosun nasıl yapacaksın fikir versene belki onla yapmam ama şimdilik böyle

valla benim annemler gelir kaynanamlar burdaki arkdaşlar yeter memlekette olsak çokkalabalık olurduda gene 30 kişi olur diyorum ama tayin dönemi giden olmazsa tabiii

cnm ben burada lojmanda oturuyom ya sahil gazinosunda yada bowling solonunda yapacağım süslerim diyorum 1 yazan pasta istiyoz bakalım ben bişeyler yaparım felan olur herhalde

hım ozman iyi çok güzel olur benim burda kimsem yok taşınmasamda giderim gibi geliyordu öyle daha güzel olur pastada güzel olur ama ben işte daha az tutacak şeylere bakıyom çünkü taşınma işide giriyo masraf çok buraya zaten yeni taşındık 4,5aysonra yeniden taişınacaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…