sağol canım, uyumamaya çalışsamda uyuyorum bazen Allah korusun hepimizin yavrusunugeçmiş olsun tatlım ya aman dikkat etklava:
bende bu gece yanıma aldım o uyuyunca yatağına yatırdım düşürürüm diye bende çok orkuyom güvenemiyom ondan
pasta ha adettendir canım
balığı bizim inan da çok seviyo yarın bende yapacam haftada iki kez vermek gerekiyomuş
dahi olcak he bizim zıpırlarbizde çıkarttık yolda uyudu
bende netten dahi bebeği indiriyom
4.partideyim:teytey:
sağol canım, uyumamaya çalışsamda uyuyorum bazen Allah korusun hepimizin yavrusunu
bizim doktorda haftada iki gün balık yedir dedi
dahi olcak he bizim zıpırlar
hüliş nerdesin kız
iyi akşamlar ama kimse kalmamış galiba.
kızım eziyet ede ede uyudu nihayet ben de yatıcam inş. birazdan çokk yorgunum.az önce kızım emeklerken pat diye alnını yere çarptı çok korktum ya valla insanın içi gidiyo büyüdükçe nasıl dayanıcaz düşmelerine emelcim size de geçmiş olsun.
haftada 2 gün balık ne güzel ya bizimki aptamilden başka bişey yemiyo tek balık yese o da yeter zekayı çok etkiliyo.
iyi akşamlar ama kimse kalmamış galiba.
kızım eziyet ede ede uyudu nihayet ben de yatıcam inş. birazdan çokk yorgunum.az önce kızım emeklerken pat diye alnını yere çarptı çok korktum ya valla insanın içi gidiyo büyüdükçe nasıl dayanıcaz düşmelerine emelcim size de geçmiş olsun.
haftada 2 gün balık ne güzel ya bizimki aptamilden başka bişey yemiyo tek balık yese o da yeter zekayı çok etkiliyo.
aybcanım sorma eve demin geldim eşim melisis tam iyileşmedidiye doktorumuza getirelim dedik iyikide gitmişiz zatüreye çeviriyomuş öglen bi gittik daha yeni geldik kan aldılar bulamazlar içimiz gitti tahlil bekle 2defa buhar verdiler 6tane igne verdi ilaç verdi birini olduk işte canım sanki çok bişey yokmuş gibi görünüyoama varmış dikkatedin öksürük deyip geçmeyin
geçmiş olsun canım
xxh geçmiş olsun canım bizimkinin de geçmişti dün tekrar burnu tıkandı falan gece uyumadı hiç.
filiz biz 5.ayda geçmiştik ama kızım diş çıkarttı hastalandı falan derken hiç iştahlı olmadı hep zorladık nerdeyse 1 aydır da sadece mama içiyo onu bile zorla başka hiçbişey yemiyo
xxh geçmiş olsun canım bizimkinin de geçmişti dün tekrar burnu tıkandı falan gece uyumadı hiç.
filiz biz 5.ayda geçmiştik ama kızım diş çıkarttı hastalandı falan derken hiç iştahlı olmadı hep zorladık nerdeyse 1 aydır da sadece mama içiyo onu bile zorla başka hiçbişey yemiyo
vvalla biz balık yemiyoz daha dogrusu alamıyoz eşimçok geç geliyo bende çıkamıyom balıkda heryerde satmıyolar
ii akşamlar kızlar.
uğrayıp okuyup bazen yazamadan çıkyorum.aama takip ediyorum.
bizde dışardaydık bugün,gezmeğe gittik.kızımın çok uykusu geldi..
birazdan yatırcam.,hatta bende yatıcam grip olucam sanki.boğazlarımçok fena..
yutkunamıyorum.olmadan nasıl geçirebilirim??**ıhlamur falanmı içsem?**
neyse hepinize ii akşamlar.....
ii akşamlar kızlar.
uğrayıp okuyup bazen yazamadan çıkyorum.aama takip ediyorum.
bizde dışardaydık bugün,gezmeğe gittik.kızımın çok uykusu geldi..
birazdan yatırcam.,hatta bende yatıcam grip olucam sanki.boğazlarımçok fena..
yutkunamıyorum.olmadan nasıl geçirebilirim??**ıhlamur falanmı içsem?**
neyse hepinize ii akşamlar.....
geçmiş olsun bütün bebeişere
bizde bu akşam gene bi kaza geçirdik ela hızlı hızlı yürücem derken kanapenin kenarına vurdu bişey yok sandık ama baktım anlı morarmıs losalin sürdüm aldı biraz şişmiş yıkıcaktık kaldı uyudu hemen uyutmadım bişey olur diye kızarıklık kalmış sanırım orası morarcak insanın içi parcalanıyo çok zor ayaklanınca kızlar hep peşinden koşturuyom valla hülya size de çok geçmiş olsun emel sizede cnm bizimki bizim yatakta hiç yatmaya meraklı deil beşiğinden bize bakar yanımıza alınca ağlıyorr alışmadı mayısta odasını ayırcam baklım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?