2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar bende başladım diyee çokaz ekmek yedim hadi bakalım yeşil çayiçebilirmiyim emdirirken

merhaba kızlar ben de diyetteyim güya ama boğazıma hakim olamıyorum akşam arkadaşlara gittik götürdüm pastaları off offff

Kızlarr...iii haftasonları...
dün arkadaşım doğum yaptı...pek minik geldi gözüme bebiş...sanki bizimkiler o kadar minik değildi...insan çabucak unutuyor...
biz iyiyiz sayılır yorgunluğu saymassak...oğluşum hiperaktif bende pil bitiyor...batuhanda bitmiyor...
öptük hepinizi...

kızlar selam napıosunuz bakalım akşam bayaa kaynatmşsınız walla kıskandım sizikaydirigubbakcemile3 pınarcım bebişi gördüm cnm çok tatlı maşallah berkeye allah analı babalı büyütsün minicik bi oğluş

hüliş ela valla akşam iyi kaynatmışsınız
inan uyanınca kalkmak zorunda kaldım kusura bakmayın ağlayınca haberde veremedim ya

bizde dışarı cıktık dolandık 1saatkadar yürüdük eşim ela ben dönüşte ela uyudu ama gelince kalktı felaket belim ağrıyo grş çıkıyorummm

bizde filiz nereye gitti dedik kayboldun
inan uyanınca kalkmak zorunda kaldım canım
bizde dışarı cıktık dolandık 1saatkadar yürüdük eşim ela ben dönüşte ela uyudu ama gelince kalktı felaket belim ağrıyo grş çıkıyorummm

geçmiş olsun tatlım bizde çıktık 1 saat falan dolandık inan uyudu geri geldik yatağına yatırdık uyandı bu bebekler tam sıpa ya gezmeye çıkınca uyuyo işte :hooray:

kızlar akşam çok kötü bir şey oldu, gece emzirmek için yanıma almışım uyumuşum salak ben,
yusuf kayra pat yerde gece bir ağlama sesine uyandım baktım yatakla beşik arasına düşmüş, Allah korudu yavrumu bişey olmadı, o ağla ben ağla eşimde bana kızıyor düşürdün çocuğu diye, bugün kayınpederimgeldi, bitiştirdi yatağa beşiği, ön tarafınıda kesçek eşim, benim yanımda yatıyor gibi ocak, düşemicek en azından

gündüzde hava çok güzeldi verdim halasına gezdirmiş onu, parka götürmüş atlıkarıncaya bile binmiş, bir geldi yorulmuş daha yeni uyudu, babamızda geç gelcekmiş, bende yedim bişeyler
internette takılıyorum öyle

canım da nasıl pasta istiyor , söylücem gelirken al diye ama gece vakti hepsi yağ olcak
sütüm çeker bide arayım en iyisi :) adetliyim de ondan tatlı istiyor canım hep

Elacık yürümüş, maşallah kuzuya, darısı bizimkilerin başına

Balık çorbasını Neslihan sormuş galiba
az suda haşladım, Filizin de dediği gibi ilk suyunu döküp temiz suda pişirdim sonra tel süzgeçten geçirdim suyuna unla limon terbiye yaptım , limonlu sever die düşündüm, balığıda ayıklayıp çorbaya karıştırdım sevdi baya yedi ,şimdi uyansın bir kase daha var onu yedircem

geçmiş olsun tatlım ya aman dikkat etklava:
bende bu gece yanıma aldım o uyuyunca yatağına yatırdım düşürürüm diye bende çok korkuyom güvenemiyom ondan
pasta ha adettendir canım
balığı bizim inan da çok seviyo yarın bende yapacam haftada iki kez vermek gerekiyomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…