inan uyanınca kalkmak zorunda kaldım canımbizde filiz nereye gitti dedik kayboldun
bizde dışarı cıktık dolandık 1saatkadar yürüdük eşim ela ben dönüşte ela uyudu ama gelince kalktı felaket belim ağrıyo grş çıkıyorummm
Merhaba canım, nabersin? İnan kuzusu nasıl?
kızlar akşam çok kötü bir şey oldu, gece emzirmek için yanıma almışım uyumuşum salak ben,
yusuf kayra pat yerde gece bir ağlama sesine uyandım baktım yatakla beşik arasına düşmüş, Allah korudu yavrumu bişey olmadı, o ağla ben ağla eşimde bana kızıyor düşürdün çocuğu diye, bugün kayınpederimgeldi, bitiştirdi yatağa beşiği, ön tarafınıda kesçek eşim, benim yanımda yatıyor gibi ocak, düşemicek en azından
gündüzde hava çok güzeldi verdim halasına gezdirmiş onu, parka götürmüş atlıkarıncaya bile binmiş, bir geldi yorulmuş daha yeni uyudu, babamızda geç gelcekmiş, bende yedim bişeyler
internette takılıyorum öyle
canım da nasıl pasta istiyor , söylücem gelirken al diye ama gece vakti hepsi yağ olcak
sütüm çeker bide arayım en iyisi :) adetliyim de ondan tatlı istiyor canım hep
Elacık yürümüş, maşallah kuzuya, darısı bizimkilerin başına
Balık çorbasını Neslihan sormuş galiba
az suda haşladım, Filizin de dediği gibi ilk suyunu döküp temiz suda pişirdim sonra tel süzgeçten geçirdim suyuna unla limon terbiye yaptım , limonlu sever die düşündüm, balığıda ayıklayıp çorbaya karıştırdım sevdi baya yedi ,şimdi uyansın bir kase daha var onu yedircem
İyiyiz tatlım benim kuzuda gezmekten yorulmuş uyuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?