2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

sagol canım sanada geçmiş olsun

izimki çok yoruldu bügünkanlaırlarkende bulamadılar çok agladı yavrum uuyo inş uyunmazda yoksagece yine top oynayacaz

benim kız uyandı demedimmi size :) kimsede girmemeiş he çok tembelsiniz kızlar yaw :))
kız ela sende yoksun neresiy canım

Of bu saat oldu uyumadı benım kız ya yarında kalkmıyo aŞıyada gıdecez Çok terya Çok ters

kızlar bugün doktora gittik öksürüyodu akşamda acile gittik walla burnu akıyo şıpır şıpır nezlee olmuş bizimki hülyacım çok geçmiş olsun canım evt öksürük deyip ihmal etmemek gerek ve farklı doktorlara göstermek gerek bence ben artık öyle yapıyorum biri kulağında iltihap var diyo biri yok diyo nasıl iş anlamadım walla kafam karışıyo emelcim çok geçmiş olsun canım çok zor bu işler yaa allah yardımcımız olsun bebişlerimizide korusun inşallah

akşam acile gidince batuhan paşa yeni uyudu haliyle bende yatıyorum sabahın ilk annişine kocaman günaydın benden

slm kızlar hasta bebişlere çok geçmiş olsun
bende poyrazı banyo yaptırdım uyuttum şimdi inş. biraz uyurda dinlenirim kimse yok bugün herkes gezmeye gitti heralde biz evdeyiz:hulya:

evet canım çok haklısın nasıl iş bu ya sende iyi bir doktora baktır ya bak ben hiç tahmin etmiyodum salak doktor yanlış ilaçv ermiş

biz bugün sekizde kalktık melisi emdirdim giyindirdim ignesini yaptırmaya eletim 9da igne olduk geldik melis uyudu bizde yattık 11,30da kalktı emdirdim şurubunu verdim biraz geçince azmamya peyniriniverdim eksik kalmasın diye 1gibi biz kahvaltıettik melis yuydu sonra şimdiyuyuo az arkaaşa gttim 5dakka eşim dışarı çıkacam edi şimdigtti melis uynasın emdirirm yogurdunu veririm yerse tabi sevmiyo evleri süpürecem yemek yapacam tabi hiç yapasım yokkk öyle işte benden

offffoffffffffffff canım sıkılıyo kimse yok yine yawwww havda bozuk bi düzelmedibe of erikler çıksada erik yesek nisanda başlarız yemege neresiy kız filiz neresiy elacımyaaaa seni göremedim bugün hiççç

kızlar buhar makinası aldık bugün çok güzel walla benim bile burnumu açtı millet içine vicks muz kabuğu falan atıyomuş kokuda veriyomuş insanlar çok yaratıcı
kız hülya erik çıkmış klosu 300 tl ymiş şaka gibisositososito
kayınvalidemler bende akşamda balık yapçam batuhanada yedrcem hamsiyi çok seviyo nede olsa bi ucu giresunlulaelaelaelaelae bakalım yicekmi hiç iştahı yok iştahlı çocuk çok üzülüyorum walla soğuk almış bu arada peditus verdi doktor
hülyacım ben en iyi hastanelere götürüyorum memorial ve acıbadem ama genede her doktor farklı işte
yarında bizim eski doktorumuz vardı prof kadın ona götürcem bakalım peşini bırakmamk lazım soğul algınlığı deyip geçmemek lazım gece hiç uyumadık desem yeri var yani burnu felaket tıkalı çok yazdım galiba neyse artık idare edinvereliniortak/B]

hülyacım soğuk algınlığı burnu akıyo şıp şıp ciğerlere inmemiş allahtan erken götürmüşüz

hülya kıs tek ikimiz varız bende kayınvalidemler var batuhanla ilgileniyolar bana fırsat kalmıyo çok yorgun ve bitkinim gece sadece ayağımda uyudu batuhan bıraktığım an uyandı ne yanımızda yattı ne yatağında nede salıncağında sabaha kdr dört döndük evde ama çocuğum huzursuz uyumuyo işte iştahıda hiç yok bakalım meyvasını evrcem birazdan belki yer kocişim dükkanda müşteri gelcekmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…