günaydın kızlar dün koçişle ve arkadaşlarımız yemeğe gittik sakin süper yerdi çok romantikti:asigim: kızımda bayıldı mama sandalyesinde etrafa şöminelere baktı konuştu hiç sıkıntı yapmadı çok güzel bi gün geçirdik
bugünde annem geliyo benden keyiflisi yok saat 3 te uçaga binecek :dance::teytey:
fiziliz cnm bi sen varsın nasılsın tatlım
iyiyim tatlım sen nasılsın geldim işteyim işte çalışmaya çalışıyom
kolay gelsin cnm rejim nasıl gidiyo sen başlamıştın deil mi
kolay gelsin cnm rejim nasıl gidiyo sen başlamıştın deil mi
Canım ben özür dilerim adın ayşe kalmış aklımda,iyi akşamlar kızlar
emelcim bana yazdın heralde adım özlem valla burnu akıyo heralde o yüzden bi türlü geçmedi.babaannesi bakıyo ama becerikli düşünceli bi kadın değil ilaçlarını ben verip gidiyorum işe.
aynen ben de hergün ağlıyorum sinirimden çünkü bizimki gerçekten çok vahim ne meyve ne yoğurt ne yemek hiçnişey yemiyo geçengün ağlıyorum benim cadı kızım da bakıp bakıp gülüyoklava:
Geçmiş olsun canım opuyorumnanaktanii akşamlar kızlar..
çok fena grip oldum.boğazlarım çok kötü..burnum akıyo..ıhlamur içe içe bi hal oldum ya...
işin kötüsü yağmurda öksürüyor.dr.önemli deil dedi..doğal yoldan ne yapabilirim öksürüğe.ilaç kullanmak istemiyorum..bide sanki balgamı var..balgam söktürücü ne yapabilirim...akıntısı yok allahtan..
neyse hepinize i akşamlar hoşçakalın...
oh keyif yaptınız demek iyi olmuş, annecinde geliyormuş gözün aydın canımgünaydın kızlar dün koçişle ve arkadaşlarımız yemeğe gittik sakin süper yerdi çok romantikti:asigim: kızımda bayıldı mama sandalyesinde etrafa şöminelere baktı konuştu hiç sıkıntı yapmadı çok güzel bi gün geçirdik
bugünde annem geliyo benden keyiflisi yok saat 3 te uçaga binecek :dance::teytey:
Ne bu acele kız, daha marttayız :1shok:günaydın
ayşe ceylin gözün aydın cnm ne güzel bende 3 aydır görmüyom elanın doğum gününe geliriz dediler onu bekliyoz bakalım
hasta bebişlere ve annelerine geçmişolsun
biz dün parti malzemelerini aldık doğum günü için yani çok sevidim sanki benim doğum günüm kızımada kanat taç eteği var ama elbise giydircem ben bide sopası var melek olcak benim tatlım inş
Neler yapıyorsun rejim için canım anlatsana, bende elma sirkesine başlıcam yağları eritiyormuş,tam gaz devam tatlım azimliyim verecem:dance:
Canım ben özür dilerim adın ayşe kalmış aklımda,
Üzme kendini alışır zamanla sen bir kaç gün hiç zorlama şimdi inat yapar ,sonra tattır alışsın diye, ben öyle yapıyorum, öğün olarak değilde alıştırdım yavaş yavaş, şimdi yiyor maşallah
gerçi bir kaç gündür huzursuz dişleri çok kaışınıyor, kaşımaya çalışıyor yavrum ondan pek bişey yemiyor ama geçici bir dönem dişi çıkınca yicek, bende çok zorlamıyorum
o iyileşince kilo alır yine annesi yer
yuskom geçen ay hastayken resmen kemikleri sayılıyordu o kadar zayıfladı ama iyileşince toparladı
Geçmiş olsun canım opuyorumnanaktan
oh keyif yaptınız demek iyi olmuş, annecinde geliyormuş gözün aydın canım
Ne bu acele kız, daha marttayız :1shok:
İnşallah iyi günlerde giysin Elacık melek kıyafetini, giydirip resmini çeksene bakalım bizde :)
Neler yapıyorsun rejim için canım anlatsana, bende elma sirkesine başlıcam yağları eritiyormuş,
Filizcim bu arada sigorta sormuştunya tamamını gelir vergisinden düşebiliyorlarmış,
yani 60 yatırıyorum ya ben, 60 eklicekler maaşıma, bebişime bedava sigorta :dance:
inşallah bizim personel uyuzluk çıkarmazda eklerler
Günaydın kızlar,
bugün bebişler uslu dursun
çalışan annelere kolay gelsin
evdeki annelerede kolay gelsin çünkü evdede dinlenilmiyor
kaydirigubbakcemile5 zemuszemusolumunekankayizsmile
Eminecim sağol canım sen nasılsın?
Ela baya baya yürüyormu, bakalım bizimkiler ne zaman yürücek :)
valla cnm gecen hafta iyidi hafta sonu regle oldum ağrım çok oldu spor yapamadım 2 gündürde kaçırdım 1 gün doğum günü dünde yemeğe gittik buğün devam havada güneşli inş buğün yürürüm yemekte azalır bakalım tam gaz devam
cnm iyiyim kahvaltı yaptırdım elaya şimdi ben yapacağım bakalım daha ela yürüyo ama 3 gündür hiç bakmıyorum düştü 3 gün önce kafası borardı sonra kabuk tuttu bende fazla ilglenmiyorum acukcası bir yeri acır diye korkuyorum ama gel diyince bırakıp elleri geliyo baya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?