benim regle dönemime geldi bu hafta ondan biraz kötü cumaya kadar sürem var bakalım gecen hafta 1kilo gitmiştti buğün tartıldım 500grm daha gitmiş cumaya kadar sıkarsam 1kilo olur eder 2 kilo inş bakalım
tatlım ben cekerim size bağlı ne zaman diyosanız
evt cnm bende herkesin ismini bilmiyorum
sen filiz
xxh hülya
şekrkız emel
başka bildikleriniyazarmısın
Canım çok geçmiş olsun, çok şükür bişey olmamış,ayyyy biraz önce inan parmaklarını ağzına soktu
kusmaya çalışıyo sonra susamadı nefes alamadı yavrum
sırtını vurdum gene aynı
neyseki bikaç saniye sonra düzeldi
hemen su içirdik
tabii o arada ben inanın sırtına vururken çığlık atmışım
çok korktum ya
parmaklarını devamlı ağzına sokuyo çıkartamıyoz ağzından
Canım sanada geçmiş olsun , bunlar bizi erken yaşlandırcakmasallahg canım ela hanıma erkencı cıktı cımcıme.
fılızcım gecmıs olsun canım yaa.ınsanın aklı gıdıyor dımı?
gecende elıf sımayda sakız kutusunu kemırırken üstündekı ambalajı koparıp yutmus nasıl korktum nefes alamadı sonunda kustu anca cıkardı.ınsanın ömründen ömür gıdıyor vallahı
Maşallah prensese canım, kötü gözle bakanın gözü çıksın kötükedihüsomaşşalah diyin kızlar nazar oldu herhalde ark geldi aaa yürüyo bu felan dedi onunda kızı var yaşında yürüdü sasırdı zor uyuttum okudum elini yüzünü yıkadım anca uyudu cadı
İlkecim nasıl oldun ,iyileştinizmi biraz Berabermi oturuyorsunuz kayınvalidenlerle ?
saol cnm annem değil kayınvalidem.yanımda zaten uzaktan gelmedi yani...sempatiksalakcinni
ıhlamur weriorum zaten cnm saol...
cnm söyleme sende herkese.nazar değer tabi..maşşalahhh elayaaa allah nazarlandan koruusun kızımızı...
Çok ilaç iyi değil canım, inşallah bir damlayla geçeriyi akşamlar kızlar bugün kbb dr.una götürdük kulak iltihabı için sadece damla vermiş bakalım geçircek mi?
sağol canım cevabın için. elma sirkesinden fayda gören var mı ya bir de suyla mı karıştırıp içicen.
İnşallah hasta olmaz canım , çıkarmasaydın keşkeSelam kızlar, bugün dışarıdaydık, hava çok soğuktu oğlumun burnu kıpkırmızı oldu, soğuktan burnu aktı ağladı yavrum.
Canım çok geçmiş olsun, çok şükür bişey olmamış,
artık çok daha fazla dikkat etmemiz lazım büyüdüler
Canım sanada geçmiş olsun , bunlar bizi erken yaşlandırcak
Maşallah prensese canım, kötü gözle bakanın gözü çıksın kötükedihüso
İlkecim nasıl oldun ,iyileştinizmi biraz Berabermi oturuyorsunuz kayınvalidenlerle ?
Ay çok meraklı gördüm kendimi :))
Çok ilaç iyi değil canım, inşallah bir damlayla geçer
Elma sirkesini bir bardak suya bir kaşık kadar karıştırıp içiyorum akşam başladım normalde her yemekten önce diyorlar ama, çok içersen süte sirkenin kokusu siniyormuş, bebekler emmek istemiyorlarmış, az içicem ben sabah akşam sadece
ama söylemesi ayıp bir gaz çıkardı akşam meğer gaz doluymuş içim sırnaşık şey
bakalım zayıflatçakmı :içelim:
İnşallah hasta olmaz canım , çıkarmasaydın keşke
Nilaycım nasılsın, ben facee giremiyorum işyerinden tatlım, ancak haftasonu evdeselam kızlar :))
artık kk ye girmiyorum biliyorsunuz son olaylar dahada soğuttu beni burdan..ama haziran anneleri faceden görüşmeye devam ediyoruz hemde sıkı bir şekilde semacım hülyacım sizde facebook hesabı açın kendinize..
hülyacım aylinde iyi tatlım kız sen hiç yazmazdın ne oldu biz gittik kabak çiçeği gibi açılmışsın kaydirigubbakcemile3
Hoşbulduk canımyok herhalde cnm
emelcim hoşgeldin cnm
hee benim çok şeker değilimdir ciddiyimdir ama neyse siteye üye olurken bu aklıma geldiemel şekerkız mı ben isimleri bilmiyorum
Kolay gelsin canımben toplantıya gidiyom size iyi sohbetler kızlar
GÜNAydın kızlar
sağol tatlım çok korkuttu bizi ya
tatlım soğukta çıkarmasaydın keşke geçiş dönemi ya hastalıklarda artar şimdi ALLAH korusun
Canım çok geçmiş olsun, çok şükür bişey olmamış,
artık çok daha fazla dikkat etmemiz lazım büyüdüler
Canım sanada geçmiş olsun , bunlar bizi erken yaşlandırcak
Maşallah prensese canım, kötü gözle bakanın gözü çıksın kötükedihüso
Ay çok meraklı gördüm kendimi :))
Çok ilaç iyi değil canım, inşallah bir damlayla geçer
Elma sirkesini bir bardak suya bir kaşık kadar karıştırıp içiyorum akşam başladım normalde her yemekten önce diyorlar ama, çok içersen süte sirkenin kokusu siniyormuş, bebekler emmek istemiyorlarmış, az içicem ben sabah akşam sadece
ama söylemesi ayıp bir gaz çıkardı akşam meğer gaz doluymuş içim sırnaşık şey
bakalım zayıflatçakmı :içelim:
İnşallah hasta olmaz canım , çıkarmasaydın keşke
günaydın kızlarrrrrr...
selam kızlar :))
artık kk ye girmiyorum biliyorsunuz son olaylar dahada soğuttu beni burdan..ama haziran anneleri faceden görüşmeye devam ediyoruz hemde sıkı bir şekilde semacım hülyacım sizde facebook hesabı açın kendinize..
hülyacım aylinde iyi tatlım kız sen hiç yazmazdın ne oldu biz gittik kabak çiçeği gibi açılmışsın kaydirigubbakcemile3
saolsun gelen giden bitmiyo olsun ben memnunum severim misafiri ela dursa akşama tuzluda karar verdi tatlıda ne yapsamki akşam oturması ama yalancı tavuk göğsü güzel bişe yapayım dedim ama bilen varmı değişik tatlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?