2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

benim regle dönemime geldi bu hafta ondan biraz kötü cumaya kadar sürem var bakalım gecen hafta 1kilo gitmiştti buğün tartıldım 500grm daha gitmiş cumaya kadar sıkarsam 1kilo olur eder 2 kilo inş bakalım
tatlım ben cekerim size bağlı ne zaman diyosanız

bilmiyorum ki tatlım başka katılan varmı yokmu

evt cnm bende herkesin ismini bilmiyorum
sen filiz
xxh hülya
şekrkız emel
başka bildikleriniyazarmısın

Canım çok geçmiş olsun, çok şükür bişey olmamış,
artık çok daha fazla dikkat etmemiz lazım büyüdüler

Canım sanada geçmiş olsun , bunlar bizi erken yaşlandırcak

maşşalah diyin kızlar nazar oldu herhalde ark geldi aaa yürüyo bu felan dedi onunda kızı var yaşında yürüdü sasırdı zor uyuttum okudum elini yüzünü yıkadım anca uyudu cadı
Maşallah prensese canım, kötü gözle bakanın gözü çıksın kötükedihüso

İlkecim nasıl oldun ,iyileştinizmi biraz Berabermi oturuyorsunuz kayınvalidenlerle ?
Ay çok meraklı gördüm kendimi :))

Çok ilaç iyi değil canım, inşallah bir damlayla geçer
Elma sirkesini bir bardak suya bir kaşık kadar karıştırıp içiyorum akşam başladım normalde her yemekten önce diyorlar ama, çok içersen süte sirkenin kokusu siniyormuş, bebekler emmek istemiyorlarmış, az içicem ben sabah akşam sadece
ama söylemesi ayıp bir gaz çıkardı akşam meğer gaz doluymuş içim sırnaşık şey
bakalım zayıflatçakmı :içelim:

Selam kızlar, bugün dışarıdaydık, hava çok soğuktu oğlumun burnu kıpkırmızı oldu, soğuktan burnu aktı ağladı yavrum.
İnşallah hasta olmaz canım , çıkarmasaydın keşke

evet tatlım okadar da dikkat ediyoz ama yaramazlar işte:sm_cool:

bende içiyodum oldumu fayda bilmiyorum 1hafadır unutuyom bn tadından iğrenmedim ılıksuya 1kaşık elma sirkesi 1kaşık bal yemek önceleri içtim

bende böreğimi yaptım tatlımı yapayım elanın 2.diş gözüküyo patlar buğün yarın üstlerde bembeyaz

Nilaycım nasılsın, ben facee giremiyorum işyerinden tatlım, ancak haftasonu evde
bende soğudum o kadar olaydan sonra ama burdaki arkadaşların bir suçu yokki,
yoğun işlerin arasında iyi oluyor konuşmak paylaşmak

yok herhalde cnm
emelcim hoşgeldin cnm
Hoşbulduk canım

emel şekerkız mı ben isimleri bilmiyorum
hee benim çok şeker değilimdir ciddiyimdir ama neyse siteye üye olurken bu aklıma geldi

ben toplantıya gidiyom size iyi sohbetler kızlar
Kolay gelsin canım

kızlar nasılsınız bakalım geçmişi okdum iyi kaynatmşsınız walla hee ben yokken temizlik yapçam bende bugün ev ad başını gitti başlamadan bi bakayım dedim oğluşum hala hasta bi iyileşemedi yarın kulak burun boğaza götürcem basit b soğuk algınlığı demişti doktorumuz ama cumadan beri geçmedi burun tıkanıklığı iyice bi muayne ettireyim bakalım burda kbb üzerine güzel bi hastane buldum ordan randevu alcam şimdi siz neler yaptınız bakalım
elaya maşallah yürüyomuş batuhan daha bugün ilk defa tutunarak kendi kendine oturdu yattığı yerden bzimki geriden geliyo azcık
hülyacım enjektör güzel fikirmiş walla birden sıkıyorum mecbur yutuyo saolasın yoksa içiremiodum şurupları

oo kimsecikler yokmuş daha kahvaltı masası ortada o adar yorgunumki hiç halim yok walla bide geçen gece çamaşırlığa takılıp düştüm küçük bi uçuş gerçekleştirdim:)popom ağrıyo walla

elacım ellerine sağlık çok hamaratsın maşallah ben daha popoyu kaldıramadım walla evde herşey heryerde sinirim bozuluyo gördükçe çamaşırlar asılcak bulaşıklar yerleşçek
uff

GÜNAydın kızlar

sağol tatlım çok korkuttu bizi ya

tatlım soğukta çıkarmasaydın keşke geçiş dönemi ya hastalıklarda artar şimdi ALLAH korusun

Soğuk olduğunu bilseydim çıkarmazdım ama oldu artık, çok şükür hasta falan olmadıŞeniz

Oldu artık emelcim, çok şükür bişeyi yok şimdilik.kaydirigubbakcemile5

günaydın kızlarrrrrr...

Senide gitti sandım, ben yokken gene bir olaymı oldu kaçırdım mı:roflol::roflol::roflol:

Kızlar sizinde bbeişleriniz laptoplara saldırıyormu? Ben masaüstü pc kullanıyordum kucağıma gelmek istiyordu, rahat ederim diye laptop aldım yine rahat yok, pc yi açık gördümü muzur muzur gülüp saldırıya geçiyor, ancak uyurken girebiliyorum.

ondan degil canım ben mayıs annelerinde yazıyodum sonra buraya geçtim burdakilerdaha iyi anlaştım ondan canım buraya yazmıyodum
zaten fecede hesab var benim kızlarlaarda görüşüyoruz sende eklisin bana canım

elacım sana çok kolaytatlı vereyim hemde çok hafifioluyo
birtane etimek .,2 bardak şeker 3bardak su kremşanti
şerbeti kaynat kremşantiyi çırp az dolapda dursun
şerbet kaynadıkdan sonra biraz dumanı gidince
tepsiye dizdigin etimeklerin üstüne dökaz tepsikapat üstüne şerbeti çekene kadar sonrada çektikten sonra kremşantiyi üstüne yay bukadar çok kolay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…